Comments

joi, noiembrie 18, 2010

Valoarea mea, valoarea mea

Posted by at 11:56 Read our previous post
Am luat ban in blogosfera datorita articolului meu precedent. Jur sa nu-l mai ponegresc niciodata pe "he-who-must-not-be-named" (n-am voie sa-i scriu nici numele ca cica fac trafic de pe urma lui) si nici sa mai scriu vreun articol defaimator la adresa nimanui! Mi-am atins scopu': am dujmani, domne! Am dujmani si valoare si urmeaza si banii de pe traficu' de pe blog. Sunt fericita si emotionata. Vreau sa multumesc fanilor, familiei, dar mai ales celor care m-au ajutat sa ajung aici: dujmanilor mei!
Vorba lu' Lost: gizaz!

Intr-o nota serioasa: imediat ce am unda verde de la Imparatie, o sa povestesc cum a fost intalnirea cu domn' coleg Dan Brasov.

LE: Imi cer scuze de confuzie. Prin "am luat ban" nu ma refeream strict la asta si blogul persoanei despre care am scris in postul anterior. Ma refeream la faptul ca discipolii respectivei persoane ... m-au luat la rost. Ca sa folosesc o exprimare decenta.

16 comentarii:

  1. hey, ti-am urmarit discutia si pe blog si in afara blogului. sunt anumite persoane ce invidiaza pe cei la care totul merge bine si nu vor pierde ocazia sa te taxeze cand ai o mica abatere. stii de ce? pentru ca ei stiu ca tu faci ceva mai bun.

    RăspundețiȘtergere
  2. hei, stai asa, sa inteleg...nu ai voie sa-l critici pe M.B.? da' de ce ?
    da' ce-i asta, dom'ne Isus ?!
    uite inca un motiv sa-mi fie si mai multa scarba de acest lachios, pretins smardoi, care n-are coai...pardon, hm,hm,hm...da-l buei, dreaq!

    RăspundețiȘtergere
  3. :))))))))))))))))))))))))))))))))))) :))))))))))))))))) Cum să-ţi dea ban? Asta e prea de tot!!! hai că scriu şi eu despre Badea, da' de bine. :)))))))

    RăspundețiȘtergere
  4. @ Alex Iti spun cu mana pe inima ca atunci cand am scris postul ma gandeam ca-i pur si simplu un alt post pe blog. Nu mi-as fi imaginat ca dau drumu' la astfel de ... reactii. Intr-adevar, n-am luat in calcul factorul uman. Si doar stiu prea bine ca multi oameni sunt idioti... :D

    @ Capca Pai mi s-a zis ca cine-s io sa-l judec pe el! Adica cum de si-a permis umila mea persoana insignifianta sa-si ridice ochii la maretia briliantului aluia, d'apoi sa mai si scriu despre el, basca sa scriu de rau! Deci nu! N-am voie sa fac asa ceva. Am facut o greseala teribila pe care tre' sa am grija sa n-o mai fac vreodata in viata. Si-asa pedeapsa pentru postu' ala o sa-mi ajunga pentru 5 vieti de-acu incolo. :D De la discipolii briliantului, citire.

    @ Pavel Nuuuu breee! :))) Era doar o vorba ceva gen: sunt persona non grata in lumea blogosferei, mi-am luat ban de la blogosfera ca mi-am permis sa scriu articolu' ala. :))))

    @ Lost Deh... Daca mi-a dat mana sa-l critic pe idolu' ala... :D

    @ Florentin Nu, breee! :D Dupa cum i-am spus si lui Pavel mai sus nitel, e doar ban venit din partea bloggerilor ce-l aduleaza p'ala. Io nu intru pe blogu' lu' Badea si n-am intrat vreodata. :)))) Scrie de Badea de bine sa vezi atunci trafic, nenica, nu ce-mi zic mie astia! =))))

    RăspundețiȘtergere
  5. Ma, as scrie sin eu de el, dar nu-l urmaresc si nici nu-l citesc... cine e Badea? =))

    RăspundețiȘtergere
  6. =))))) Ooooooo da' cum asa? Cum sa nu stii cine este Badea? Ratezi banii de pe urma traficului folosind numele lui! Io-s gata! Imi fac bagajele sa plec in Bora Bora! :)))

    RăspundețiȘtergere
  7. Ce naiba!! Dati prea mare importanta acelui om!!

    RăspundețiȘtergere
  8. :))) N-am sa mai fac greseala asta! :))

    RăspundețiȘtergere
  9. Te-au luat la rost ? Nu te-a injurat nimeni ? Ca eu mi-am luat la injuraturi incat pot face colectie :))

    RăspundețiȘtergere
  10. Oh, am zis sa folosesc o exprimare "eleganta", da' da, era vorba de injuraturi. Sincer iti zic ca nu ma asteptam sa se intample asta. Adica... mi se pare foarte ciudat si-am ramas foarte uimita. Io stiam ca toata lumea are dreptu' la opinie, da' se pare ca m-am inselat. :D

    RăspundețiȘtergere
  11. (tzu here)
    extraordinar domne, nu ai voie sa ii scrii numele ca-ti faci trafic pe seama lui, ca sa vezi...na: Mircea Badea, Mircea Badea, Mircea Badea, Mircea Badea, Mircea Badea, Mircea Badea, Mircea Badea, Mircea Badea, Mircea Badea, Mircea Badea, Mircea Badea(manca-l-ar cainii cu vedetismul lui cu tot)

    RăspundețiȘtergere
  12. Nu-mi place nici mie individul. Pur si simplu mi-e antipatic.
    Daca tot impartasim acelasi dezgust pentru el, ce zici de un schimb de link-uri?

    RăspundețiȘtergere
  13. @ Tzu :))))))))) Tzu, esti cea mai tare! :))))) A inceput sa-mi vina rau cand vad numele asta! :)))

    @ Terra Bine-ai venit in club! :)) Sigur! Te adaug imediat in blogroll! :D

    RăspundețiȘtergere
  14. Done! Te-am trecut si eu in blogroll cu titlul "Andera scrie".

    RăspundețiȘtergere

Comentez eu:

© Andera scrie is powered by Blogger - Template designed by Stramaxon - Best SEO Template