Comments

miercuri, octombrie 06, 2010

Site-ul pentru copii Strengari.ro

Posted by at 20:40 Read our previous post
Multi parinti aleg sa puna calculatoare la dispozitia copiilor, inca de cand acestia se afla la o varsta frageda, dar putini sunt cei care si verifica activitatea lor pe parcursul timpului petrecut online. Site-ul pentru copii http://strengari.ro/ permite exact acest lucru: supravegherea si verificarea activitatii copiilor. Am inceput cu acest avantaj pentru ca mi se pare cel mai interesant aspect. Acest site este impartit in doua platforme: una pentru copii, iar alta pentru parinti. Cea din urma le permite parintilor sa stabileasca un anumit timp de joaca, iar mai apoi sa verifice activitatea desfasurata de cei mici. De asemenea, pot restrictiona accesul copiilor la anumite sectiuni din contul lor.

Totusi, Strengari.ro este in primul rand un site adresat celor mici, iar sectiunile si informatiile cuprinse aici sunt atent selectionate. Pe langa diversele jocuri si glume ce aduc amuzamentul si distractia, le va fi stimulata si creativitatea, imaginatia si indemanarea prin activitatile propuse de acest site pentru copii, activitati ce constau in confectionarea obiectelor de artizanat, pagini de colorat, desene si cadouri realizate manual.

Partea educationala nu este nicidecum neglijata. Copiilor le sunt puse la dispozitie sectiuni de poezie, povesti, proverbe si ghicitori, precum si diverse teste de cultura generala. De asemenea, au acces la o serie de referate din domenii variate de studiu, referate ce le va oferi elevilor in mod sigur o mana de ajutor la realizarea temelor scolare. In plus, sunteti tinuti la curent cu toate modificarile din domeniul educational, noutati cu privire la testarile nationale, programa obligatorie si orice alte informatii de ultima ora.

Copiii pot interactiona cu usurinta prin intermediul forumului pus la dispozitie. Este locul unde isi pot impartasi ideile, parerile, preferintele, astfel legand prietenii in lumea virtuala, in timp ce toate acestea sunt atent supravegheate de parinti. Exista, de asemenea, un forum special creat pentru parinti, loc unde copiii nu au acces.

Strengari.ro ofera distractie pentru cei mici si liniste pentru cei mari.
© Andera scrie is powered by Blogger - Template designed by Stramaxon - Best SEO Template