Comments

joi, noiembrie 17, 2011

Andera intreaba

Posted by at 15:35 Read our previous post
Vi s-a intamplat vreodata sa va duceti normal la culcare seara, sa va bagati in pat, va inveliti cu plapuma calduroasa, va afundati capul in perna moale (deja mi s-a facut somn) ... si-apoi sa va treziti a doua zi in alt pat? Lor li s-a intamplat...

Eu, in cel mai rau caz, m-am tezit ori pe diagonala patului ori cu capu' unde ar trebui sa stea picioarele, da' chiar ca dumnealor din poza nu mi s-a intamplat...

Hai pa.

47 de comentarii:

  1. @ Cris-Mary Pai si zi, miss, tu te-ai trezit vreodata ca domnii din imagine? =)))))

    RăspundețiȘtergere
  2. Am patit si eu un lucru asemanator acum ceva vreme atunci cand am dormit intr-un pat strain :) In timpul noptii m-am rostogolit pe partea pe care teoretic ar fi trebuit sa ma rostogolesc in patul meu dar am aterizat pe jos. Nu e chiar o desteptare placuta :P

    RăspundețiȘtergere
  3. Eu m-am trezit într-o dimineaţă... cu ce era dedesubt... peste mine :))))))))) Ah, şi nu era patul! era pătura de pe pat... dar nu ştiu cum a ajuns peste...

    RăspundețiȘtergere
  4. @ Casa cu nuci =)))) Imi imaginez cat de ... interesanta a fost trezirea atunci. :))) Eu de regula tin cont de treaba asta cand dorm in alta parte, da' cred ca cea mai sigura solutie ramane la sor'mea: de cand o stiu eu, ea doarme numai pe mijlocul patului indiferent de patul in care doarme. =)))

    RăspundețiȘtergere
  5. @ Florentin Iti dai seama ca m-am gandit initial ca ai ajuns sub pat! =))) Dar daca-i doar vorba de patura de pe pat poti sta linistit. Mie mi se intampla asta foarte des pentru ca atunci cand ma bag la somn e cald si bine, da' peste noapte se face frig si atunci caut sa ma invelesc cu orice gasesc io acolo in somn... =))))

    RăspundețiȘtergere
  6. Ha, ha pare sa fie cea mai safe solutie. Eu mi-am strambat un pic partea pe care am cazut dar mi-am revenit repede... Pe moment m-am sculat rapid de jos sa nu-mi fuga somnul. Dimineata insa, nu mai stiam de ce ma doare stanga (toata partea dea la nas in jos)si mi-am amintit doar dupa cateva ore bune :D

    RăspundețiȘtergere
  7. @ Casa cu nuci =)))) Nu cred ca as mai fi fost in stare sa dorm dupa asa patanie! Clar mi-ar fi fugit tot somnu' si as fi stat sa-mi oblojesc vanataile, plus sa scol toata casa ca deh! daca mie mi-a pierit somnu'... =))))

    RăspundețiȘtergere
  8. Iti spun eu ca nu-ti mai arde de trezit pe nimeni. Nu te intere' decat se te intorci mai repede la vis. Ai timp de plans a doua zi, atunci esti buimacita rau...

    RăspundețiȘtergere
  9. nu mi s-a intamplat! Stiu de mine si in stare de veghe :D

    RăspundețiȘtergere
  10. @ Casa cu nuci =))) O fi si asta... Totusi sper sa nu experimentez. Parca as vrea sa raman la stadiu' de dat cu presupusu'. =))

    RăspundețiȘtergere
  11. uite ca era sa mint! cand eram mic, adormeam peste tot... si ma trezeam doar in patul meu :-P

    RăspundețiȘtergere
  12. @ Max Peter =))) Yep yep! Au gasit ei cate ceva mai comod in patul celuilalt si au decis tacit sa faca schimbul... =)))

    RăspundețiȘtergere
  13. @ Pato =)))) Asta da! Uite ca de asta am uitat si io! Si io adormeam in diverse locuri, dar ma trezeam mereu in patul meu. :D
    Da' sa stii de tine chiar asa tot timpu'? Haidi bre, ce-i cu somnu' asta asa iepuresc? =))

    RăspundețiȘtergere
  14. acum da... nu am cum sa ma trezesc in paturi straine. :))
    Doar daca ma fac, ca nu stiu ce mai e cu mine... pentru ceea ce ar putea urma!

    RăspundețiȘtergere
  15. @ Pato =)))) Marturisesc, a trebuit sa citesc de cateva ori ca sa prind un inteles desi inca nu-s sigura ca intelesu' inteles de mine e exact intelesu' pe care vroiai tu sa-l inteleg io... =))))))))

    RăspundețiȘtergere
  16. =)) Wow, de astea chiar nu am pățit... pentru cel mic cred că e comfortabil, dar cel mare nu cred că șade prea bine :))

    RăspundețiȘtergere
  17. odata cand eram mic mi s-a intamplat...nu uit niciodata faza :)

    RăspundețiȘtergere
  18. =)) nu-mi amintesc sa se fi intamplat...sau poate da?!

    RăspundețiȘtergere
  19. E coşmrul oricărui bărbat să se trezească în alt pat şi să nu-şi mai amintească cum a ajuns acolo. Şi să mai fie şi lângă vreo urâtă care să-i arate inelarul şi să-i spună " la lumina soarelui pare şi mai frumoasă verigheta!" da' să nu uităm totuşi că eu am o imaginaţie mult prea bogată:)))))
    O singură dată mi s-a întâmplat să mă trezesc într-un pat, fără să ştiu cum am ajuns acolo şi ce era mai frumos, nici măcar nu mă dusesem la culcare, da' asta e altă poveste.

    RăspundețiȘtergere
  20. Dar pe perna mare nu e un catel mic ?... E nostim cel mare cum isi odihneste fundul fix pe culcusul celui mic !

    RăspundețiȘtergere
  21. Și eu am ceva cu latul și diagonalele la pat. :lol:

    RăspundețiȘtergere
  22. "Da' sa stii de tine chiar asa tot timpu'?"
    Acum da!
    Restul e o aventura, marca pato.ro :))gen mai multe afli pe Schhhhhhhhhh
    Doar ca eu nu-mi expun viata personala pe blog!

    RăspundețiȘtergere
  23. @ madMe :)) Cel mare probabil vroia doar sa incerce patutul celui mic... Credea ca-i mai bun decat al lui. =)))

    RăspundețiȘtergere
  24. @ Mihai Pai asa?? Detalii detalii detalii!@! :)))

    RăspundețiȘtergere
  25. @ StafidutZ :D Ma bucur ca ti-a placut!! :D

    RăspundețiȘtergere
  26. @ Thomas =)))))) Ca de obicei, genialule, imaginatia ta functioneaza la viteza maxima. :))) N-as sti exact sa spun cum se simte barbatu' pus in situatia prezentata de tine, da' banuiesc ca nu foarte placut... =)))
    Deci ai experimentat ceva de genu'... E bine ca nu ai fost pus chiar in situatia aia pe care o spusesi! :)))

    RăspundețiȘtergere
  27. @ Ema Hategan =))))) Hai ca m-am chiorat la poza pana n-am mai putut da' oricum as lua-o, tot catel il vad si p'ala mic! :))

    RăspundețiȘtergere
  28. @ Zina Ba da ba da! Si eu tot catel il vad si pe cel mic! :))) Cel mare o fi gasit el ceva foarte confortabil acolo in culcusul celui mic... :)))

    RăspundețiȘtergere
  29. @ Diana :))) Da da! Asta-i o problema pentru mine. Nu stiu exact cum ma rasucesc de ajung sa ma trezesc asa, da' o fi ceva la mijloc... :)))

    RăspundețiȘtergere
  30. @ Pato Haidi breeee, pai amanunte asa interesante nu le sharuiesti tu pe blog? :D Io as fi interesata... :)))

    RăspundețiȘtergere
  31. @ Blue Si tie ti s-a intamplat asa? :D Detalii detalii! :))
    Bine-ai venit p'aci! :)

    RăspundețiȘtergere
  32. @ Miss Apple =))) Exact asta zic si io! Chiar asa sa ma trezesc in cu totul si cu totul alt pat parca-i prea de tot. =))))

    RăspundețiȘtergere
  33. Eu ma trezesc mereu pe partea cealalta a patului, in locul lui Cristi :)):))

    RăspundețiȘtergere
  34. Eu m-am trezit cu sor-mea PE mine :))

    RăspundețiȘtergere
  35. Uh! M-am pus la somn. În patul meu. Mă trezesc noapte pentru că îmi era frig. Dau să trag plapuma pe mine, nu e în pat, mă aplec să o trag de pe jos, nu e. Ridic ochii şi mi se pare ciudat. Luminiţa de la tv nu e în faţă, ci în lateral stânga. Nu înţeleg ce se întâmplă, am impresia că mi-e prea somn şi pun capul din nou pe pernă.

    Dar de frig nu adorm, aşa că iau măsuri şi analizez mai bine situaţia. Unde e plapuma şi de ce beculeţul de la tv îl văd în stânga mea şi nu în faţă. Într-un târziu realizez că eu dorm într-un alt pat decât cel în care m-am culcat seara.

    Deci, mi s-a întâmplat!

    RăspundețiȘtergere
  36. @ Roscata =)) Aaaa asta fac si io oarecum! Dimineata Miresu' se trezeste si pleaca la servici inaintea mea. Si cum se ridica el din pat, eu ma duc pe partea lui... Nu inteleg exact de ce... =)))

    RăspundețiȘtergere
  37. @ Kathy =))))))))))) Bwuahahahahaha ce-am mai ras!! Cum naiba a reusit sa se catere pe tine si sa si doarma bine?? =)))

    RăspundețiȘtergere
  38. @ Pavel =)))))))))) Incredibil!!! Da' ti-ai adus aminte cum ai ajuns acolo? Sau ti s-a spus? :))))

    RăspundețiȘtergere
  39. Nu mi-am adus aminte şi nu ştie nimeni când am plecat în cealaltă cameră.

    RăspundețiȘtergere
  40. @ Pavel =)))) E si asta o treaba! Oi fi mers in somn! :D

    RăspundețiȘtergere

Comentez eu:

© Andera scrie is powered by Blogger - Template designed by Stramaxon - Best SEO Template