Comments

vineri, decembrie 17, 2010

Asa scurta? Scurta de vineri...

Posted by at 17:49 Read our previous post
Tocmai ce-am avut si cea mai scurta intalnire ever. Domn' Capca, aflandu-se domnia sa prin magnificul Bucuresti acoperit de zapada, urma sa ne faca o vizita la birou. In timp ce ma infofoleam ca sa plec la punctu' de intalneala, ma ia Imparatia la intrebari:

- Un' te duci?
- Sa ti-l aduc pe sefu' la politie!
- Ai pus de cafea?? deja panicat si cu ochii mari...
- Da...

Ajung la punctu' de intalneala, ajunge si domn' Capca, imi pune un bidon de vin in brate si pleaca. Am incercat io cat am putut sa vina macar 2 minute, da' nu si nu. Si-am inteles... Colega inca e de parere ca trebuia sa insist mai mult. Colegu'-i fericit. Are ce bea diseara ca sa uite de concertu' lu' Banica la care tre' sa se duca. Sefu' era deja disparut cand am ajuns io inapoi la birou. L-am speriat! Mwuuuhahahaha! Pana si Globu' plecase din birou, da' la ea nu ma mira.

Las' domn Capca, te mai prindem noi pe aici si-atunci nici ca pleci fara o cafea la bord! Io inca sunt de parere ca trebuia sa vii cu maestru' Dan Brasov cand a facut el vizita... Trecand peste faptu' ca pe drum inapoi spre birou deja imi imaginam pe vreunu' care sa-mi smulga bidonu', vedeam in juru' meu numai fete dubioase toate cu ochii pe respectivu' bidon.

Si gata si intalnirea... Sarbatori fericite, domn' Capca, sa nu conduci cu viteza ca te ia radaru' si sa vii inapoi! In rest... hai cu weekendu' placut!

LE: Colegu' si Imparatia si-au impartit frateste bidonu' de vin...

7 comentarii:

  1. Vad ca o buna parte deja a inceput sa sarbatoreasca Craciunul :D
    Un weekend frumos tuturor!

    RăspundețiȘtergere
  2. fata, ajunsai acum acasa!
    e 22,30, au tras astia de mine cum trage cainele de hoit...
    io-s al mai castigat din toata faza asta...te vazui...esti frumoasa, fata...esti finuta, ai cohi si, mai ales, un zambet frumos!
    pe cuvant de politai ca tura viitoare, ca o sa fie si tura viitoare, va scot in oras...atuncea nu mai vin pe fuga, cu'jdemii de pachete de imprastiat prin tot bucurestiul !
    pan'atunci, Craciun fericit !!!

    RăspundețiȘtergere
  3. "ochi" am vrut sa scriu si-a iesit "cohi"...ma iarta si tu...am stat cu ochii beliti pe geam, sa nu calkc pe vreunul...ninge asa de frumos in Moldova...dar, cand ninge, e bine sa stai acasa, c-un pahar de vin in mana !!!asta si fac...iar paharul il inchin pentru voi !

    RăspundețiȘtergere
  4. pai si io caut fete care sa-mi aduca bidoane de vin da' nu gasesc... toate fetele cu bidoane de vin de dat, s-apeleze la mine!!!

    RăspundețiȘtergere
  5. ''Sarbatorile vin'', ''Sarbatorile vin'' si se simte pana si in aer ;;)

    RăspundețiȘtergere
  6. Parca nu se mai simt sarbatorile ca atunci cand eram copii...

    RăspundețiȘtergere
  7. @ Alex Mai cu un vin, mai cu un concert la Banica, mai cu impodobiri de brad... Dap! Am intrat in spiritu' sarbatorilor! :))

    @ Capca Bine c-ajunsesi cu bine! Credeam ca o sa ajungi mai tarziu din cauza vremii.
    Bre, io nu le am cu complimentele; sunt pentru Colega. :)) D'asta imi pare mie cel mai rau; birou' era la un minut de statuie. Trebuia doar sa urci pana sus, vedeai lumea si-apoi gata! Te si porneai la drum... Eh, lasa ca data viitoare jur ca poti sa-mi zici orice, nu te mai lasam sa pleci asa repede. :D
    Aici nu mai ninge. Cred ca atunci cand ai plecat ai luat si ninsoarea cu tine. Acu am ramas doar cu un ger de crapa pietrele! :D Da' tot am baut si io sambata seara vreo... nu mai stiu cate pahare de vin cu cola, da' banuiesc ca au fost cam multe ca ma luase durerea de cap. :)))
    Craciun fericit!!!

    @ Filip =))) Eu iti promit solemn ca atunci cand ai sa dai o tura prin Bucuresti, ma prezint in fata ta cu bidonu'! :D

    @ ZuZu Daaa se simte se sime! Pacat ca s-a oprit ninsoarea, da'... sper totusi ca vine inapoi! :D

    @ Gabi Asta clar, fara nicio urma de indoiala! Totusi... facem ce putem macar sa ne simtim bine si sa fim veseli... Pana la urma cred ca in asta consta tot spiritu' sarbatorilor... :)

    RăspundețiȘtergere

Comentez eu:

© Andera scrie is powered by Blogger - Template designed by Stramaxon - Best SEO Template