Comments

joi, octombrie 14, 2010

Stiri, mondenitati si sfarsitu' lumii

Posted by at 11:07 Read our previous post
Hai sa ne bem cafeaua in timp ce discutam despre sfarsitu' lumii. Ca tot vorbeau Flaw si domn' Capca despre treaba asta si io vazusem la stiri cate ceva. Pai da, cica (iar) vine sfarsitu' lumii. Si-acu sunt doua teorii. Adica de fapt sunt mai multe ca fiecare a inteles altceva. Io am inteles de la stiri ca sfarsitu' lumii vine pe 11.11.2010. Am spus clar si raspicat ca nu au voie. Pai inainte de nunta mea?? Dupa ce fac nunta, le dau unda verde sa se bombardeze intre ei, sa traga cu prastia, sa se arunce din avioane, sa faca ce vor, nu ma intereseaza. Da' atat le trebuie sa inceapa sa se ia la harta inainte de 20.08.2011, ca sa vezi atunci sfarsit de lume! Io aduc sfarsitu' lumii. Io! Domn' Capca are si o groaza de detalii acolo cu ce-o sa se intample cu China si SUA si ... in fine. Io n-am mai auzit sau n-am mai fost atenta mai departe ca deja eram plina de nervi. Flaw are o alta teorie tot cu detalii cu Nostradamus si babe ghicitoare si alte alea, da' el zice ca sfarsitu' lumii vine prin februarie 2011. Niciuna din teorii nu e buna pana acu. Sa se mai gandeasca babele alea si cu Nostradamus nitel si sa mai schimbe data. Cand eram mica, toata lumea stia ca sfarsitu' lumii vine in anu' 2000. Asa ca, prin decembrie '99, era spateel blocului plin de copii care-si faceau planuri cu privire la modul de petrecere a timpului inainte de sfarsitu' lumii. Toti am cazut de acord sa ne cheltuim banii de la pusculita ca si-asa nu mai aveam ce sa facem cu ei. Si pe frigu' si zapada si geru' ala, noi ne-am hotarat sa ne cheltuim banii pe inghetata... Si-asa cu sfarsitu' lumii.

Tot la televizor (da, in ultimele zile n-am avut de ales si m-am uitat la televizor; n-am avut acces la niciun calculator, deci mi-am impuiat creierii cu toate prostiile televizate) am vazut la nu stiu ce emisiune un fel de sondaj in randurile femeilor - vedete de pe la noi, cu privire la problema majora "cine este cel mai sexy barbat din Romania", avand ca optiuni: Alex Velea, Catalin Botezatu, Adrian Mutu si Connect-R sau doar de ei imi amintesc eu. A fost o singura femeie care a dat un alt raspuns decat "Catalin Botezatu". In rest... Botezatu all around! Io nu pot sa-l sufar pe omu' asta! Ca nu pot! Reactia Miresului la toata faza asta a fost geniala. Ma intreaba foarte senin si fara urma de gluma in glas: "Da' de ce n-au intrebat barbatii despre Botezau? Nu e gay?" Probabil nici daca era gay nu-l puteam suferi. Mie mi se pare un infumurat si-un arogant si l-as bate pana s-ar trezi la realitate. A! Si-apoi le intrebau pe aceleasi femei, ce anume considera sexy la un barbat. Ce credeti ca raspund astea? Mainile. Mainile??? Sunt io mai dusa cu capu' asa nitel, da' cum naiba sa spun despre maini ca-s sexy?? In fine...

Azi am parcat perfect! Trebuia sa spun asta...

13 comentarii:

  1. eu consider sexy la un barbat modul in care priveste o femeie care-i place, la propriu vorbesc.
    nu-mi place Botezatu, e badaran si nici macar nu poseda acea privire de care vorbesc =)) Miresu' tau are dreptate, al meu ar fi intrebat exact acelasi lucru :)) (pink)

    RăspundețiȘtergere
  2. ah, felicitari pt reusita cu parcarea, eu nu ma mai stresez deloc, oricum nu-mi iese :))

    RăspundețiȘtergere
  3. Cea mai sexi femeie... cel mai sexi barbat... ma depaseste tema asta. Stiu sigur ca pentru un barbat conteaza mult aspectul unei femei. Barbatilor le place cand jumatatea lor este adminrata ;)

    RăspundețiȘtergere
  4. Sfarsitu lumii da cum sa nu, vine cand ne lumea mai draga nu acuma cand ne-ar face o favoare ;))
    Casa de piatra pentru cand v-a fi (ca nu va veni sfarsitu, stai linistita ca te asteapta intai pe tine sa te casatoresti) ;;)
    Catalin Botezatu sexi? Hmm i dont't care...de ce mi-ar pasa ca el e sexy? doar are bani si se poate intretine si daca nu ma insel mai nou banii sunt sexy :> numa imagineaza-ti o bacnota de 500 $ cu patratele si pensata :))
    Felicitari pentru reusita cu parcarea :D

    RăspundețiȘtergere
  5. fata, m-am gandit, nici mie nu-mi mai pasa! poa' sa vie sfarsitul lumii...noi il traim deja, de mai mult timp, respectiv de prin 1945.
    despre botezatu...nu e chiar nimic de spus! nici daca e gay, nici daca nu e !
    e un tip care, parerea mea, e neimplinit si nu merita atata atentie, ca, dealtfel, nici o fufa din alea de apar mereu, pe la TV, sa ne spuna cum si-a tras-o cu iri sau mai stiu io cine.
    spune si tu, asta nu-i sfarsitul lumii ?!

    buei, daca chiar ai parcat perfect, chiar e sfaristul lumii !!! :))

    RăspundețiȘtergere
  6. @ Pink Zau ca nu stiu ce vad femeile alea la Botezatu. Sunt de aceeasi parere cu tine in privinta lui.
    Multumesc frumos! :D Trebuia totusi sa-mi iasa avand in vedere faptu' ca era straduta libera si o aveam pe toata la dispozitie ca sa parchez. :)))

    @ Freesodesign Aici nu trebuie sa luam in calcul barbatii gelosi care ar prefera sa-si tina jumatatile inchise intre 4 pereti, sa le tina doar pentru ei. :))

    @ Zuzu Multumim frumos! :D Nunta va fi la anu' pe 20 august. Sfarsitu' lumii poate sa vina dupa data aia. Adica de fapt daca stau bine si ma gandesc, ar trebui sa vina undeva pe la inceputul lui septembrie ca sa am timp si de "luna" de miere. :)))
    Corect! Ai pus punctul pe i cu banii.
    Multumeeesc! Am reusit intr-un final... dar va dura ceva timp pana sa ma asez iar la volan. :D

    @ Capca Fata, lasa sfarsitu' lumii sa vina dupa nunta mea ca altfel fac urat rau! Sfarsitu' asta pe care-l traim acu sa zicem ca-l suport pentru ca suporta si el nunta mea. Da' mai mult... nu!
    Sunt de acord cu tine! Da' cand le-am vazut pe toate fomeile alea ca il ridicau atata in slavi, imi venea sa le iau la pumni! :))
    Deci domn' Capca, aveti putintica incredere in abilitatile mele de soferita! Daca nici pe o strada goala n-as fi in stare sa parchez, pai atunci ar fi sfarsitu' lumii! :)))

    RăspundețiȘtergere
  7. No, îți dai seama cât de dezinteresat sunt de subiectul cu sfârșitul lumii dacă nu am scris pe blog? :P

    Totuși, am înțeles că pe 11.11.10 se va porni cel de-al treilea Război Mondial. Cine are să supere așa de tare, Nostradamus știe și cu baba aia. Sau nici ei.

    RăspundețiȘtergere
  8. Pai pe mine sa ma mai lase naiba cu sfarsitu' lor cu tot m-am saturat pana peste cap! Inca din '99 cu primu' sfarsit al lumii din 2000 m-au disperat! Acu sa inceteze cu discutiile astea pana trec io de nunta. In rest, ma intereseaza si pe mine la fel de mult ca si pe tine! :)))

    RăspundețiȘtergere
  9. Fathaaaa... ce nasol! Pai cand o sa spui tu DA cu tarie si strasnicie... eu abia o sa ma trezesc din mahmureala de dupa ziua mea =))
    Acuma cu sfarsitul lumii.... din partea mea poate sa vina si pe 20.08....dar dupa ora 12: macar mor si eu la o varsta "rotunda", iar tu "maritata" =))=)) =))
    Ps: apropo de "parcare reusita"... pai bine mai, aia numesti tu "strada goala si libera"??? Vezi ca au dat comunicat de presa astia de la aeroportul Henri Coanda: "posesoarea masinii Fiat Stilo de culoare rosie... este rugata sa isi ridice\mute masina de pe pista de decolare nr6, avem 2 curse transatlantice in intarziere...." =))=))=))

    RăspundețiȘtergere
  10. Serioooos? Pai io atunci iti zic de pe acum "la multi ani!" Ca la vremea respectiva sunt absolut sigura ca n-o sa am cum. O sa fiu prea ocupata cu balotarea de distonocalme. :)))
    Pai cum adica, fata, sa vina sfarsitu' lumii in ziua nuntii mele?? Asta-mi mai lipsea! O alta teorie mai rea decat toate pe care le-am auzit pana acu! :))))

    :))))))))))))) Nu m-am putut abtine. Am ras cu lacrimi de treaba cu avionu' si pista de decolare. Pai ce sa fac si io daca ala era cel mai bun loc de parcare si cel mai liber si ma gandeam ca nu incurc pe nimeni ca mai era loc destul si pentru altii... :))))

    RăspundețiȘtergere
  11. "O alta teorie mai rea decat toate pe care le-am auzit pana acu.."
    Cum sa fie REA teoria? pai eu cred ca este cea mai "originala", memorabila si extravaganta idee: sa te casatoresti de... sfarsitul lumii! Sa fii tu ultima, cea mai cu "motz".. pai o sa ai ce povesti la nepoti si sa te "lauzi" la prietene si amice.
    Ce numa` eu sa am dubii: m-am casatorit la... sfarsitul sau inceputul anului??? Eu am fost ultimul pe anul trecut... tu o sa fii ultima care "a apucat" (asta daca nu incepe The END la nunta Colegei... la ce stres are in ea... bate si Glob si SS si orice e in jurul ei pe raza de 1km CAT DE CURAND ;) )
    Ps: incearca sa "recitesti" faza cu aeroportul si sa iti imaginezi si vocea la megafonul din aeroport... =))=)) Atentiune, Atentiune... Atention please... si continua cu vocea inconfundabila "stil megafon" :)):))

    RăspundețiȘtergere
  12. Pai tocmai asta e si ideea, bre, nene Nimeni! Nu vreau io sa fiu aia mai cu mot si sa ma marit de sfarsitu' lumii. Moaaa parca zic "ma marit de revelion" sau "de Craciun". A ajuns si sfarsitu' lumii un eveniment pe care cred ca o sa ajungem sa-l sarbatorim in fiecare an. Numai ca in fiecare an il vom sarbatori in alta zi. :)))) Si cui sa mai povestesc io mai incolo ca m-am maritat de sfarsitu' lumii daca n-o sa mai fie lume careia sa-i povestesc? :))
    Colega nu se streseaza prea tare cu sfarsitu' asta de lume. N-o pasioneaza. Da' si daca s-ar mentiona ceva legat fix de data nuntii ei + sfarsitu' lumii, probabil ar face plangere la NASA. E experta in contestatii si chestii d'astea. Face contestatii la orice si cred ca ar fi foarte posibil sa faca contestatie sfarsitului lumii... :)))
    Lasa aeroportu' ca m-am gandit io mai bine si nu-i de bine cu el. Ca sa ajung acolo in aeroport tre' s-o iau prin parcarea aia cu tot felu' de curbe si rampe si pante si ... toate cele. Ca in Tokyo Drift! :)))) Si io as ajunge in aeroport doar cu volanu'. :D

    RăspundețiȘtergere

Comentez eu:

© Andera scrie is powered by Blogger - Template designed by Stramaxon - Best SEO Template