Comments

marți, februarie 12, 2013

Make up for make-up!

Posted by at 13:04 Read our previous post
Povesteam eu acu ceva timp ca mi-am dat comanda de o trusa de machiaj cu 48 de culori, fond de ten si set de 5 pensule. Vinerea trecuta a ajuns. 


Observam kitul de make-up, borcanelul cu fond de ten, pensulele, punguta si... inca ceva. Am uitat sa mentionez aparatul de tuns sprancenele. Nu, pe asta nu l-am comandat eu asa cum de altfel nu am comandat nimic inafara paletutei de culori. Restul au fost extra. 

Nu ma intrebati de firme, marci, denumiri pentru ca nu tin cont de. Am incercat ambele variante, iar adevaru' e undeva la mijloc. Si acum am avut o ditamai surpriza cu fondul de ten no-name (Editt Cosmetics, Perfect Mat - daca va zice ceva) care se mi se potriveste mult mai bine decat L'Orealul avut inainte. 

Sunt taaare incantata de pensule. Sunt moi si dragute si pufoase, nu zgarie si-s "dalmatiene" (a se observa cozile albe cu pete negre). In ceea ce priveste paleta de culori, pot sa ma declar multumita. Mi-a fost un pic teama cand am deschis-o si-am vazut toate culorile sidefate, dar odata aplicate culorile se uniformizeaza frumos, fara a fi "kitchoase-sclipicioase". Si s-o fi vazut pe Andera cu un ochi intr-o culoare si celalalt in alta si adaugand pe rand alte si alte culori pentru a ma transforma definitiv in clown... 

Eeeei dar cand vine vorba de aparatu' ala pentru sprancene, sa-mi fie cu iertare, nu folosesc, habar n-am sa folosesc. Am facut eu cateva incercari - mai intai pe mana lui Bogdan (aka nasu'), apoi pe frate-meu si-apoi, cand m-am convins ca nu taie, m-am incumetat sa-l folosesc si pe mine. Ori nu taie, ori nu stiu io sa-l folosesc ori amandoua. Deci nu. 

Eu am gasit setul asta la o ceva oferta expirata intre timp. Mai exista si aici la 129 lei, desi eu de aici n-am mai comandat niciodata nimic. 

Happy make-up!

12 comentarii:

  1. Te averizez! Sa nu razi de mine!
    Tu stii la ce folosesc eu chestia aia de sprancene? La bikini line! Vara este excelent! :))))))))))))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu rad, nu rad!! Arata poza pe cutie cu treaba asta, deci clar o intrebuintezi cum trebuie. :D Io inca incerc sa ma obisnuiesc s-o tin si s-o manuiesc... Nu stiu daca chiar am s-o folosesc la ceva. Poate fac un giveaway? =))

      Ștergere
  2. Interesant pachetel :D Sa-l stapanesti sanatoasa! Si eu sunt in cautari de farduri, am ceva in cap dar nu gasesc neam.. poate am cautat si prea putin. As vrea ceva farduri care nu sunt sidefate si au culori pastelate.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si eu am ales paleta cu cele mai vii si diverse culori! :D Desi par a fi sidefate, odata aplicate devin culori mate. :D Sunt sigura ca o sa gasesti pana la urma. Spor la cumparatuuuri! :D

      PS: Si poate ne vedem si noi cu toatele! :D

      Ștergere
  3. ”Si s-o fi vazut pe Andera cu un ochi intr-o culoare si celalalt in alta si adaugand pe rand alte si alte culori pentru a ma transforma definitiv in clown...” - Nu cred ! Unde-s dovezile ?! Ca doar stiu ce-ti mai place sa faci fotografii. Si aveai si niste reflexii faine pentru vineri. Nu mai probezi inca o data culorile alea ?!...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. =))))) M-ai prins, zau!! In timp ce eu ma chinuiam sa-mi trag culori peste culori, ce crezi ca facea Miresu' meu? Poze... Mie. In oglinda!!! :))) Totusi, nu cred ca as vrea sa impartasesc respectivele poze. Chiar sunt sperietoare! :))

      Ștergere
  4. A trecut mult timp de cand fata mea nu a mai simtit mangaierea unei pensule, dar imi amintesc de bucuria pe care o simteam cand deschideam cutiile cu farduri si imi faceam, ca si tine, un ochi de o culoare si celalalt alta culoare, pentru a le testa. :))
    Sa o stapanesti sanatoasa!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cred ca toate femeile de orice varste si orice situatii au nevoie de momente in care sa se simta mai frumoase decat de obicei. :D
      Multumesc frumos!! :D

      Ștergere
  5. Suna bine! Sora mea ar fi innebunita dupa o trusa atat de mare... Dintotdeauna i-au facut cu ochiul. Eu, in schimb, sunt la polul opus. Nu ma pricep nicicum si deci nu folosesc :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. :D Si eu abia de curand am descoperit pasiunea asta si a inceput sa creasca. :D Totusi, inca sunt la stadiul la care imi place mai mult sa ma uit la ele asa frumos aranjate si colorate decat sa le pun pe mine. I still have a long way to go. =)))

      Ștergere
  6. Colega serios?Tu?Cumperi Kit de machiaj?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Hihi! Am devenit o doamna, ce baschetii mei! O sa incep chiar sa fac review-uri la chestii d'astea ca acu nu ma mai pot opri din cumparat cosmetice. :D

      Ștergere

Comentez eu:

© Andera scrie is powered by Blogger - Template designed by Stramaxon - Best SEO Template