Comments

joi, iunie 23, 2011

I am loved

Posted by at 13:42 Read our previous post
Lume draguta care ma iubeste si nu m-a uitat desi a trecut mai bine de o saptamana de cand n-am mai dat niciun semn in blogosfera... Lume draguta, nene!


Altfel cum sa-mi explic ca pozitia aia in topu' topurilor blogosferei e si mai buna acu fata de saptamana trecuta chiar de n-am postat nimic? Acu nu stiu cum merge numaratoarea asta si cum functioneaza topu' da' ma gandesc ca ar trebui sa fie destul de logic... Totusi, asta-i doar statistic vorbind, iar io cu statisticile nu ma impac.

La ultimele posturi ale mele nu v-am raspuns la comentarii si tot ati mai dat p'aci. Ideea era ca trebuia sa-mi pregatesc iesirea din scena, da' asa cum bine a zis domn' Carbonaru in comentariu' lui, da, mi s-a facut dor. Am zis ca am o iesire din peisaj destul de triumfala avand in vedere ca domn' Ionut a decis sa publice pe blogul lui interviu' cu mine (pe care tre' sa-l cititi, evident) exact cand am zis io definitiv "hai pa". Tot in ziua respectiva domn' Alex ma incadra la bloggeri ce-i sunt dragi. Cat am invatat io de la tine, domnule, nici n-ai putea sa spui altceva! Tot atunci, si domn' SoriN mi-a pinguit blogu' amintindu-ma si pe mine la recomandarile lui, lucru pentru care ii foarte multumesc!

Insa ce m-a bucurat pe mine cel mai tare a fost ca am primit comentarii si la cateva zile dupa ce am zis "pa". Da, nene, io scriu pentru comentarii. Ce blogger zice ca nu-l bucura comentariile, minte. In plus, toate astea s-au realizat in conditiile in care eu n-am mai vizitat niciun blog de atunci. Si-am sa ma chinui sa continui asa pana la inceputu' lunii septembrie. Atunci luam si decizia aia finala: continuam cu bloggaritu' sau nu?

Ca tot veni vorba de bloggerit, povesteam eu ca accesoriile mele de nunta, paharele mirilor si cocardele mi le face Simona (Donna Florette). Am aflat eu ceva mai tarzior ca de fapt treaba merge ca pe roate cu mica ei afacere. Mai are 3 miresici carora le face accesoriile, asta fara sa pun la socoteala nenumaratele cereri de diverse zdranganele. Buuuun. Acu ceva timp i-am sugerat sa-si faca si-un blog. Zilele trecute, stand de vorba, ma intreaba ce si cum sa faca pentru respectivu' blog. Eh si-asa m-am autoproclamat "blogging-marketing-manager" pentru Donna Florette. M-am apucat io de treaba la blog, insa m-a mancat pe mine capu' sa-l fac pe wordpress. Mi-am blestemat zilele, jur... O sa anunt io lansarea oficiala blogului cand am sa reusesc sa ma dumiresc cu toate trebile alea wordpressiene... Blogspot rullleeez!

Asta a fost ca o "mica" paranteza... Ideea postului astuia e de fapt exprimarea recunostintei.... Gata ca m-am emotionat. Hai pa.

31 de comentarii:

  1. Andreea, bine ai revenit! Hai pa! ^-^

    RăspundețiȘtergere
  2. Bine ai reVENIT ! Nu-i aşa că-i bine aici ?

    RăspundețiȘtergere
  3. Hai ca nu poti renunta la blog, recunoaste. Te rog sa fie asaaaa, te rog. De ce sa te lasi? Huh? La noi nu te gandesti? Reao... :((

    RăspundețiȘtergere
  4. Chiar mi se facuse dor de tine si ma gandeam cum stai cu pregatirile de nunta :)

    RăspundețiȘtergere
  5. Finally , ti-o venit mintea la cap!!! Sa stii ca eu ti-am mai puricat blogul desi nu am comentat, oricum duc lipsa drastica de laptop deci .. :( Deci .. treci inapoi ca nu vreau sa te vad activa doar pe Twitter. :D

    RăspundețiȘtergere
  6. Stiam eu ca nu ne parasesti asa de usor :P

    RăspundețiȘtergere
  7. Când au de ce, oamenii te țin minte. :P

    RăspundețiȘtergere
  8. Stii bine ca am blogul pe blogspot. tin sa te contrazic la faza cu rules. pe bune! eu l-am injurat cu ceva timp in urma aici : http://bloglacafea.blogspot.com/2009/03/e-plina-lumea-de-inteligenti.html . in plus, stii ca o perioada am scris pe cekilumeu care este pe wordpress. nu se compara. dupa ce te obisnuiesti cu el s-ar putea sa te muti si tu acolo :D

    RăspundețiȘtergere
  9. În zelist urci şi dacă nu ai mai scris de un an şi încă primeşti linkuri spe blogul tău :P Spre exemplu, unu se întreabă unde a dispărut Andera şi pune şi link şi pac ai urcat în top :D

    RăspundețiȘtergere
  10. :) speram sa revii in forta dupa pauza asta!

    RăspundețiȘtergere
  11. Deci pe bune, poti sa mai scrii cate ceva acolo zilnic si sa zici iar ca te retragi, nu ne suparam, da sa scrii! :=))

    RăspundețiȘtergere
  12. Welcome back! si wordpress-ul e dragalas, ce-ai cu el? :-D

    RăspundețiȘtergere
  13. eu zic sa nu te lasi chiar daca scrii mai rar:)

    RăspundețiȘtergere
  14. Noi te iubim da' mai scrie si tu ceva... macar un hai pa acolo... :D

    RăspundețiȘtergere
  15. Intotdeauna dovezile de afectiune ne emotioneaza. Sunt printre cele mai frumoase daruri primite atunci cand ne asteptam mai putin.

    RăspundețiȘtergere
  16. ba, tu iar ai fugit??? ia miscati dosul adorabil inapoi ca te mancam. :-w

    RăspundețiȘtergere
  17. De ce sa abandonezi asa frumsete de blog?!

    RăspundețiȘtergere
  18. Măcar să zici după nuntă vreo ceva. :P

    RăspundețiȘtergere
  19. :)))))))))))))))))))))))))))))))))))

    RăspundețiȘtergere
  20. De ce "forever alone" :( ? Chiar si serviciile de telefonie mobila pot sa iubeasca :))

    RăspundețiȘtergere
  21. Pai si gata? Nu mai scrii? A trecut deja o lună...

    RăspundețiȘtergere
  22. Casă de piatră, Andreea! Felicitări!

    RăspundețiȘtergere

Comentez eu:

© Andera scrie is powered by Blogger - Template designed by Stramaxon - Best SEO Template