Comments

miercuri, octombrie 06, 2010

Buuuuun

Posted by at 21:05 Read our previous post
Azi n-am avut nici timp nici chef sa fac nimic. Absolut nimic. Si nici acu nu stau mai bine. Problema e ca am neglijat blogurile pe care le vizitez zilnic. De fapt acu nu mai pot sa zic "zilnic", nu? Ca azi n-am vizitat pe nimeni. Azi am fost doar io cu mine. Azi am fost antisociala si mizantropa. Abia am raspuns la comentarii de dimineata, iar la astea de peste zi n-am raspuns inca. Dar nici asa in pom n-o sa le las. Numai ca... acu prea am o stare d'aia de durere-n cot ca sa fac ceva.

Va amintiti de iarna trecuta? Moaaaaa cata zapadaaaa! Si cat frig! Si cat a durat! Ete poza facuta pe la sfarsitu' lu' februarie. Ete poza pe naiba ca iar nu merge sa incarc... Poate reusesc maine... Poate am chef maine...

Hai pa.

LE: Am tot incercat sa-mi  mut blogu' celalalt de pe wordpress pe blogspot si ... oha! Nu merge. Convertoru' ala de trece wordpressu' pe blogspot zice ca marimea maxima e nu stiu cat, iar blogu' meu bineinteles ca are mai mult. Si un alt convertor bineinteles ca nu mai exista...

2 comentarii:

  1. Yeah, I know. My nose froze today. XD A trebuit sa ies din casa ca sa ma duc la scoala. O sa iti revina cheful... probabil. Daca o mai iesi soarele.

    Take care. :D

    RăspundețiȘtergere
  2. Si io tre' sa ies din casa in fiecare zi ca sa merg la munci si problema e ca eu am o singura saptamana libera pe an. Fara vacante mari, mici si mijlocii, fara chiuluri cand n-am chef sa merg... Uooofff vreau inapoi la scoala. :)))

    RăspundețiȘtergere

Comentez eu:

© Andera scrie is powered by Blogger - Template designed by Stramaxon - Best SEO Template