Comments

marți, februarie 15, 2011

Ziua 30 - Prima excursie?

Posted by at 12:35 Read our previous post
Am primit o leapsa de la domn' Pavel si trebuie s-o onorez. Dumnealui vrea sa stie cum am petrecut io in prima excursie de care-mi amintesc.

Domn' Pavel, jur pe rosu ca nu-mi amintesc prima excursie, da' pot sa scriu cateva cuvinte despre cea organizata cu ocazia terminarii scolii generale. E veche si-asta, nu?


La sfarsitu' clasei a 8a s-a organizat excursie la munte cu toate clasele. Cica banchet - noi asa ii spuneam, nu stiu daca se mai pastreaza termenu'. Am fost atunci pe la cascada Urlatoarea si-am vazut Schitul Cetatuia. Pana sa ajungem la munte, ne-am oprit la Campina si-am vazut Castelul Iulia Hasdeu care clar are fantome. Jur! In fine... In autocar, soferu' refuza vehement sa dea drumu' la muzica. Nu prea s-a pus cu cine trebuia avand in vedere faptu' ca juma' de clasa facea parte din coru' scolii... Ne-am adunat in spatele autocarului si urlam cat ne tineau gurile si plamanii... Da, a dat drumu' la muzica intr-un final.

In seara banchetului, baietii din clasa noastra au reusit sa socheze profesorii... Au aparut cu parul colorat in toate nuantele curcubeului si mai erau si foarte mandri de ei. La vremea respectiva rimelurile de par erau foarte in voga... La fel si faimoasa trupa Animal X.

Trecand peste socul initial, am reusit sa ne intelegem cu toata lumea si sa cantam si sa dansam pana putin dupa miezul noptii (nu, nu durau petrecerile toata noaptea cu profesorii langa noi) cand profesorii au cazut lati si ne-au dat stingerea... cica. In camere erau cate patru paturi. Eu, si atunci ca si acum, am o frica teribila de a dormi singura, fie chiar si daca in camera ar mai dormi alte persoane in alte paturi. Asadar mi-am strunit colegele cu care imparteam camera sa apropiem paturile ... ceea ce nu a putut duce decat la adunarea intregii clase la noi in camera. Deh, noi aveam loc in pat(uri)! Toti claie peste gramada trageam de paturi care incotro ca paralizam de frig! Baietii mai putin, totusi, pentru ca erau destul de afumati... Cel mai grav caz a devenit responsabilitatea mea. Trebuia sa-l tin pe baiat cu capu' sub patura si sa-l fac sa se potoleasca. El continua sa se harjoneasca cu ceilalti si sa rada zgomotos... N-ar fi fost o mare problema daca n-am fi avut camera dirigai langa a noastra... A doua zi, toti cheauni urcam pe munte. Ha! Imagine desprinsa dintr-un film horror cu zombie...

Mi-a placut excursia aia. Probabil singura care mi-a placut. Cred ca ajung acasa si caut iar albumele cu poze...

Cum fu prima voastra excursie? Sau una memorabila... 

7 comentarii:

  1. În sfârşit o dat domnu' şi ai scris! : ))))

    RăspundețiȘtergere
  2. Cate amintiri...Poate o sa scriu si eu un post despre o excursie.:)

    RăspundețiȘtergere
  3. Pai au fost mai multe. Dar cea care mi-a placut si am amintiri frumoase este la Cheile Bicazului. Un grup format din 33 de persoane, din care doar 8 baieti si restul fete :D
    Da, si o profesoara, si un sofer (sau doi, nu mai stiu) de autocar.

    RăspundețiȘtergere
  4. @ Pavel Breeee jur pe rosu ca stateam linistita in privinta asta. Io chiar credeam ca am postat-o! Am uitat de finalu' ala... :D Oricum, acu treaba-i gata si m-am achitat de datorie!

    @ Gabi Chiar te rog!! :D

    @ Alex Woooooow auzi viata pe voi! Asta chiar ar trebui povestita mai pe larg... Fetele sunt foarte ... creative/rautacioase cand sunt in superioritate numerica (si nu numai, dar mai ales). :D

    RăspundețiȘtergere
  5. Uau... !Mi-am amintit de banchetul de la sfarsitul Liceului. Ceva asemanator,prin Brasov!!!!...da , pe baricada cealalta, a baietilor!

    RăspundețiȘtergere
  6. Prima excursie? Prin clasa întâi, într-un oraș vecin, cu clasa, la grădina zoologică. :lol:

    RăspundețiȘtergere
  7. @ Florentin Draganescu :)) La sfarsitul liceului n-a fost cine stie ce in cazul meu; adica mi-a placut clar mult mai mult banchetul de la sfarsitul generalei. :D

    @ Diana Woooow! :D Io nu-mi mai amintesc... Habar n-am care a fost prima. In mod normal ar fi trebuit sa aiba totusi o oarecare insemnatate, da'... :)))

    RăspundețiȘtergere

Comentez eu:

© Andera scrie is powered by Blogger - Template designed by Stramaxon - Best SEO Template