Comments

vineri, octombrie 01, 2010

Statusul zilei

Posted by at 17:44 Read our previous post
Un amic are urmatorul status: "Imi vine mai usor sa nu cheltuiesc nimic decat sa cheltuiesc putin." 

Statusu' genial de altfel. Dar ma indoiesc ca al meu amic stie cui ii apartine aceasta maxima. E vorba de Jules Renard care mare dreptate a avut cand a zis asta... nu? 

Hai ca a venit weekendu' si in Romania. Nu ma mai mut in Finlanda. Joia viitoare o sa ma mut. Pa.

Nu stiu ce naiba are blogspotu' asta ca nu ma lasa sa adaug poza... Sper sa nu se intample la fel diseara cand am promis si am jurat solemn sa postez pozele cu pisica. Hmmm.... Om trai si-om vedea. Hai pa.

LE: Pe Colega a apucat-o harnicia si cu 10 minute inainte sa parasim locu' de munca, ea isi sterge de zor birou' si telefonu'....

11 comentarii:

  1. Eu plec pe Marte!!! :)) Ţi-am zis că ai ceva cu blogu'... tu nuuuuu că e de la faptul că i-ai schimbat aspectul... Cam multă reclamă... mai scote din ea... e greu de navigat în el :(.

    Păi, e normal... când nu dai bani eşti sigur că nu dai bani! Când dai bani socoteala de acasă nu se potriveşte cu cea din târg!!! :)))

    Frumos! Şi spor! :)

    RăspundețiȘtergere
  2. sorry to ask, cati ani ai?
    ca sa-mi dau seama daca te confund, sau esti prietena mea cu care vorbesc asa de rar incat uneori ma intreb ce s-a mai intamplat de la ultima conversatie -.-

    RăspundețiȘtergere
  3. Si eu am problema cu pozele si am crezut ca e de la netul meu prost (in ultimele zile foarte prost) dar se pare ca nu X_X. Sper sa-si revina.

    Te muti in Finlanda?

    RăspundețiȘtergere
  4. Cred ca explicatia din spatele acestei maxime sta in aceea ca odata ce bagam mana in buzunar/portofel sa scoatem niste bani ajungem automat la chestia aia ca "lasa ca unde merge mia, merge si suta" si continuam sa ne intindem la chestii tot mai scumpe. Eu unul stiu sigur ca am tot timpul probleme de genul asta si nu de putine ori ajunga sa din 5 - 10% in 5 - 10% sa dau pe un produs dublu fata de cat imi propusesem initial.

    RăspundețiȘtergere
  5. Chiar ca e buna vorba aia, cred ca ma ajuta mult daca tineam cont de ea in ultima perioada :)

    Si...Doamne ajuta cu pozele alea :P:))

    RăspundețiȘtergere
  6. Abia astept sa vad poze cu pisica ta. Mi-ai dat o idee in legatura cu pisica mea. Ar trebui sa o fac o mica vedeta pe internet... ca e tare draguta.

    RăspundețiȘtergere
  7. @ Florentin He he! Chiar este de la schimbatu' temei. Reclama era doar cu una in plus, da' am sters-o si pe aia. In rest nu am adaugat absolut nimic. Singuru' lucru care s-a schimbat a fost tema. Nimic altceva. :)
    In cazul meu, nici daca zic ca nu cheltuiesc nimic, socotelile de acasa nu se vor potrivi cu cele din targ. :)))

    @ Anonim Am fix 25 de ani fara 3 luni. :D In ianuarie fac 25 de ani. In august ma si marit. Deci sunt io sau nu sunt io? :D

    @ Andreea Si-a revenit intr-un final, da' vineri cand am ajuns acasa am mai incercat o data si tot n-am reusit... Sper sa nu mai prind momente d'astea. :D
    A nuu! Nu ma mut. :)) Un amic care comenteaza aici sub numele "Nimeni" locuieste in Finlanda si imi facea in ciuda ca la ei incepe weekendu' de joi. Si-asa ziceam io ca ma mut si io acolo joia viitoare. :)))

    @ Bogdan Corect. Cred ca majoritatea ne confruntam cu problema asta. In cazul meu, nu e neaparat vorba ca ajung sa dau mai mult pe un produs fata de cat mi-am propus, dar ajung sa cumpar mai multe de feluri diferite, dar la acelasi pret. :)))

    @ Medi Gata cu pozele, gata! Sunt postate si nici ca mai fac promisiuni in ceea ce priveste postari de poze sau participarea la emisiuni ca apoi daca nu reusesc din nu stiu ce motive, tot io ma simt ca naiba. Si nu-mi place. Si deci nu mai fac promisiuni. :D

    @ Dorel Mie imi plac pozele cu pisici. Am si eu pisica si are ... vreo 15 - 16 ani. E baba baba. :D Cand era mica, era neagra toata. Acum ... e gri. :)) Dar nu reusesc sa-i fac niste poze cum trebuie ca n-ar sta la poze nici sa-i promit eu c-o las sa molfaie toate florile din casa! :)) Pozele despre care vorbeam si pe care am apucat intr-un final sa le postez, sunt cu pisica prietenei mele. :D

    RăspundețiȘtergere
  8. sunteti prosti sa mao eu dak nu :))

    RăspundețiȘtergere
  9. Suntem multumiti ca totusi existi tu, un ilustru anonim, care sa fie atat de destept...

    RăspundețiȘtergere

Comentez eu:

© Andera scrie is powered by Blogger - Template designed by Stramaxon - Best SEO Template