Comments

joi, ianuarie 31, 2013

Fashion (level) up! Voi ce mai purtati?

Posted by at 16:57 Read our previous post
Pana mai ieri Andera era adepta stilului sport si confortabil, adidasi si jeansi, comod si practic. Intre timp... intre timp Andera s-a facut mare, s-a maritat si s-a facut o doamna, ce baschetii ei! 

Am observat tranzitia asta de la pantofi sport la toc, de la jeansi la fuste si de la pantaloni la rochii imediat dupa nunta. Am ajuns la concluzia ca este clar inca una dintre schimbarile produse de respectivul eveniment si este la fel de clar o schimbare placuta. Cu toate acestea, oricat de tare m-ar atrage noul stil descoperit in tabela mea de preferinte, ma intorc de fiecare data cu aceeasi placere la o talpa joasa, la o pereche de adidasi si la clasicii jeansi. 

Este ok sa porti fusta si bascheti/tenesi?

Avantajul comoditatii face o ditamai diferenta, fara niciun fel de dubiu, insa asta nu inseamna ca o pereche de bascheti nu au farmecul lor si nu au propria lor eleganta. Combinari, combinari, combinari! Si atitudine. Atata vreme cat combini cu cap o fusta cu bascheti, poti avea rezultate fabuloase, chic, dar mai ales comode. Atentie, insa! Este o linie foarte subtire intre o astfel de combinatie de succes si un dezastru total... 

Spuneam ca pe langa alegerea cu grija a combinatiei fusta-bascheti, e nevoie de atitudine. E foarte important sa te simti bine in pielea ta, in hainele si incaltamintea ta! Odata obtinuta aceasta incredere... "you can rule the world!"

Pantofii potriviti te vor duce in locurile potrivite!

Tocurile au fost si inca mai sunt o grava problema atat pentru mine cat si pentru numeroase alte femei. Unii dintre voi poate va amintiti, dar pentru cei care nu, Andera s-a maritat in balerini! Roz. Ca sa poata dansa... Daca as putea da timpul inapoi in ziua nuntii as face fix aceeasi alegere. Rochia lunga cu n voaluri si n crinoline a ascuns intr-adevar "micul" secret, insa eu eram atat de mandra de balerinii mei roz - asortati la accesorii - ca ii aratam tuturor! Asta e ca pont pentru viitoarele mirese: balerinii fac minuni si in mod sigur va vor face o intrare fericita in randul femeilor maritate! Asadar puteti apela cu incredere la solutii comode si practice deoarece se vor dovedi a acoperi aceste avantaje fara insa a diminua eleganta, ba din contra! Vor da un plus de farmec. 

Sondaj: Care-i stilul ce va reprezinta - comod si talpa joasa sau elegant si toc?

12 comentarii:

  1. Mda. Alina draga de ea a facut aceeasi schimbare! A crescut, a slabit, inceput sa se simta bine in pielea ei si... si-a schimbat toata garderoba ( am pus si azi un articol ). Inca-mi place sa port adidasi si hanorace dar mai mult imi place sa port sacouri, blugi skinny, incaltari cu platforma, decolteuri :p etc.
    Da, port tenesi la fuste si rochite vara daca le asortez cu o camasa sau un maieu largut! :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Uffff as vrea si eu sa pot purta combinatia skinny jeans+platforme/pumps, da' fizicu' nu ma ajuta la capitolu' asta. :D Asta a fost si unu' din motivele pentru care am inceput sa apreciez mai tare fustele! :)))

      Ștergere
  2. Vienela a trecut de mult de perioada la care fetele se maturizeaza, dar tot mai poarta adidasi si blugi. Asa se simte comod si nu ii pasa de ceea ce cred altii. Insa in acest moment chiar nu am nici o pereche de adidasi buni in casa. Urmeaza sa imi cumpar, pentru primavara.
    Surioara a slabit? Vrea sa ajunga scandura, ca mine? :))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu mi-am dat seama decat dupa ce am citit comentariul tau ca ar trebui sa incep si eu cautarile pentru ceva adidasi pentru primavara. =)) Inca sunt setata pe vremea de iarna chiar daca e asa frumos afara acu! :))
      Surioara fiind Alina? :D

      Ștergere
    2. Da, Alina. Este surioara mea virtuala, cea care imi este foarte aproape de suflet, de care m-am atasat de cand am descoperit-o. ;)

      Ștergere
    3. Hihi! Are ea ceva lipici... :D

      Ștergere
  3. Eu sunt de colo cand, cand asa ..cand asa .. dar pot spune cu siguranta ca-s pro culori frumoasa:D nu tipatoare dar imi place sa ma port colorat. Cred ca in toata garderoba mea am doar 3 haine negre: o rochie, un pulover si o camasa :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Iuhuuuu!!! Si eu-s la fel! Imi plac culorile, desi apelez cu incredere si la alb-negru. :D

      Ștergere
  4. păi... cum s-ar zice... eu care nu-s măritată... aş putea să spui că încă port pantofi sport şi blugi... dar stilul care mă reprezintă... e pantofii cu toc... :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

    glumeam... încă port pantofi spot şi blugi. aşa că... habar nu am. stilul este omul însuşi cum spunea cineva. :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. =)))))))))))) Domnu', te tii de sotii? :)) Oricum ma bucur tare ca apreciezi pantofii cu toc! :)))

      Ștergere
  5. In etapa asta a vietii ele aleg tocurile groase, medii, practice si comode. Sau platformele. In trecut purtam tocuri inalte, peste 10 cm si platforme la fel de inalte. Acum ma opresc la 6-7 cm. :P

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu inca nu pot cu tocuri inalte. :)) Ma chinui, da' daca ma vezi mergand pe ele te tii de burta razand cu lacrimi! :))

      Ștergere

Comentez eu:

© Andera scrie is powered by Blogger - Template designed by Stramaxon - Best SEO Template