Comments

joi, decembrie 16, 2010

Christmas wishlist?

Posted by at 22:30 Read our previous post
O leapsa rapida (in cazul meu e extreeeeem de rapida) si draguta de la NightOn, leapsa la care clar trebuia sa raspund si eu. Titlul este foarte sugestiv, deci v-ati prins despre ce-i vorba. My own personal wishlist pentru Craciun. De ce zic ca e o leapsa foarte rapida? Pentru ca uriasa mea lista este urmatoarea:
VREAU O CACIULA CA MI-AU DEGERAT CREIERII!!! Si-atat... 

Asadar ostenii mei, show me the moneyyy  wishlists!

22 de comentarii:

  1. Atât, o căciulă? :P Mă așteptam la rânduri întregi de dorințe :))

    RăspundețiȘtergere
  2. Ha! cu tine Mosul face economii :))) Eu de exemplu mi-as dori o trusa mare de machiaj :))) pentru ca sa incerc in sfisit sa ma machiez si eu (mai mult de un simplu rimel nu folosesc niciodata) :D:D:D:D Dar nu stiu cine imi va indeplini dorinta, caci nu am spus nimanui ce vreau :(

    RăspundețiȘtergere
  3. =)))))))) Auzi la ea, i-au degerat creierii ! Eu caciula o tai de pe lista.I-am luat-o nevesti-mii acum 2 ani, tot de craciun. E din blana si cu ceva coada la spate, de zici ca si-a pus animalul pe cap.

    Eu am facut un joc simpatic acasa.Am pus-o sa scrie o dorinta pe fiecare dintre cele 3 biletele. Eu am tras biletelul si ea va sti ce am ales abia in noaptea din Ajunul Craciunului :)

    RăspundețiȘtergere
  4. Funny. :)) Eu as vrea niste incaltari adecvate zapezii si mai ales ghetii. Si un monitor nou. Si...mai bine ma opresc aici. :( :(

    RăspundețiȘtergere
  5. @ Bibabum =))) Sunt o econoama, nu-i asa? As fi putut adauga fular, manusi si o pereche de ghete, da' pe alea o sa mi le iau io saptamana viitoare... cred. :))))

    @ Roxana =))) Vreau neaparat o caciula si io am o problema cu lucrurile de care am neaparata nevoie. Intotdeauna parca sunt legata de maini si de picioare si nu apuc sa-mi iau! :))))

    @ Strumf =))) Dap, sunt o econoama si mai ales, stiu ca s-a dus criza pana la Polu' Nord la Mosu', deci incerc sa-l ajut si io nitel. :)))
    Asa-s si eu cu machiaju'... La mine e mai mult vorba de lene. :))) Io as zice sa ii scrii repede o scrisoare Mosului ca sa ajunga la timp... si cine stie? :D

    @ Dan =))) Pai daca mi-au degerat creierii ce sa fac io? Am clar nevoie de o caciula! :))) Nu stiu daca as putea totusi sa port o caciula d'asta gen animal cu coada, da' daca m-ar salva de geru' de-afara, as purta si animalu' viu, zau asa! :)))
    Foarte interesant jocu'! Cred ca o sa-l incerc si eu... Io-s curioasa: ce biletel ai tras? :D

    @ Nice =)) As avea muuuulte de adaugat io acolo printre care si incaltarile de iarna si manusi si fular si sa am toate cheltuielile cu nunta acoperite. =)))) Nu vreau multe, nu? Eh ideea e ca cel mai urgent e caciula! :))))

    RăspundețiȘtergere
  6. ........... "Liniste" ..... asta as vrea ;)
    Ps: specifica si tu Andera... de care sa fie caciula: poate "te trezesti" cu o caciula cu cristale Swarow.... (o caciulitza asa, la.... `jde mii de Eu) =)) si asa e moda chiloteilor cu cristale ;)

    RăspundețiȘtergere
  7. =))) Cum liniste de Craciun, bre? Din contra! De Craciun tre' sa te destrabalezi! Chiar si in chilotei d'aia cu cristale, da' tre' sa te destrabalezi! :)))
    Pai io am specificat clar ca vreau o caciula care sa-mi tina de cald si sa ma scape de geru' de afara si sa nu-mi mai degere creierii! Ca o avea sau nu cristale sau cozi de animale sau mai stiu io ce, nu mai conteaza! Sa-mi tina de cald doar! :D

    RăspundețiȘtergere
  8. Bueeeeei: de Craciun e liniste!!! Se gandeste lumea la alea sfinte... se petrece in liniste cu familia...
    de Revelion e partea cu: dezmatz- destrabalare- desfranare... toate incepand cu DE... (degerare)

    RăspundețiȘtergere
  9. Pai lasa ce se intampla in timpu' zilei. Io vorbesc de noapte! Adica dupa toate vizitele alea de curtoazie pe la toate rubedeniile, impartirile de cadouri si terminatu' cheltuielilor aiurea. Noaptea incepe dezmatu' si toate ce DE! :))) Noi e posibil sa mergem pe la munte, da' nu-s foarte sigura... Sincer n-as prea avea io chef, da' deh! Cum s-o nimeri acu... :D
    De Revelion e destrabalarea maxima! :))))

    RăspundețiȘtergere
  10. M-ai provocat si iata-mi lista de care se va speria Mosu' :))
    http://iaundex.blogspot.com/2010/12/christmas-wishlist.html

    RăspundețiȘtergere
  11. =)) "De Revelion e destrabalarea maxima! :))))" ... tocmai am "cetit" ceva si exact la tine si la Moeciu mi-a fugit mintea: sfaturi preluate de la experti (ptr toata lumea, bine`nteles ca Domnul Capca iar va sari: varza murata- ciorba potroace etc...) deci:
    http://uk.health.lifestyle.yahoo.net/merry-or-dangerously-drunk.htm

    RăspundețiȘtergere
  12. @ Terra Weeeee!!! Vin acu vin acu! :D

    @ Nimeni =)))) Aoleoooo! Pai stai asa! De data asta cred ca domn' Capca n-o sa mai zica nimic! Acu 2 minute m-a pus sa ma car cu un bidon de vin de... nu stiu exact cate kile, de la locu' de intalnire si pana la birou! Si asta prin zapada si ninsoare si io fara manusi sau caciula si iar asta pentru ca stimabilu' a refuzat categoric sa stea la o cafea cu noi. Deci pana la urma cred ca domn' Capca ar da niste sfaturi mai ceva decat expertii aia. :)))))

    @ Cerbulvechi =))) Pai asta oricum vine chiar si daca n-am vrea! Asa o dorinta mai speciala nu exista? Sau mai multe? :D

    RăspundețiȘtergere
  13. Eu cred că în urma acestui post ai să te alegi cu muuuulte muuulte căciuli :))

    RăspundețiȘtergere
  14. Am tras un biletel cu o haina de blana / scurta faina. Am pus-o. M-a mancat in cur sa fac jocu`. Nu stiu de ce, dar am impresia ca ea a tras biletelul cu "vreau un fratior pentru Dana", ca prea se uita frumos la mine :))

    RăspundețiȘtergere
  15. Să nu te trezești cu prea multe căciuli după. :P

    RăspundețiȘtergere
  16. io vreau pr'etenii aproape ... si multa bere... si... o camera video >:)

    RăspundețiȘtergere
  17. Doar atat iti doresti de Craciun ?:O pfff Mosul v-a scapa repede de tine, chiar si fara cheltuiala mare :))

    RăspundețiȘtergere
  18. @ Mazgalica =))) Doamne-ajuta! :))) Cu cat mai multe, cu atat mai bine! Totusi... io sper ca macar una sa fie! :)) Bine-ai venit pe-aici!

    @ Dan Woooooow ce dragut! Pai vezi? isi ia ea haina de blana, da' si tu iti primesti cel mai frumos cadou pe care ti l-ai dorit! :D
    Totusi... asta m-a cam facut pe mine sa nu mai incerc jocu'... Si Miresu' are ganduri d'astea. Io nu. :))))

    @ Diana Io tot sper ca macar cu una sa ma aleg si io! Daca-s mai multe, cu atat mai bine! Io nu ma supar! :)))))

    @ Filip Asaaaaaa deci! Asa se procedeaza! Mai intai le zici p'alea mai asa... care sa te faca sa pari cel mai bun om de pe Pamant, apoi ceva mai normal, dar acceptabil, si-apoi, in ultima instanta, ceri ce vroiai de fapt. =)))) Got it! O sa pun in aplicare! :)))

    @ ZuZu =))) Pai asta imi doresc eu cel mai tare si mai tare acum! Da' sper ca macar cu una sa ma aleg si eu... :D

    RăspundețiȘtergere
  19. Eu imi doresc... http://www.carbon14.ro/2010/12/20/scrisoarea-unui-fan-catre-mos-craciun/
    Si va doresc si voua cel putin la fel.

    RăspundețiȘtergere
  20. He he! Maestru' Carbonaru le are cu scrisorile astea formale. :))) Da, banuiesc scrisoarea lui catre Mosu' ar putea fi semnata de toata lumea pentru ca dorintele lui sunt clar dorintele tuturor. :)

    RăspundețiȘtergere

Comentez eu:

© Andera scrie is powered by Blogger - Template designed by Stramaxon - Best SEO Template