Comments

luni, octombrie 18, 2010

I'm never drinking again!

Posted by at 11:58 Read our previous post
'Neata! Sunt (inca) mahmura, deci n-am sa fiu in stare sa scriu cum trebuie si o sa-mi ia 10 minute sa gandesc fiecare fraza. Cand am zis "Neata!", mi-a luat 9 minute. Si ceva. Din acest motiv, m-am gandit ca n-ar fi o alegere foarte inspirata sa scriu azi postu' ala catre zeii blogosferei despre care va ziceam vineri si care post v-a starnit curiozitatea. Sincer nu m-asteptam. Nici sa starnesc curiozitatea si nici sa nu fiu in stare sa-l scriu azi. Stiti comedia numita "Eurotrip"? Sunt niste faze acolo cu personaju' principal care dupa fiecare betie, se trezeste si spune: "I'm never drinking again!" Asa am zis si zic si io. Am gasit pe youtube:



Tot incerc sa-mi aduc aminte ce-am facut vineri seara, da' mai degraba as accepta sa-i iau locu' lu' Sisif decat sa ma mai chinui sa-mi amintesc... Habar n-am. Sambata am fost nevoita sa merg sa colind magazinele ca sa luam cadoo' Marinei. Urasc sa merg la cumparaturi! Zau ca urasc! Prefer sa stau in pat si sa ma mai uit la un episod din ... ceva orice, decat sa colind magazinele. In fine... Pe la 7 si ceva a venit Cristi (prietenu' Marinei; am mai povestit despre ei si despre alte personaje din povestirea ce urmeaza in aventura de la Moeciu aici si aici) si s-a apucat impreuna cu Miresu' sa dezmembreze toate cele nspe mii de boxe si boxulete pe care le am in casa (...din pricina Miresului, as putea adauga). Si-am mers la Marina. Si-am baut, si-am dansat, si-am ras, si-am dat din cap pana am simtit ca-mi trosneste gatu', si-am ras cu Vera pana mi-au dat lacrimile (o petrecere nu e petrecere in toata regula daca nu e Vera acolo), si iar am avut un moment d'ala aiurea si ciudat cu Pino (cand se imbata, isi da drumu' la gura fara sa mai tina cont de nimic; toata treaba asta si toata relatia asta de BFF cu Miresu' meu, ma face sa pregatesc un viitor post doar pentru acest personaj: Pino), si-au venit vecinii sa se planga ca nu-si pot adormi copiii, si... a fost distractiv.

Am plecat acasa pe la 4 dimineata ca nu-mi mai placea cum se prezentau lucrurile: de la simple glume, se ajungea la intepaturi rautacioase si mai apoi la amenintari  printre dinti. Nu-mi era mie de cei pe care-i stiam si stiam ca asa le e firea (intotdeauna in astfel de situatii fac asa, da' niciodata nu se depaseste o anumita limita, indiferent de gradu' de alcoolemie), da' mai era un personaj acolo necunoscut de nimeni care a avut nenorocu' sa intre in atentia lu' Sava. Asta a fost un lucru care m-a mirat, pentru ca de obicei Sava e cel mai linistit la betie, da' si daca-l superi.... Si era suparat deja pentru ca nu avea parte de muzica pe care-o vroia... Ce naiba am intrat in atatea detalii?...

Cert este ca ieri nu am reusit sa ma refac complet si acu inca se resimt consecintele petrecerii: am gatu' intepenit si ma dor picioarele si nu prea pot sa-mi ridic mainile si mi-e somn si... si. Si gata ca am inceput postu' cu "Neata" si acu e pranz. Voi ce facurati in weekend?

7 comentarii:

  1. of,off,off! fata, voi nu stiti sa beti , de-aia te resimti !!!
    sa-ti zic io cum devine problema: bautura e o treaba serioasa ! in primul rand, dupa ce te-ai imbatat, nu-ncerca "rete"miraculoase de trezit! nu-s ! te-ai imbatat, asta e, ia-ti un azimut si tine de el. ramai cu reflexul sa nu te pisi pana nu esti sigur ca esti la un WC si, pe cat posibil, sa fie pentru sexul tau.
    deasemenea, e bine ca, atunci cand esti matrfoxat sa-ti tii gura. nu de alta, dar daca esti beat bine, nici sa injuri nu mai poti, dar-mi-te sa te bati...asa ca ai prilejul ocaziei sa ti-o furi de nu te vezi !
    a doua zi, regula cea mai sfanta : cu ce ai terminat de baut, aia bea, atunci, pe loc.cel mai buna e o bere, cumva rece...stinge instalatia de numa'-numa' !
    pe urma, pe la ora 10 du-te, frate, la orice dugheana de obor, din aia tiganeasca, ca acolo fac cele mai bune CIORBE DE BURTA ! crede-ma, iti ia cu mana ! baga o ciorba de burta, cat mai fierbinte, cu smantana, usturoi si, inainte de asta, rade un rom(bautura, nu etnia). spre seara mai da-i vreo doua beri si gata, esti ca 9.
    bine, uneori poti sa ai senzatia ca nu poti sa suporti nici sfanta impartasanie, dar, de asta are omul constiinta, sa-si impuna !

    RăspundețiȘtergere
  2. =))=))=)) Domnu` Capca.... se vede ca nu esti "sanatos" ;) am zambit cu pofta la comentariul tau dar trebuie sa recunosc: Cine stie... cunoaste! Subscriu in totalitate la "reteta" prescrisa de tine pe principiul "cui pe cui se scoate" cu o singura exceptie: Andera e "gingasa"... trebuia sa "prescrii" o ciorba radauteana... e mai "light" dar are acelasi efect ;)
    Andera: Baga la cap povetzele Capcaunului pe viitor o sa iti prinda bine (eu nu mai zic nimic ca iar incepi cu "pe vremea mea" :p:p:p )

    RăspundețiȘtergere
  3. .. Ca tot citeam eu prin alte parti ;)cum "marturiseai" mix-uri baute si nebaute revin cu o SUGESTIE... Bere & Sprite ca tot zici ca te lasi de baut si bere nu bei ;);))

    RăspundețiȘtergere
  4. eh, dar a meritat sa petreci, nu?:))
    eu am avut un weekend casnic, am fost o gospodina desavarsita:)) apoi, am luat niste hotarari decisive, cred ca cele mai bune hotarari din ultima vreme. mda, e bine sa ai si weekenduri casnice din cand in cand, iti vine mintea la cap :)) (pink)

    RăspundețiȘtergere
  5. Eh, nu aşa bine ca tine... am mers pe la sporturile astea locale... :)))
    Iar... la final am văzut Dinamo Steaua... :)))
    Iar... la beţie... eu sunt tare liniştit... dar şi când mă supăr :)) ĂĂĂĂ de obicei dau la raţe dimineaţa şi promit... că nu mai beau în viaţa mea... Dar aşa promit toţi... iar promisiunile sunt făcute ca să fie încălcate! :))

    RăspundețiȘtergere
  6. Vrem sa vedem postul cu zeii ;;), sti cum e ''baba sufera la frumusete'', in cazul tau ''baba sufera dupa distractie''( si nu te fac baba, e doar un mic proverb adaptat situatiei tale)

    RăspundețiȘtergere
  7. @ Capca Fata, toate treburile astea trebuie sa i le arat Miresului! Ca io nu m-am imbatat niciodata in asemenea hal incat sa nu mai stiu de mine si sa nu mai stiu ce vorbesc sau ce fac. Beau atat cat sa ma simt bine. Cand ma ametesc capat energie si voie buna. :)) Si stiu ca atunci tre' sa ma opresc. Dansez pana scot tot alcoolu' din mine si-apoi o iau iara de la cap. Oricum ar fi, eu si ciorba de burta nu ne intelegem deloc deloc. Am incercat o singura data sa mananc, fortata fiind de imprejurari, si n-am putut nici atunci. Nu-mi place. Nu pot sa mananc ciorba aia. De fapt, nu prea-mi place niciun fel de ciorba. :))) Si-apoi cu berea am o relatie si mai urata. Pot sa beau vin, pot sa beau whisky, da' bere... nu. Am nevoie de o juma' de pahar de bere ca sa ma fac avion si sa ma ia somnu'. :))))) Berea nu are un efect bun asupra mea. Dar dupa cum spuneam, sfaturile tale vor fi trimise mai departe Miresului. Lui ii vor prinde bine. :D

    @ Nimeni Ciorba radauteana? Asta habar n-am cum e. :D Dupa cum spuneam, nu prea le am eu cu ciorbele. N-as putea sa inlocuiesc ciorbele cu cartofi prajiti? :D Cine incepe cu "pe vremea mea": eu sau Capca? Bere cu Sprite?? Serios?? De asta n-am mai auzit, dar oricat nu mi-ar placea mie berea, cred ca tot o sa incerc varianta asta. Pare interesant si nici nu-mi pot imagina ce gust ar avea... Clar o sa incerc! :D

    @ Pink Ohoooo clar a meritat! :)) A fost distractie maxima am spus! :))) Sunt foarte bune weekendurile casnice. Sper ca weekendu' asta sa am si eu parte de unu'. Si eu as avea ceva hotarari de luat si e nevoie de liniste si pace ca sa ma pot concentra asupra lor. :D Sper sa-mi vina si mie mintea la cap. :)))

    @ Florentin As vrea si eu sa merg sa vad un meci de handbal... Cred ca o sa ma apuc sa caut programe sau ceva asa ca sa vad pe unde as putea merge sa vad. Fratele meu a fost pe stadion la Dinamo-Steaua si vroiam sa merg si eu, dar imi imaginam ce tambalau avea sa iasa acolo... :)) Nu mi s-a intamplat sa dau la rate din cauza bauturii. Nici nu am avut curaj sa ma imbat atat de tare. :)))

    @ Zuzu Vine si postul cu zeii! :))) Da, am suferit si inca sufar ca acum ma doare in gat de nu mai pot! Cred ca m-a si tras curentu' si am si urlat din toti plamanii... Asta e cel mai urat lucru ce mi se putea intampla: sa ma doara in gat! Ma enerveaza la culme! :)))

    RăspundețiȘtergere

Comentez eu:

© Andera scrie is powered by Blogger - Template designed by Stramaxon - Best SEO Template