Comments

luni, februarie 11, 2013

Influenta educatiei si a jobului...

Posted by at 16:46 Read our previous post
O intrebare-leapsa de la Vienela suna asa: Cum ma influenteaza experienta - educatie, job - in activitatea blogosferica? Si-am sa raspund... Va fi cu siguranta cel mai personal articol pe care-l postez. 

Nu-i tocmai un subiect despre care scriu cu usurinta, asadar rog a-mi ierta poticnelile. Veti intelege pe data. In mod cronologic, incepem cu educatia primita de la parinti. N-am apucat sa invat multe de la tata; a murit cand eu eram destul de mica. Totusi am si acum in fata ochilor imaginea lui stand pe scaun la masa din bucatarie, langa geam, cu manualul meu de matematica in mana, in timp ce eu stau in picioare in fata lui, cu privirea in jos si mainile la spate recitand tabla inmultirii. M-am agatat de imaginea asta si am facut tot ce-am putut sa invat bine. Tot din acelasi motiv nici n-am fost un copil-problema, dar in acelasi timp am fost si invizibila si previzibila. Era de asteptat sa iau decizii bune, sa nu cauzez probleme, sa nu ingrijorez singurul parinte ramas. Asadar cred ca pot spune ca imprejurarile m-au fortat sa ma educ singura. Sunt acum in stare sa leg doua vorbe corect gramatical, dar am ramas cu o doza considerabila de comportament antisocial. Din fericire, interfata asta, blogul ma ajuta sa socializez mai usor. 

In ceea ce priveste jobul, n-as putea spune ca a avut vreo influenta majora... inafara faptului ca-mi furnizeaza uneori material pentru articole. Blogul e oarecum pus in opozitie fata de job. Pe de-o parte e activitatea monotona, stresanta, plina de numere si hartoage a locului de munca, iar pe de alta e activitatea placuta, aducatoare de zambete si socializare voita, plina de cuvinte aranjate frumos a bloggaritului. 

Zau ca nu ma asteptam sa-mi fie asa greu sa scriu articolu' asta! Punem punct si sarim peste. 

Hai pa. 

12 comentarii:

  1. Mi-a placut cum ai zis ... "blogu e in opozitie fata de job" genial :), o zi faina iti doresc

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. :) Din punctul meu de vedere cam asa e. :D Zi frumoasa sa ai!

      Ștergere
  2. Cele mai grele sunt articolele cu tenta personala.. nu ai idee de cate ori incep un articol si de cate ori il rescriu mai ales cand trebuie sa vorbesc de un subiect important din viata mea. Hugs >:D<

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pentru mine a fost primu'. Am mai scris io o gramada trebi despre mine, da' niciodata asa personal. A fost al naibii de greu! :D Pupici!

      Ștergere
  3. Greu subiect, cam al fel e si in cazul meu, incerc sa inlatur stereotipia de la serviciu, prin citirea unor idei si pareri noi, interesante, amuzante in blogosfera, prin scrierea unor articole relaxante, prin care sa ma descarc si sa lamuresc si eventual elimin anumite framantari. :) Interactiunea cu oamenii e extraordinara, balsam pentru suflet. :)
    Eu chiar incep sa ma intreb cum ai rezistat tu departe de blog timp de 6 luni... :P

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. :) Recunosc, a fost greu si ma mancau degetele ingrozitor si am continuat sa urmaresc din umbra bloguri. Atunci era si mai greu! :)) Planurile de la vremea respectiva nu-mi permiteau sa am timp pentru blog asa cum ar fi trebuit. Macar daca s-ar fi concretizat... Dar ma gandesc ca tot raul e spre bine si am sa recuperez acum cat si ce pot. :)

      Ștergere
  4. Nu îmi pare o tema foarte grea de facut acasa "blogul"
    Nu îmi place sa primesc leapsa si nici întrebari foarte personale nu îmi plac!
    In rest...... :))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. :) Tocmai de-aia am pus si eu blogul in opozitie cu locul de munca. :)
      Eu, din contra, iubesc lepsele si toate joculetele blogosferice. Mi se par amuzante, interactive si imi face placere sa raspund la ele. Asta a fost mai speciala... Prima de genul ei. Nu cred ca am sa mai pot repeta experienta prea curand, dar nici "niciodata" nu zic. :D

      Ștergere
  5. Si pentru mine experienta profesionala n-are nicio legatura cu blogul.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cred ca asta depinde de la caz la caz, in functie de om, de natura jobului... In cazul meu nu se aplica. :)

      Ștergere
  6. Da...imi place ce ai raspuns si cum. Imi pare rau sa citesc ca tatal tau nu mai exista sa se bucure de fiica lui.
    Am raspuns si eu la aceste intrebari pe un blog. Fara sa mai scriu un articol. Oricum eu scriu destul de multe despre mine, ai vazut, cred. Dar asa a fost blogul meu de la inceput, cu postari foarte personale.
    Pe mine ma influenteaza educatia in tot ce fac pe blog. Profesia nu m-a influentat niciodata, n-are nicio legatura si nici afinitate cu blogul. Sunt un inginer atipic, care scrie. Un filolog ratat, probabil :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Recunosc ca mi-ar placea sa pot scrie mai personal, dar ma rezum la treburi banale si fara o prea mare importanta. Pot scrie despre fratele si sora mea fara probleme; n-as avea decat cuvinte de lauda si admiratie pentru amandoi, dar daca e vorba de mine personal, parca nu mai gasesc niciun cuvant. :)
      Sunt la fel in ceea ce priveste jobul. :D Desi teoretic sunt inspector de resurse umane, asta e decat o miiiiica particica din ceea ce fac. In principiu contabilitati primare, situatii financiare, numere si acte. Clar nicio legatura cu blogul... :)))

      Ștergere

Comentez eu:

© Andera scrie is powered by Blogger - Template designed by Stramaxon - Best SEO Template