Comments

vineri, noiembrie 26, 2010

Trafic, accidente si degete...

Posted by at 13:04 Read our previous post
Aseara am fost fericita, deci trebuia sa faca Miresu' ceva azi, cat mai devreme posibil, ca sa imi mai taie din elan. Eram fericita din mai multe motive printre care si faptul ca stiam ca de azi imi reiau viata obisnuita si raman la treaba mea. Adica faptul ca a venit Globu' inapoi din concediu a avut si-o parte buna. Acu tocmai ce-am terminat de predat toate hartogariile de care a trebuit sa ma ocup io, evident, si ma simt bine. Nu fericita, da' bine.

Ce-a facut Miresu'? Ce putea sa faca daca nu sa se ciocaneasca cu unu' in trafic? Din fericire n-a fost nimic grav. Adica chiar nimic; nici masinile n-au avut de suferit deloc. Da' pe mine m-a enervat, bineinteles, asa ca urmeaza sa-i arat io diseara un "accident" adevarat. Si ca tot suntem la capitolu' "trafic" si ca tot m-a apucat mania graficelor, ete unu' interesant si sa-ndrazniti, numai, sa contraziceti statisticile!


Weekend placut si fara trafic!

Real time update:
- Colegu' s-a dus dupa hot-dogi
- Colega il asteapta sa vina cu tarte
- Globu' isi face de cap cu hartoagele
- Imparatia nu-i aiiiiiici!!!!

18 comentarii:

  1. Azi e vineri. Tot ii mai "arati" miresului ce si cum? ;)

    RăspundețiȘtergere
  2. @ Christian Bieninteles! Daca el s-a incapatanat sa faca nefacuta asta azi, pai tot azi ii arat si io ce si cum! =)))

    RăspundețiȘtergere
  3. @ Christian Aaaaaa ca-i sfanta vineri sau sfanta mierjoluni n-are importanta! Azi cat am intamplarea fresh in minte! =))))

    RăspundețiȘtergere
  4. Bine ca nu a fost nimic grav! Graficu e mortal :))

    RăspundețiȘtergere
  5. Mai fatha.... da "rea" mai esti!!! In loc sa aprinzi o lumanare de multumire la barbosu suprem.... si sa il iei in brate si sa il pupi pina nu mai poti pe mires.... tu vii cu "grafice"???? Rusinicaaaa!!!
    Ia pune tu invers "broblema"...: daca nu scapa "USOR"... HA??? Cine facea naveta la spital zilnic? Cine dadea papica cu linguritza? cine scotea banii de la pusculitza nuntii si ai transfera ptr operatii? -Lumi ;)) Sau.... "Doamne fereste" cine ramanea nemaritata??? -Andera!!!
    Diseara... dute acasa... zambeste la Mires si zii sec (putin incruntata din spanceana dreapta, ca din stanga nu poti): "Data viitoare sa nu se mai intample....CLAR???" Si gata....va uitati la un film (Heroes) =))=)) sa vezi tu reactie de uimire pe Mires :))

    RăspundețiȘtergere
  6. Ps: Takumi Kato... e la Oradea astazi si "se pare" ca vine si in Bucuresti (sau a fost, nu stiu exact ;) ghinionul tau)

    RăspundețiȘtergere
  7. @ Andrei Initial si eu m-am gandit la acelasi lucru, da' prea era el calm la telefon ca sa fie ceva grav, asa ca l-am luat la rost direct. :))) Cat despre grafic... adevarat, nu? =)))

    @ Nimeni =)))) Daca as face asa cum ai zis tu cred ca mi-ar spune: "Cine esti tu si ce-ai facut cu Andreea?" =)))) Bre, bineinteles ca sunt fericita si relaxata ca nu s-a intamplat nimic grav, dar de asemenea stiu ca as fi fost si mai fericita daca nu se intampla deloc! Adica de ce sa ma gandesc ca intotdeauna, in orice fel de situatie se putea intampla mai rau cand pot sa ma gandesc ca se poate mai bine? Pai nu? :))))
    Breeeee io ma numesc Andreea si accept orice derivat de la numele asta, da' celalalt nume nu-mi apartine si-l reneg si l-am taiat cu o dunga rosie in buletin. =)))))
    Nu ma pasioneaza taiko, deci n-am pierdut mare lucru cu concertu' lu' Takumi Kato. Din cate am inteles a fost pe 11 parca. Am pierdut io un concert important de j-rock acu putin timp si inca imi bag unghiile in gat, da'... asta e... O sa ma duc direct in Japonia si o sa fiu inconjurata de ei toti. =))))

    RăspundețiȘtergere
  8. dintr-un moment de nebunie am sters blogul,dar la indrumarea extraterestrilor amhttp://mariopalomero1.wordpress.com/ deschis altul :d

    RăspundețiȘtergere
  9. :)) Daca inteleg eu bine.... tie cadou ptr luna de miere ti-ar trebui un bilet ANA... doar DUS!!! =))

    RăspundețiȘtergere
  10. Nu am probleme cu traficul(poate cu cel de pe blog :P ), de cand ma stiu circul cu metroul. :(
    Weekend placut si tie! >:D<

    RăspundețiȘtergere
  11. Graficul ar fi bun de pus pe partea din spate a masinilor.:))

    RăspundețiȘtergere
  12. Nu am masina si carnet, insa observ nelinistea soferilor cand e mult prea aglomerat traficul...E bine ca totul s-a terminat cu bine si nu au aparut complicatii :D
    ''Spuneti Nu traficului'' :))

    RăspundețiȘtergere
  13. fata, unde esti ???!!!
    scrie si tu, e luni, ce n-ai venit la munca ???!!!
    :p

    RăspundețiȘtergere
  14. @ Mario =)))) Fir-ar ei sa fie de extraterestrii ca aproape mi-au dat un atac de cord! Am zis ca v-au atacat si pe tine si pe Pink in aceeasi zi! Si ea si-a sters blogu' odata cu tine. O fi ceva la mijloc... :)))

    @ Nimeni Bre, io mi-s mai nestiutoare asa... Ce-i aia bilet ANA? =))))

    @ Nice Si eu circul cu metroul; aceeasi ruta in fiecare dimineata, aceeasi aglomeratie, acelasi sentiment de sardina la conserva. =)))) Chiar am avut un weekend plin si placut si sper sa fi fost si la tine cel putin la fel de placut! :D

    @ Gabi Corect!!! Exact la asta m-am gandit si eu cand l-am vazut prima data! :))))

    @ Sergiulica Un Fiat Stilo pe care-l conduce Miresu' ca mie mi-e frica sa conduc desi am carnet de vreo 2 ani sau cam asa ceva. Nici nu stiu pe unde e. =))))

    @ ZuZu Mai ales in perioada asta cu ploi, apar mult mai multe masini decat in mod normal. Daca ai merge pe jos ai ajunge clar inaintea masinii. =)))) Da, e bine ca n-a fost nimic grav, da' tot m-a enervat. :))

    @ Capca Am venit, bre, la munci, da' n-am avut cand sa scriu. Cateodata lenea e atat de mareeeee.... =)))))

    RăspundețiȘtergere
  15. ANA= All Nipon Airlines.... asa-i ca zambesti acum? :))

    RăspundețiȘtergere
  16. =))))) Daaaaaa! Pai in cazu' asta m-ai nimerit bine cu cadou' ala pentru luna de miere. As pleca si acu! :)))

    RăspundețiȘtergere

Comentez eu:

© Andera scrie is powered by Blogger - Template designed by Stramaxon - Best SEO Template