Comments

luni, martie 25, 2013

Post blogosferic degerat temporar

Posted by at 11:00 Read our previous post
Calendaru' meu arata 25 martie. Nu trebuia sa fie ceva soare, cald, vreme frumoasa? Mi-au clantanit dintii in gura in asemenea hal ca imediat ce-am ajuns la munca am inceput sa-i pipai sa ma asigur ca-s toti acolo inca... 

Ieri am pornit in cautare de cadouri: pentru frate-meu, ca-i ziua lui maine si pentru partea de familie stabilita prin strainataturi. Dupa ce eu si al meu Mires am petrecut acolo sarbatorile de iarna, acum a venit vremea ca mama si frate-meu sa mearga in vizita. Eh, cu ce m-am intors eu acasa dupa o deplasare cu asa scop? Cu o pereche de balerini albastri. Pentru mine. 

Acu o saptamana aproximativ, a venit iara un vecin sa ne puna sa semnam pentru reabilitarea blocului. Cred ca e al 480000-lea rand de semnaturi pe care-l dam. Cred ca mi-am semnat si sentinta la scaunu' electric acolo ca prea au fost multe. In fine, de data asta ne-a zis ca vin oamenii in septembrie. Ma gandesc ca pana in septembrie mai semnam niste acte pe care le-au omis... 

Un prieten al Miresului e de-a dreptu' socat ca prietenei lui ii ia 2 ore sa se machieze. Frumusetea cere sacrificii, domnilor! Aveti idee cat de greu e sa trasati o dunga perfecta pe o pleoapa? Si apoi e si mai dificil sa trasezi inca o dunga identica pe cealalta! Si asta-i doar un exemplu... 

Avand creierii inca degerati, ma opresc aici inainte sa spun vreo prostie... 

Hai pa.

PS: I-am luat si fratelui cadou pe langa balerinii mei albastri...
post signature

31 de comentarii:

  1. Nu mai spun nimic, mi-e sila de vremea de afara si ma asteptam sa trecem de tot la geci de piele...
    Cat despre machiaj, mie-mi ia 20 de minutele, ferice de al meu! :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Tot as si eu. Imi scosesem hainute mai subtiri si chiar am crezut ca am scapat de iarna. Macar de zapada, daca de frig nu...
      Cu machiaju' si eu ma incadrez tot p'acolo pe la 20 de minute, dar inteleg si femeile care petrec mai mult timp la partea asta. :D

      Ștergere
  2. Am semnat pentru reabilitare acum 3 ani. Am facut pana la urma izolarea pe banii mei. Sunt curios cand o sa se apuce si primaria de reabilitare la blocul meu.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cred ca primele semnaturi le-am dat si noi cam acu 2 ani. Daca nu vin nici in septembrie si eu va trebui sa-mi fac izolarea pe banii mei. Nu de alta, da' m-a spart intretinerea iarna asta tocmai din cauza ca izolarea fiind proasta, caloriferele baga caldura in bezna mintii! :))

      Ștergere
  3. =)) Andera ai zis bine cu dunga la ochi! Eu, cat de bine sunt in stare sa desenez pe foaie, sa-mi fac acele codite la ochi e oroare absoluta. Zici ca e chart,merge tremurat.. >.<
    Sa porti sanatoasa si iubita acei balerini :)) cu frigul de afara preconizez ca mai stam oleaca'n cizme...
    O zi cat mai calduroasa! de la calorifere or something. Vad ca soarele si-a luat concediu de odihna...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. =)))) Tot asa si eu. Si culmea e ca ma incapatanez sa-mi trasez dungile alea zilnic. Ma torturez singura. =))) Chiar si sa nu aplic fard de pleoape, la eyeliner nu renunt. :D
      La ce vad acu afara, cred ca balerinii mei vor sta mult si bine in cutie... =)))
      Zi frumoasa sa ai! Pupici! :D

      Ștergere
  4. Si eu am avut azi de confruntat frigul de afara... stand la coada, la politie, pentru schimbarea buletinului! De dimineata am pornit de acasa imbracata cam de toamna, ca mi-am zis ca o fi ea vremea mohorata, dar n-o fi chiar ca iarna, no? Eh, exact ca iarna a fost!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mai iarna de atat zau ca nu se poate! Cu coduri in toate culorile curcubeului, cu zapezi si viscol... Iarna in toata regula! Nu-mi venea sa ma dau jos din pat azi... Daca scolile au liber, de ce n-ar avea si angajatii? =)))

      Ștergere
    2. Mie nu-mi venea sa cred ce vedeam azi dimineata... totul alb! Nu ma asteptam, desi anuntasera... Bine ca n-am avut zapada zdravana toata iarna, a venit acum... s-a si gasit! :)) In loc sa ne pregatim pentru ouale de Pasti, ne pregatim de oameni de zapada.

      Ștergere
    3. =))) Facem oua de Pasti din zapada! Azi s-a repetat experienta: ma scol din pat, ma uit pe geam si ... iara ninge... Uof. Abia astept sa se termine. :D

      Ștergere
  5. Cred ca ar trebui sa mai lasi balerinii in cutie ca am auzit ca vine iar iarna:))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Oh, da! Cand m-am trezit si-am vazut ce-i afara m-am oripilat. Balerinii clar vor mai petrece o buna bucata de vreme in cutie. :))

      Ștergere
  6. Azi a fost parca mai frig decat in ianuarie. Mi-am scos si cojocul ne la naftalina dupa ce sambata zburdam fericita pe campurile inverzite ale patriei in tricou cu maneca scurta. :P Nu-mi place deloc ce se intampla...dar sper ca nu mai tine mult cosmarul.
    Cat despre machiaj, inainte imi lua si mie in jur de 1 ora. Acum in 15-20 de minute sunt gata. :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Exact exact! Si eu scosesem la inaintare hainele subtiri de primavara si impachetasem iarna. Acu... am facut rocada din nou. =)))
      Si eu tot cam in 20 de minute ma incadrez. :D

      Ștergere
  7. ce haios, si eu trebuie sa merg sa cumpar cadou fratelui meu, o sa am grija sa am sosete de aceeasi culoare ca poate-mi vine si mie sa-i cumpar... balerini :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. =)))) Pai deh, m-am gandit ca poate are nevoie... dar cum s-a dovedit ca de fapt nu avea nevoie, l-am scapat eu de ei. =)))

      Ștergere
  8. ah! si la mine ieri a fost soare, dar -2 grade iar astazi... lapovita si ninsoare, ziua-ntreaga! Anul trecut am avut la data de 25 martie, 25 grade! :) mi se pare corect! ine ne înseala anul acesta Dom'le?! s-au ieftinit gradele?! Anul asta primim pentru aceeasi zi de 25 martie doar 2 grade?! uf!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. =)) Cam asa ceva! Cum s-au scumpit toate in lumea asta, s-a gandit soarele ca el se vinde mult prea ieftin, asa ca astazi a decis sa nu-si arate fata deloc si sa lase iarna sa-si faca de cap. :D

      Ștergere
  9. La multi ani sarbatoritului! si bun venit balerinilor albastri! :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc frumos! :D
      Din pacate va mai dura ceva pana sa apuc sa si port balerinii... Uof... :))

      Ștergere
  10. :-)fetele... tot timplul pleacå så cumpere una si vin cu alta...dar pt. uzul personal :D Cat despre machiaj... la mine si tatå si fiul må streseazå cu "hai cå esti frumoaså si asa". "mai dureazå mult?!", "orice faci, faci degeaba, timpul nu-l stergi" :D ... vb. mai acre vin de la fiul meu, care viseazå la o viitoare sotzie care så aibå machiajul tatuat :-))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. =))))))))))) Cat am putut sa rad! Fiul tau e o adevarata comoara! Chiar are dreptate! Am economisi o gramada de timp daca am avea deja machiajul gata facut. :D
      Am plecat intr-adevar la cumparaturi cu alte scopuri decat balerinii mei, dar ma bucur ca totusi am realizat si parte din scopurile initiale. =)))

      Ștergere
  11. Balerini vreau şi eu t bicicletat, dar până nu vine vremea bună, nu ies la shopping.
    Doamne, n-aş putea pierde zilnic câte 2 ore din viaţă pentru machiat. Mie îmi ia 10 minute maxim.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si balerinii mei vor sta in cutie ceva vreme... :))
      Hehe! Sunt destule femei care pierd atata timp pe machiat. :D

      Ștergere
  12. azi noapte la 12 am degerat. vantul m-a terminat... nu stiu sa fi fost 2 zile la fel asta iarna...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Exaaact! N-am avut iarna toata iarna, dar iata ce iarna frumoasa avem primavara asta! :)))

      Ștergere
  13. Faza cu machiajul 2 ore m-a ingrozit. Eu in maxim, dar maxim 2 minute, sunt gata :)) Vorbesc serios.
    E iarna-iarna...desi pana sambata va fi din nou bine.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Whoaaa asta-i clar record! :D Io ma incadrez pe la 15-20 de minute. :D
      Asa am auzit si eu ca pana la sfarsitu' saptamanii s-ar face vremea frumoasa. Sa speram! :D

      Ștergere
  14. La multi ani fratiorului! Sa fie sanatos!
    Ma uit in calendar si vad ca ar trebui sa fie mai cald. Ma uit la mainile mele inghetate pe tastatura si ma duc sa dau drumul la centrala. :))
    ce bine ca am renuntat aproape total la machiaje! :))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc frumooos! :D
      Uite totusi ca astazi, cand ne-am si trezit mai devreme, a venit si soarele. Sper sa tina... :D

      Ștergere

Comentez eu:

© Andera scrie is powered by Blogger - Template designed by Stramaxon - Best SEO Template