Comments

miercuri, noiembrie 10, 2010

People suck...

Posted by at 18:49 Read our previous post
... Every last one of them.

Asa zicea - si bine zicea - omu' invizibil din Heroes (serialu' la care ma uit acu). Am terminat aseara primu' sezon si nu pot sa zic decat: lasati tot ce faceti acu si puneti mana de va uitati la serialu' asta! Care dintre voi nu si-a imaginat vreodata ca are nu stiu ce super-puteri? Eh, aici aveti de toate: inafara de omu' invizibil de care am spus mai sus (si care e actoru' ala din "Gone in 60 seconds" de-l juca pe The Carpenter si de care mie imi place la nebunie; prea tare actoru'! Pacat ca nu stiu cum il cheama...), mai avem unu' care aude gandurile oamenilor, una care se regenereaza ori de cate ori ar muri, unu' care e radioactiv, unu' care poate opri timpu' si se poate plimba prin timp, unu' care zboara, una care trage cu foc din maini, unu' care deseneaza viitoru',  una care se dedubleaza (desi asta-mi pare mai mult a  nebuna), sotu' ei poate sa treaca prin ziduri, iar copilu' poate scoate cati bani vrea din bancomat si pune lifturi in functiune desi-s stricate, peste toti astia e unu' care le absoarbe tuturor puterile doar stand langa ei si unu' rau (evident) care le mananca creierele pentru a le lua puterile si tot asa... Ideea e ca ala care deseneaza viitoru' a pictat un om explodand si distrugand intregu' NY. Asadar se cam intalnesc toti sa incerce a opri explozia asta. In fine... uitati-va la serial! Acu plec si io acasa si-mi iau sezonu' 2.

Hai pa.

Real time update:
- colegii joaca sah si scoru' e 37 - 71. Pe bune.
- Globu' e in concediu. Sa ne bucuram... Pe naiba!!! Primu' lucru pe care l-a facut azi dimineata, in prima ei zi de concediu a fost sa ma sune pe mine ca deh! Nu-mi incepeam eu ziua bine altfel...
Gata.

11 comentarii:

  1. =)) Mi-am lamurit "misterul" :)) : tot ziceai tu ca te uiti la nush ce serial: Supernatural.... si uitam sa te intreb de fiecare data daca "nu cumva" o fi Heroes, deci nu... NU ERA... asa ca: "fatho... esti mica" vad deja seria 4 ep 16 :) :p:p intradevar un serial captivant la fel ca Prison Break.
    Ps: Ai uitat sa spui de majoreta care reinvie ;) si fratii care zboara... si de... japonezul calator in timp... si de... si de... (fugi la film... ne spui pe urma: cam in 2 saptamani)

    RăspundețiȘtergere
  2. Mai ştiu pe cienva care a urmărit serialu'... păi... cum să vă zic... ăăăăăăăă asta este! se mai întâmplă! eu? ce puteri voaim să am: era în XMen... (desenul animat, cel de pe TVR2 acum mulţi ani) un tip care avea puterea să transforme materia în ce voia. ştiu că l-a supărat rău pe Wolverine când l-a făcut apă... şi apoi l-a trasformat la loc. :))) Eh, uite ăla voiam să fiu eu!!! să pot influenţa materia. :)))

    Spor! :)

    RăspundețiȘtergere
  3. @ Nimeni Pai am ajuns la zi cu Supernatural si d'aia tot cautam un serial nou la care sa ma uit. Ma mai uit la Dr House, Criminal Minds, CSI...Hmmm... Nu-mi mai vin in cap acu. :))
    Pai am zis, bre, de aproape toti! Am zis-o pe majoreta care se regenera, l-am zis pe japonez care calatoreste in timp, l-am zis pe ala care zboara si frati'su care le absoarbe puterile la toti. Acu se trage sezonu'2 si imediat ce-i gata ma bag sa ma uit in continuare. Japonezu' ala e prea tare! De el imi place cel mai mult si nu numai din cauza ca e japonez si vorbeste in japoneza in film. Imi place de el ca-i tacanit. :))))
    De Prison Break sa nu aud ca iar imi iau campii! :)))

    @ Florentin Trebuie sa te uiti la serialu' asta! E prea tare! :D E si aici unu'care dizolva materia. Adica o lichefiaza oarecum. Numai ca ajunge ala rau la el destul de repede si ii mananca creieru'. :D

    RăspundețiȘtergere
  4. Rad... de ma tavalesc ;) ptr ca nu o sa mai apuci sa vezi serialul... =)) O sa "vezi tu" de ce!
    Ps: mie... mi-ar place sa fiu politistul :P (ala de "aude" gandurile)

    RăspundețiȘtergere
  5. XD Si eu am terminat primul sezon in 3 zile ... =) E intr-adevar foarte captivant. As vrea sa fiu tipul din al doilea sezon care zboara cu Claire. =) E tare bun si mereu mi-am dorit sa zbor, sau daca nu sa ma pot teleporta. =)

    XD Ai facut spoiler, stii? Iar Niki nu e nebuna. In ea se afla Jessica, sora ei moarta si care este opusul ei. =) Vei vedea ca la un moment dat e de folos.

    RăspundețiȘtergere
  6. Mi l-a mai recomandat cineva anul trecut, dar nu am mai apucat sa ma uit la el. Toti il lauda, cred ca e buuunn.

    RăspundețiȘtergere
  7. @ Nimeni Stai asa stai asa stai asaaa! Cum sa nu mai apuc sa vad serialu'? Evident stii ceva ce io nu stiu, da' nu stiu despre ce-i vorba! Deci... de ce nu mai apuc sa vad serialu'? Aseara am vazut primele 5 episoade din sezonu' 2. Io as zice ca apuc sa-l vad pe tot... Asta si din cauza ca nu stiu exact care-i motivu' ala care o sa ma opreasca. :))) M-am ametit. :)))

    @ Kiddo Abia am inceput aseara sezonu' 2 si-am vazut primele 5 episoade. Momentan si mie imi place de ala care zboara cu Claire, da' tot de japonez imi place cel mai mult. :D Si-mi place de el cel mai mult si din cauza ca si mie mi-ar placea sa ma teleportez. Mai ales dimineata la munca... :))))
    Eeeee am facut doar nitel spoiler, nu cine stie ce. :D Stiu povestea lu' Nikki, da' tot mi se pare nebuna. Mai mult imi placea de sotu' ei care trecea prin ziduri. :D

    @ Sergiulica Nu e doar SF! Si nu e genu' ala de SF care sa te plictiseasca. :D Are si comedie, si dragoste, si ... de toate! :D Nu trebuie decat sa vezi primele 2 - 3 episoade si-apoi nu te mai dezlipesti de calculator. :D

    @ Strumf Esteee!!! Chiar merita vazut. E captivant si interesant si cu povesti dragute si intrigi care te lasa cu gura cascata si tot asa. Chiar merita vazut! :D

    RăspundețiȘtergere
  8. Atunci o sa imi rezerv timp sa ma uit la el in weekend, oricum simbata si duminica nu prea am ocupatie :D

    RăspundețiȘtergere
  9. Si mie mi l-a recomandat cineva si vreau neaparat sa ma uit...insa nu prea am timp, poate in vacanta :D

    RăspundețiȘtergere
  10. @ Strumf Iti promit ca n-o sa regreti! :D

    @ Zuzu Inteleg perfect lipsa de timp... :(( As vrea si eu mai mult timp liber... Oricum, cand o sa ai ceva timp la dispozitie, uita-te la serialu' asta! :D

    RăspundețiȘtergere

Comentez eu:

© Andera scrie is powered by Blogger - Template designed by Stramaxon - Best SEO Template