Comments

marți, decembrie 21, 2010

Asa oboseala?? (part II)

Posted by at 14:35 Read our previous post
Am de raspuns la 480000 de lepse, n-am apucat sa raspund la comentarii, n-am apucat sa postez, sa citesc blogrollu' sau orice altceva. Imparatia is on fireeee! In fine... whatever. N-am chef de nimic oricum. Si mi-e somn. Drept urmare, partea a doua la postarea asta cu oboseala.

A! Trebuie doar sa ma mandresc cu faptul ca mi-am dat comanda la jaluzele (da, ziceam ca fac mobila si-am ajuns la jaluzele... whatever) si joi le am. Oricum fac clar si mobila. A! Si am dat si comanda pentru cadoo lu' sor'mea. Da' momentan nu pot sa zic mai multe ca e posibil sa-si arunce un ochi pe-aici... Totusi, cum ajunge, cum bag poza ca mie mi-a placut la nebunie.

Acu sa trecem la partea interesanta. Aia cu oboseala...


Asa ma simt eu acum si Imparatia tot o da inainte ca o moara stricata... 

Hai pa.

11 comentarii:

  1. Doamne!!! ce tare :)) da prima poza cu totul m-a dat gata, zici ca face yoga! :)))

    RăspundețiȘtergere
  2. Foarte tare :P Sunt de acord cu @Ştrumful tău, zici că face yoga maimuțica aia :))
    Legat de starea de oboseală, cred că e genarală, toată lumea e așa.

    RăspundețiȘtergere
  3. Cum e prima poza eram io azi dimineata =))

    RăspundețiȘtergere
  4. Cam ca in prima poza stau eu in prima jumatate de ora la birou, in fata calculatorului.:))

    RăspundețiȘtergere
  5. Eu când am început să îmi zugrăvesc camera am început cu operaţiunea de a vopsi caloriferul (roşu l-am făcut). Aşa că... important e să începi :))
    P.S. Prima poza e tocmai bună de rânjit fasolea! :)

    RăspundețiȘtergere
  6. Măcar așa o leapșă din alea tot trebuie să faci. :P

    Nu contează ca ai început cu jaluzelele... important e că au început schimbările.

    RăspundețiȘtergere
  7. Hai sa vedem si partea buna a lucrurilor, pe langa petreceri, cadouri, munte, schi alpin si patinaj, sarbatorile de iarna mai inseamna si o binevenita pauza in blogosfera(cel putin asa presupun). Asa ca, probabil ne vom citi dupa 4 ianuarie incolo. :P Vei avea timp suficient sa-ti reincarci bateriile si sa revii cu forte proaspete pe blog cu cele 480000 de lepsute. :D

    RăspundețiȘtergere
  8. Eu sunt obosit din nastere .. whatever cum ar spune stim noi cine :)

    RăspundețiȘtergere
  9. @ Strumf =)) Exact la asta m-am gandit si eu cand am vazut prima data poza cu maimuta: yogaaa! :)))

    @ Roxana Zau ca nu inteleg de ce ma simt asa obosita. Adica ar trebui sa fiu exact invers! Sa ma bucur de sarbatori, sa fiu in verva, sa alerg dupa cadouri si mai stiu eu ce. :)) Eh... ce-as face eu acu? As dormi!!! =)))

    @ Cerbulvechi Am baut si cafea, am mancat si mere, am incercat toate metodele. Tot imi pica ochii de somn... A! Da' io beau cafeaua mai asa... mai... un pic mai slaba. Adica un sfert de cana cu cafea si restu' apa minerala si vreo 3 - 4 lingurite de zahar. :))))

    @ Filip =))) Prima poza a avut un succes rasunator! :))) Tot cam asa ma simt si eu si azi! :D Poate=l pacalesc pe sefu' ca e o noua pozitie de munca... :)))

    @ Gabi =))) Are vreun efect? Adica ori dormi bine pastrand niste aparente, ori nu te lasa sa adormi deloc? :)))

    @ Mariciu' =)))))) Foarte tare cu caloriferu'! Io de zugravit nici n-am mai mentionat, desi e primu' lucru pe lista pentru cand se incalzeste afara: dat o mana de lavabila. :D Da' pana se incalzeste afara, poate totusi reusesc sa fac o parte din mobila. A! Si mai vreau si sa pun parchet in dormitor. :D Vreau io multe.... Prea multe! =)))

    @ Diana Sper sa am timp azi sa raspund cel putin la doua lepse ca le-am primit din mai multe parti si nu pot sa trec cu vederea. =)) Nici nu stiu de ce sa ma apuc mai intai. Am o groaza de facut si nu stiu cu care sa incep, asa ca fac ce fac mereu in astfel de situatii: nimic! =))))
    Exact acelasi sentiment il am si eu! Macar incep schimbarile! Si abia asteeept ziua de maine, sa ajung acasa de la munca si sa-mi vad frumusete de jaluzele... visinii... :)) Eu le-am vrut asa. :D

    @ Nice Mi-a trecut si mie asta prin cap, dar pe de alta parte, mi-am promis sa intru in noul an fara datorii si pana acum treaba pare sa mearga: am incheiat deja niste datorii, iar luna asta inchid 3 credite!! (nu-s toate ale mele, da' io ma ocup de platile lor :)))) ) Asadar, as cam vrea sa nu intru in nou' an cu datorii nici in blogosfera. Fac io si lepsele alea. :D Ba chiar cred ca o sa initiez una care mi se pare draguta. :))

    @ Standdowncafe =))) Ne-am nascut obositi si traim pentru odihna, asa-i? :D

    RăspundețiȘtergere
  10. Eu sunt in a treia poza:D asa adorm cand sunt extrem de obosit:D

    RăspundețiȘtergere

Comentez eu:

© Andera scrie is powered by Blogger - Template designed by Stramaxon - Best SEO Template