Comments

marți, septembrie 23, 2008

Pentru ca vreau

Posted by at 23:13 Read our previous post
Citind blogurile altora - si am tot dat iama prin bloguri - intrebarea pe care mi-am pus-o cand l-am inceput pe al meu devine din ce in ce mai insistenta: am intrat intr-o alta lume facand asta? Adica peste tot trebuie sa existe cel putin un post cu sfaturi, tipuri, reguli ce se vor a fi imperios necesar respectate in alcatuirea unui blog. Pai daca azi am chef sa scriu ca am fost la munca, am venit acasa, m-am culcat si gata, end of story for today - n-am voie? Sau daca am chef sa ma apuc sa fac misto de toti oamenii pe care i-am intalnit azi pe strada - n-am voie? Sau daca vreau sa pun ca si background poza cu logo-ul Smack Down-ului - n-am voie? Sau daca vreau sa-mi "inramez" pagina cu floricele mov - n-am voie?

De aici vine a doua intrebare: de ce mi-am facut blog? Initial, l-am deschis in gluma, ca si "raspuns" la blogul amicului Neamtu (http://nmtzzu.blogspot.com/). Sau ambitie. Habar n-am. Cert este ca nu l-am luat atat de in serios pe cat se cere (de catre altii) a fi. Apoi a inceput sa-mi placa. Pur si simplu. Si-am ajuns la raspunsul final: pentru ca vreau. Da, raspuns final, fara 50/50, suna un prieten sau intreaba publicul.

Habar n-aveam cum sa pun o poza, sau un videoclip, sau cum sa scriu ingrosat si inca nu stiu cum sa pun un link (cum am vazut mai peste tot: "du-te aici " - unde "aici" reprezinta un link). Da' le invat pe parcurs... Asta nu inseamna ca am sa ma apuc sa caut prin diverse bloguri "decalogul blogosferei" si ca n-am sa ies din cuvantul lui. Mi se pare absurd.

Pai intr-o lume plina ochi de reguli si constrangeri, trebuie sa existe si aici? In cazul in care cautati un blog "ca la carte" va recomand sa dati click pe optiunea ce se regaseste in susul paginii si se numeste "Urmatorul blog>>".

LATER EDIT: Multumesc colegei de suferinta (de munca) pentru ca a avut amabilitatea de a-mi arata cum sa pun un link in loc de "aici". Si nici n-a trebuit sa caut prin alte bloguri...

2 comentarii:

  1. Si tu ai facut aii o recomandare :) Dar sunt de acord cu ce spui privitor la recomandari.

    RăspundețiȘtergere
  2. :)) Recomandarea mea se refera strict la blogul meu. Adica, cred ca fiecare blogger poate sa posteze ce-l taie capul pe propria pagina fie ca e jurnalul zilnic al unei pisici (chiar am vazut blogul asta), sau doar fotografii, sau planuirea unui jaf armat! ( pe asta nu l-am vazut, dar este si asta o optiune:)) )

    RăspundețiȘtergere

Comentez eu:

© Andera scrie is powered by Blogger - Template designed by Stramaxon - Best SEO Template