Comments

joi, martie 10, 2011

Ziua 53 - Renovari

Posted by at 14:09 Read our previous post
Iar m-a apucat renovatu' blogului. Iar caut de nebuna un template cu 3 coloane care sa fie lat!!! Cum e posibil sa nu existe asa ceva? Io vreau scrisu' turtit, nu pe lung. Cer prea mult? Adica marginile alea care raman libere in parti sunt mult prea mari!
Inca sunt in cautari si am cateva template-uri de incercat, deci o sa tot fie in schimbare blogu' meu. Suntem in cabina de proba momentan, cam asa ceva. Asta mov de acu imi place un picut, da' nu foarte. Care stiti un template turtit, dati si la mine un link! Sau daca stiti cum sa modific un template si sa-l fac mai lat, sunt numa' ochi si urechi! Mmmm... bine , de fapt numa' ochi.

Ziceam ieri ca ma pregateam sufleteste pentru intalneala cu dentista. Paranteza - cred ca o sa povestesc mai mult despre dentista decat despre nunta! M-a torturat ieri femeia asta in ultimu' hal! Din nou: "fara anestezie ca..." Nu stiu "ca ce", pentru ca urechile mele erau prea concentrate asupra bormasinii... Da' am scapat si de ziua de ieri. Pe la 9 si ceva seara, chiar daca programarea era facuta pentru ora 7. Vorbeste dentista asta in continuu!

Sa revenim la renovari mai placute, zic. Sa continuam probatu' de template-uri...

Hai pa.

17 comentarii:

  1. Daca te referi la statiile mov din lateral, mai lat de atat nu cred ca ai sa gasesti. Incearca sa schimbi rezolutia monitorului si ai sa vezi ce se intampla. (Am invatat asta de la Ionut)
    Mov arata bine si te fereste de mosmoande. :))

    RăspundețiȘtergere
  2. E dragut asta galben de acum, sunt deja obisnuita cu el, ca il mai are si alta prietena din blogroll. Sper sa-ti gasesti ceva pe gustul tau...numai eu stiu ce inseamna goana dupa un template ideal, perfect. :P Oare exista?
    Eu l-am gasit, dar e de vara...problema e ca gusturile mele difera total de cele ale majoritatii. :(

    RăspundețiȘtergere
  3. Acuma ce sa zic? E frumos si sablonul asta.

    RăspundețiȘtergere
  4. Eu am bloguri si pe blogspot, insa nu am gasit niciodata ceva pe gustul meu, ca tema. Si am cautat pe sute de site de profil, pur si simplu nu se incadreaza pe blogspot.
    Acum lucrez mai mult domeniu personal cu wordpress instalat si este o alta viata.
    Ce pot sa zic, si blogspot-ul are partile lui bune, insa la teme nu prea, sau poate ca sunt eu prea mofturos.

    RăspundețiȘtergere
  5. :)) Si eu am avut aceeasi problema ca si tine. Distanta aia din parti ma scotea din sarite... Dar din pacate nu am gasit...

    RăspundețiȘtergere
  6. daca iti alegi o tema din blogger poti modifica latimile si coloanele cum vrei de acolo...dar alea is cam prea simple....asta ce o ai tu poate fi modificata dar trebuie photoshop ca sa modifici si imaginile de fundal...eu am modoficat la a mea...hai ca ma uit umpic peste asta a ta sa vad ce se poate face;)

    RăspundețiȘtergere
  7. intr-adevar tema asta foloseste pe latime doar 980 de pixeli din 1000....si ai mai putea taia inca 30 de px din coloanele din dreapta care impreuna au 330 de px si ti-ar iesi postarile la fel de late ca ale mele dar e destul de multa munca pentru ca trebuie editat tot in HTML ca sa faci asta pentru ca asa cum ti-am zis trebuie modificate si imaginile de fundal in photoshop care iar e o treaba...eu zic sa intri pe pagina de design a sabloanelor din blogger si sa incerci sa combini ceva de acolo poate reusesti ceva care iti place...acolo poti modifica foarte usor latimea

    RăspundețiȘtergere
  8. @ Capca Dap, pe mov. :D Era dragut si ala, da' parca prea ...hmmm... nu stiu cum sa-i zic... Nu se potrivea cu ce postez io. :)) Sper ca tema asta la care am ramas sa fie cat de cat ok... Pana mi se pune iar pata. :)))

    @ Christian Da, la spatiile alea ma refer. Ma enerveaza la culme treaba asta. Mi se pare risipa aiurea de spatiu si nici nu-mi place cum arata. :)) Cu rezolutia stiu, asta vroia sa faca si Colegu' mai devreme cand i-am zis de treaba asta. :)))

    @ Nice Sper din toata inima ca te referi la template-u' asta care a ramas acu. :D O sa-l pastrez pe asta ceva timp, pana imi vin iar bazdacii si vreau sa-l schimb. :)) Template-u' perfect ar exista pentru mine doar daca as invata cum sa-l fac io. :))) Clar l-as turti si as mari nitel coloanele. :))
    Daca l-ai gasit, ce mai conteaza ca e de vara? In lumea virtuala poate sa fie o vara continua! Macar aici sa avem si noi asta, ca de frigu' de afara nu mai scapam... :)) Mie mi-au placut toate template-urile pe care le-ai ales, dar deja m-am invatat sa avem o groaza de lucruri in comun. :D

    @ Alex Aoleoooo asta nu suna bine! De parca ai zice ceva gen: "Uof, aia nu-i bine, aia nu-i bine, aia e oribila acolo, da'... las-o si-asa... " =))) Sigur iti place? :)))

    @ Derscanu Inseamna ca si io sunt la fel de mofturoasa pentru ca nici eu nu reusesc sa gasesc un template de care sa fiu complet multumita. :)) Asta ar fi cam singuru' aspect care ma enerveaza la blogspot; altfel, clar il prefer pe el decat wordpress si sunt printre putinii tacaniti care cred asa. :)) Mai am un blog pe wordpress si m-am tot chinuit sa-l mut pe blogspot, da' n-am mai reusit. Am gasit un singur convertor wordpress-blogspot, dar accepta doar nu mai stiu cati mb si blogu' meu avea muuuult mai mult... Cat despre domeniu personal, ma mai gandeam si eu intr-un timp la asta, da' nu cred ca m-as descurca sa fac toate mutarile necesare... :))

    @ Lillee N-am reusit nici eu sa gasesc. :(( Am renuntat la ideea ca o sa gasesc pana la urma un template turtit si m-am concentrat asupra restului temei. :)))

    @ Mihai *bows* Mii de multumiri!!! :D Le-am trecut in revista pe astea de pe blogger de nu stiu cate ori, da' nu-mi plac! :))) Am urat toate orele de informatica in care profa (o fosila de 580000 de ani care ne invata pe noi access, power point si html) cica ne explica noua tainele HTML-ului... Aveam un coleg care o tot corecta... Din pacate chestia asta m-a facut sa urasc si toate trebile pe care incerca ea sa le predea. Urasc html! :))) Oricum, m-am resemnat si am invatat sa accept faptul ca nu voi putea avea un template turtit, asadar m-am concentrat asupra restului sablonului. :)) Ramane asa... pana imi vin iar piticii si ma apuc de noi cautari. :))

    RăspundețiȘtergere
  9. @ Capca Eeeeeee vezi vezi? Nu te puteam lasa pe tine nemultumit de tema mea! :D

    RăspundețiȘtergere
  10. si ma gandeam ca numai mie imi ia 100 de ani pana gasesc tema potrivita:))

    RăspundețiȘtergere
  11. @ Veverita Oooo nuuu! Si mie imi ia un car de ani pana sa gasesc una care sa-mi placa, da' chiar si asa... tot n-am gasit inca tema aia perfecta. :))

    @ Alex :))) M-am linistit atunci si ma bucur ca-ti place. :D

    @ Madalin :)) Nu-i asa? Si pe mine m-a amuzat teribil cand am gasit-o! :D

    RăspundețiȘtergere
  12. Bună seara, numele meu este Costin Comba și administrez un blog de fotografie www.costin-comba.blogspot.com . Aș vrea să vă rog dacă doriti să facem un schimb de link-uri cu
    www.costin-comba.blogspot.com si daca doriti si cu www.irinacomba.blogspot.com. Dacă doriți să mă băgați în seamă bine, dacă nu, mă înclin cu respect și vă mulțumesc, atașând scuzele de rigoare pentru deranjul creat. Daca doriti sa imi lasati un mesaj de confirmare sau infirmare, o puteti face pe blogul meu la rubrica "Link exchange" sau la adresa de email costin_ph@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere

Comentez eu:

© Andera scrie is powered by Blogger - Template designed by Stramaxon - Best SEO Template