Comments

joi, aprilie 12, 2012

Asa tanara?...

Posted by at 11:45 Read our previous post
Majoritatea femeilor fac tot ce le sta in putinta pentru a arata mereu tinere. Asta-i un fapt, asadar neinteresant. Interesante-s exceptiile... 

Faceti cunostinta cu Andera - femeie maritata, 26 ani. Dac-o vedeti pe strada, unul din urmatoarele ganduri va va trece prin cap: la ce liceu invata? unde-i e ghiozdanu'? de ce naiba poarta verigheta?

- e deja rutina ca la fiecare blogmeet domn' Andrei si cu mine sa intram in discutii pe seama varstei. A fost asa inca de la primu' blogmeet, acu 2 ani. 
- Imparatia mi-a zis "pitico" inca de la angajare si acu, la 6 ani mai tarziu, nu s-a schimbat nimic... 
- anu' trecut, in Turcia, ne-am imprietenit cu o familie de pe meleagurile respective. La un moment dat, le explic ca suntem in luna de miere. Toata familia (destul de numeroasa) s-a intors catre noi, iar una dintre femei reuseste sa ingaime: "Asa tanara?..." "Umm... am 25 de ani..." 
- ultima: alaltaieri, la sala, eu si Ana intram in vorba cu o alta participanta la "ore". Din vorba in vorba, spun ca-s maritata, ca am 26 de ani bla bla. Tipa face ochii mari si zice: moaaaa... io credeam ca ai ceva 18 - 19 ani... 

Si-s multe exemple de genu'. Acu... pe de-o parte, ma simt bine stiind ca raman "forever young" fizic. Da' am si momente cand imi vine s-o iau pe aratura... Nu poti sa le ai pe toate, nu?

Hai pa.

Real time update:
- Colegu' tocmai si-a facut a doua cana de cafea si bantuie prin birou' Globului
- Globu' ii da ceva explicatii Colegului si-l intreaba daca mai vrea piper (??)
- eu mananc chipsuri cu cafea... 

16 comentarii:

  1. Pofta buna!
    Si pe mine ma intinereste lumea, dar sa vezi tu cand mi-au dat cu 7 ani mai mult, dat fiind jobul si tinuta business ;-)

    RăspundețiȘtergere
  2. Păi... nu prea am priceput... îți place sau nu?

    Dacă e să mă iau după început... răspunsul ar fi afirmativ, dar... din ce spui... pare că e stresant să te considere toți așa... tânără și fără de experiență...

    În fine... știi cum e... ai grijă ce-ți dorești! :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Eu zic ca trebuie sa te bucure situatia! Sa ai pofta! :)

    RăspundețiȘtergere
  4. Nu-i bai. Şi eu mi-s obişnuit să mi se spună că-s mai tânăr decât mă recomandă certificatul de naştere. Mai acum ceva timp un nene s-a luat de mine în lift că de ce am chiulit de la liceu.

    Când i-am zis că mai am niţel şi-mi dau licenţa şi-a cerut scuze :D

    RăspundețiȘtergere
  5. @ Ioana Asta nu mi s-a intamplat, sa mi se spuna ca am mai multi ani decat am de fapt. :D

    RăspundețiȘtergere
  6. @ Florentin =)) Pai am zis io acolo: de regula nu ma deranjeaza, da' am unele momente cand imi vine s-o iau razna! :)) Depinde si de toanele mele, da' de regula nu ma deranjeaza. :D

    RăspundețiȘtergere
  7. @ Diverse Asa am zis si io, numai ca uneori e prea enervant. :D

    RăspundețiȘtergere
  8. @ Pavel =))) Tare faza cu chiulitu'. Nici eu n-am nicio problema cu treaba asta de obicei, dar am momente... :D

    RăspundețiȘtergere
  9. si eu am aceleasi probleme :)))))))))))))

    RăspundețiȘtergere
  10. Ma bucur ca am dat de blogul tau, e de urmarit !

    RăspundețiȘtergere
  11. Eu doar când mă bărbieresc mai crede lumea că îs de 18-19 ani dar prea puţin îmi pasă de ce vârstă îmi dau alţii sau cum se uită la mine dacă fac anumite lucruri.
    Dacă vreau să mă pun în fund, în centrul Clujului, îmbrăcat la "4 ace" atunci asta fac şi pot să mă arate cu degetul. Asta înseamnă că nu au ceva mai bun de făcut ceea ce e trist.

    RăspundețiȘtergere
  12. @ Miss Apple :))) Deci ma intelegi perfect! :D

    RăspundețiȘtergere
  13. @ Jteph Corect corect! Si eu am de regula cam aceeasi atitudine, insa uneori, auzind de fiecare data acelasi lucru combinat cu o stare ... anume, o iau si io pe camp nitel! :)))

    RăspundețiȘtergere
  14. pai ar trebui sa te bucuri de acest atu :D

    RăspundețiȘtergere
  15. @ Pato Pe de-o parte, da. Pe de alta... Ideea e ca odata cu conceptia asta eronata cum ca as arata mai tanara decat sunt, vine si comportamentu' adecvat. Chiar daca persoana e mai mica decat mine, se comporta ca si cand ar vorbi cu o adolescenta. La un moment dat devine foarte iritant. :)

    RăspundețiȘtergere

Comentez eu:

© Andera scrie is powered by Blogger - Template designed by Stramaxon - Best SEO Template