Comments

luni, februarie 21, 2011

Ziua 36 - Filmoteca

Posted by at 12:56 Read our previous post
A mai trecut un weekend. Sambata probabil m-am trezit destul de tarziu ca nu prea-mi mai amintesc ce-am facut in timpu' zilei. Totusi, noaptea de sambata spre duminica a fost una alba. In mod normal ar fi trebuit sa chefuim la petrecerea unui prieten, insa nasii si-au anuntat vizita inainte sa stim de respectivu' chef. Ca o paranteza, a fost mai bine ca n-am mers, dupa ce-am aflat ce s-a intamplat acolo...

In fine, ideea e ca am jucat carti si mima pe filme si-am baut vin cu cola cu nasii pana pe la 4 dimineata. Incercati voi sa mimati "Freddy got fingered" (daca aveti nevoie de o portie de ras, clar filmu' asta-i pentru voi!) sau "Get rich or die tryin'"  si-apoi vorbim...

Si ca tot eram la capitolu' filme si chiar nu mai vazusem unu' de ceva timp, am facut ziua de duminica "zi de filme". Am vazut si eu intr-un final "Little Fockers" si am fost nitel dezamagita. La celelate doua am ras cu lacrimi, in timp ce la asta abia de schitam un zambet. Se putea mai bine...

Apoi am vazut 'The green hornet" care nu, nu e cu Josh Hartnett... Habar n-am de ce am trait cu impresia ca el e in rolu' principal... In fine, filmu' a fost ok. Asa si-asa. Usurel... La un moment dat chiar plictisitor, da' l-am vazut pana la capat. Va recomand sa-l vizionati doar daca sunteti siguri ca n-aveti altceva mai bun de vazut...

Am ajuns si la filmu' castigator a nu stiu cate globuri de aur si care are nu stiu cate nominalizari la Oscar... drums please... 'The kids are all right". Serios acu... nominalizarile alea si premiile castigate au fost doar din cauza pupaturilor dintre Annette Bening si Julianne Moore, nu? Ca altceva nu vad iesit din comun sau care sa ma faca sa zic "wooooow!" Pe scurt, cele doua mentionate mai sus sunt maritate (una cu cealalta adica) si au doi copii, un baiat si-o fata. Inseminare artificiala a fiecareia (dar acelasi donator) de unde a rezultat baiatul lui Julianne Moore de 15 ani si fata lui Annette Bening care tocmai implinise 18. Fiind majora, avea dreptul sa-si cunoasca tatal. Toate bune si frumoase, se cunosc cu totii, tatal donator si cu Julianne Moore se cupleaza si ei nitel, afla Annette Bening, se supara, se impaca si toti revin la vietile lor. The end. Ceva senzational?

Mai oameni buni, poate sunt eu mai dusa cu capu' si nu mai vad spectaculozitatea in filmele astea noi, da' zau daca-mi mai vine sa ma uit la vreun film! Numa' prostii!!!

A! Am uitat! Am incercat apoi sa mai vedem un film, film de la care chiar am pretentii atat din cauza lu' Anthony Hopkins, cat si din cauza povestii care mi se pare interesanta. Filmu' se numeste "The Rite" si cica e dupa un caz real... Acu... nu stiu cat de real e, da' povesti d'astea cu exorcizari tot au fost bagate in filme.

Eh, am incercat io sa ma uit, da' inca nu a aparut o versiune cum trebuie; e doar aia filmata in cinema si nu exista inca subtitrari. Macar daca s-ar fi vazut bine, as fi inteles si io ce vorbesc aia, da' asa... Astept varianta buna. Anthony Hopkins n-are cum sa ma dezamageasca!

A! Inca unu'! Pe asta sigur nu l-am vazut ieri, da' cred ca alaltaieri sau ceva de genu'. Am vazut "Tangled" sau "O poveste incalcita" cum a fost tradus si cum l-am avut noi pe lista de filme de mimat. Animatie, dragut, usurel, de vara, cu Rapunzel...

Gata. Aici se incheie programul de stiri filmografice. Hai pa.

8 comentarii:

  1. Anthony Hopkins nu dezamăgește niciodată. :D

    RăspundețiȘtergere
  2. buei, cam rarutz scrii, totusi !
    fii si tu mai activa! mai ales pe blogul meu :p

    RăspundețiȘtergere
  3. Criza poate sa fie de vina pentru spectaculozitatea din filmele noi :)

    RăspundețiȘtergere
  4. De abia astept sa vad si eu "Little Fockers", am auzit asa multe pareri despre el :D!

    RăspundețiȘtergere
  5. Uraaaaa, in sfarsit pot sa iti citesc blogul (de ceva timp cand il deschideam indiferent cu ce (moziila, safari, opera, chrome... etc: imi bloca compul- asa ca renuntasem)
    Deci.... recenzie la filme: sa vezi in 3D cum se face o cafea....... deja iti vine mirosul in nari si gustul pe limba..... din Green Hornet atat am apreciat: scena cu facutul cafelei, restul a apreciat kinderul, efectiv a savurat fiecare secventa doar erau pe tematica lui: masini- pistoale- impuscaturi... mai ales ca au fost probleme cu intrarea lui in sala (aici e catalogat film +15 iar micutul are doar 8 :)) )
    Gata... ia sa ma duc eu la o cafea cu "minerala"... doar sunt in vacanta iar altii muncesc... nu???? :P:P:P

    RăspundețiȘtergere
  6. @ Diana Coreeeeect!! :D

    @ Capca Bre, imi cer mii de scuze, da' cum am mai zis io p'aci, am avut o perioada destul de nasoala si n-am avut timp de bloggareala. Mai am de indurat azi si maine. De saptamana viitoare sunt iar in lumea mea. Din cate am inteles, prin aprilie o sa am iar o perioada de genu', si-apoi, evident, in august cand o sa cam dispar de tot pentru vreo 2 - 3 saptamani. :D Cel mai aglomerat an din viata mea...

    @ Florentin Draganescu Corect! M-am gandit si io la asta, numai ca am crezut ca respectiva criza nu ataca si creativitatea oamenilor. :)))

    @ Malli Cum am zis io si aici, pe mine m-a cam dezamagit, da' o sa vezi tu singurica. :D

    @ Nimeni Nici eu n-am prea putut sa intru, da' initial am crezut ca e ceva in neregula cu calculatoru' meu si m-am apucat sa caut virusi si-asa mai departe. Apoi am descoperit adevarata problema, si anume ceva de pe blog, iar azi, in sfarsit, am scapat de problema si merge cum trebuie. :D
    Aaaaaa daaa!!! L-as fi luat si io pe Kato pe langa mine doar pentru cafeaua aia. Si acu balesc doar gandindu-ma si totusi io nu sunt bautoare de cafea! =))))) E catalogat +15? Nu inteleg de ce ar fi asa... In fine, macar a reusit sa se bucure de film. :D
    Tu iar esti in vacanta?? Incredibil... Da' cate vacante ai pe an, domnu'?? :D

    RăspundețiȘtergere
  7. Pfooooa..... ce tzava de blog =))
    Imi tremura mana sa dau click la tine stiind ce ma asteapta.... eu iti spuse`i "tu fatha" de ceva vreme ca nu mere nicicum.... bine ca ti sa intamplat si tie sa vezi macar prin ce chinuri iti trec cititorii, ma mir ca nu ti-ai dat seama ca nu merge blogul in functie de marimea crescanda a "frigiderului" ;)
    Da e catalogat +15... dar trecem peste asta, aici am vazut prea multe anomalii si am inceput sa le percep ca obisnuinta: daca e regula ne supunem... faza a fost nasoala si scandalul de acolo a iesit ptr ca... corecti fiind am intrebat la casa daca baiatul poate sa intre (in fond ptr el venisem) si raspunsul a fost DA eliberand biletul... iar dupa 2 ore de patinat cand ajungi in fata usii si nu vrei decat un fotoliu comod in care sa te arunci... duduia iti zice ca NU??? Nasol moment ;)
    Iti multumesc inca odata ptr "recenzia" filmelor si mai ales ptr idee: de 3 zile seara vizionez filmele ramase restante de ceva timp... si e al naibii de bine ;))

    RăspundețiȘtergere
  8. Stai asa, bre, ca nu mai inteleg acu. La tine inca tot nu merge? Nici acu adica? Daca-i asa, atunci jur pe rosu ca nu mai e de la mine ca am scos si... naiba, nu mai am ce sa scot de pe el ca am scos tot! Pana si ceasu' pe care cred ca-l pun inapoi ca prea mi-e dor de el, pana si pe el l-am scos! :)))
    Cred ca pe duduia cu pricina as fi luat-o asa nitel in pasi de vals ... Idioti se gasesc pretutindeni, asadar.
    Ca tot esti tu mai tot timpu' in vacanta, iti mai recomand un film care cred ca o sa-ti mearga la inima fiind facut la vecinii tai suedezi: "Millenium - Barbati care urasc femeile". Totusi, ai grija sa te uiti la filmu' asta fara kinder. :)

    RăspundețiȘtergere

Comentez eu:

© Andera scrie is powered by Blogger - Template designed by Stramaxon - Best SEO Template