Comments

marți, septembrie 07, 2010

Ziua unu

Posted by at 09:31 Read our previous post
Mananc covrigi cu sare si susan si planuiesc o intalnire cu un alt fotograf pentru nunta. Pe asta mi l-a recomandat Simona. Nu reusesc sa vad pozele de pe situ' lui, da'-i tocmai bine. Vad direct albumu'.

Ieri am uitat sa zic ca duminica s-a intors si sor'mea din concediu. Si azi a plecat iar. Nu mai stiu exact pe unde... Timisoara parca... oricum prin tara de data asta. Dar nu mai e concediu. E cu munca, da' tot plecata e. Mi-a adus o ditamai bratara colorata in toate culorile posibile si-mi place la nebunie. Problema e ca nu prea pot sa tastez. Asadar, sunt nevoita s-o dau jos din cand in cand. Uwa! Mi-e atat de somn ca nici nu mai realizez ce scriu. Sper ca macar sa fie corect din punct de vedere gramatical, desi n-as baga mana in foc...

In fine... Sambata e ziua lu' Pino (unu' din grupu' ala de prieteni de duminica), care Pino vrea sa mergem prin Sibiu sau ceva asa. A! Pino de asemenea va fi unu' dintre cavalerii de onoare la nunta. Poate ma lasa cu vreo donsoara in minus ca-l capaceasc! De asemenea, acelasi Pino e cel mai bun prieten al Miresului. Eu nu l-am putut suferi mult timp. Acum imi e pur si simplu indiferent. Mai ales dupa declaratia de dragoste pe care a facut-o Miresului... Poveste lunga; poate povestesc io alta data. Dupa cum spuneam, vrea sa mergem la Sibiu. Miresu' era entuziasmat. Si eu eram, sincer... Probabil daca mergeam, ma faceam prastie cu Vera si asta era. Eh si totusi, din cauza deficientelor materiale si financiare, nu se va putea permite parasirea Bucurestilor.

Azi e prima zi de nefumatoare.... again. Poate de data asta reusesc pana la capat. De fapt nu e bine asa. Varianta corecta era de fapt: de data asta sigur ma voi lecui de boala asta! Momentan mi-e bine, da' momentan e doar 10 dimineata... A! Bineinteles si Miresu' participa la proiect. Nici el nu mai fumeaza de azi. Nici Colega nici Colegu'. Desi inca nu-s sigura de colegi pentru ca inca n-au ajuns, da' Colega se oprise de ieri, deci...

Tot mi-e somn asa ca ma duc sa bag niste cafea cu apa minerala si mult zahar. Pe toate in aceeasi cana.

A! Am uitat ceva! Colega s-a suparat pe mine ieri. Cand am facut sondaju' ala cu cartofii prajiti, era dimineata, abia ajunsesem la birou si ... da, mancam cartofi prajiti. Inceram sa-i mananc fara paine sa vad daca ma satur. Ca un miracol, Gobu' era la birou si a auzit discutia pe care o incepusem cu Colegu', a zis ca ea nu mananca paine deloc (inafara de painea pe care i-o baga pe gat doctoru') si Colegu' spusese ca manaca orice cu paine. Cand m-am apucat sa scriu postu', eram asa lipsita de chef incat nu mi-a dat prin cap sa mai incep inca o data discutia despre cartofi. Doar am scris... si n-am chestionat-o si pe Colega. Imi cer oficial scuze si jur ca toate sondajele ce vor urma, vor incepe cu raspunsurile Colegei.

Colegu' a ajuns la birou si... are tigari la el. Nu putea sa le lase acasa? Sa le bage langa Paulica? Sa ma minta ca nu are??? In fine, chiar si asa, tot sunt bine momentan. Adica nu vreau sa fumez. Da' mi-e somn. Si vreau cafeaua aia despre care vorbesc de o juma' de ora.

Prima zi ... cum ai zis Colego? "Sunt mai bogata daca nu fumez."

7 comentarii:

  1. Si cum rezisti cu nervii ? Eu aveam un prieten care atunci cand s-a lasat de fumat devenise un pachet de nervi. Norocul lui ca s-a reapucat...nu stiu cat il mai suportam :))

    RăspundețiȘtergere
  2. Chestia e ca mi-e prea somn ca sa mai am nervi. N-am nimic momentan... Nici nu simt nevoia sa fumez. Am citit cartea aia cu lasatu' de tigari acu ceva timp si ma lasasem imediat si fara probleme. M-am apucat iar doar din prostie. Acu incerc sa-mi mai aduc aminte pasaje din cartea aia si sa fac asa cum am facut si data trecuta. N-am nimic... Nici nervi, nici frica, nici "pofta", nici nimic. Mi-e bine. Momentan. :D

    RăspundețiȘtergere
  3. "Intru in baie, vad totul in ceata/Imi pieptan parul plin de matreata/Gandul imi zboara la o tigara/Pulsul imi creste..si...si..si../Nu mai am tigari, nu mai am tigari,/Nu mai am tigari, nu mai am ce fuma!" :)))
    Mult succes mireaso. Hai ca poti! :)

    RăspundețiȘtergere
  4. Felicitari daca reusesti sa te lasi! Nu este greu totul este mental si tine foarte mult de obisnuinta! De cate ori simti ca vrei o tigare adu-ti aminte ca te-ai lasat, facand un monolog in minte. Prin faptul ca reusesti sa te lasi, dovedesti ca ai o putere mentala puternica ceea ce este de admirat! Citeste si articolul ,,fumatul" un articol care are menirea sa ne deschida ochii asupra efectului nociv al acestuia!

    RăspundețiȘtergere
  5. @ Medicinista Cred ca stiu melodia!!! Oricum versurile sunt criminale! :))) Pot, pot! Trebuie sa pot ca altfel n-am bani sa dau la fotograf la nunta. :)))

    @ Ghita Liviu Costin Am citit cartea lui Allen Carr - "In sfarsit nefumator" prima data cand m-am lasat, adica prin februarie. M-am lasat dintr-o data si fara cine stie ce "chinuri" atunci. Acum o sa reusesc si de data asta. :D

    Multumesc pentru incurajari!!! :D

    RăspundețiȘtergere
  6. Pai da vezi...admir faptul ca nu vrei sa ramana copiilor tai poze cu mireasa cu tigara in gura =))

    RăspundețiȘtergere
  7. Aaaaa pai io tocmai ma gandeam ca as vrea niste poze d'alea artistice cu mine cu tigarea si cu rochia de mireasa in sedinta foto. :))))) Tine-mi pumnii ca azi la 6 jumate ma vad cu un fotograf! :D

    RăspundețiȘtergere

Comentez eu:

© Andera scrie is powered by Blogger - Template designed by Stramaxon - Best SEO Template