Comments

luni, noiembrie 29, 2010

IT Galaxy - magazin online IT&C

Posted by at 16:27 Read our previous post
Itgalaxy.ro este unul dintre cele mai bune magazine online ce comercializeaza o gama foarte variata de produse IT&C. Da, foarte variata. Peste 10000 de produse va sunt puse la dispozitie, incepand de la sisteme si componente PC, laptop-uri, navigatoare, monitoare, imprimante, LCDTV,  camere foto, telefoane, jocuri si multe altele.

Personal, acord din toata inima o nota de 10 interfatei si designului alese de echipa Itgalaxy.ro. Majoritatea magazinelor online sunt greu accesibile si prea incarcate, motiv pentru care ne pierdem interesul de a mai incerca sa ducem la bun sfarsit o achizitie. Designul ales de Itgalaxy.ro reuseste sa sistematizeze si sa organizeze un munte de informatii si produse intr-o forma simplificata si usor accesibila. 

Un alt mare avantaj al Itgalaxy.ro il reprezinta numeroasele promotii si bonusuri, pe langa faptul ca au cele mai bune preturi, aspecte ce detin, probabil, cel mai important rol in atragerea si fidelizarea clientilor. Un exemplu (ca tot eram in cautare de un laptop nou): Laptop ASUS Eee PC 1008P... roz!! La acest laptop primiti bonus un mouse Logitech sau geanta.

Pe langa faptul ca este roz (!!), specificatiile tehnice concrete si complete m-au ajutat sa-mi dau seama ca este perfect pentru ceea ce am eu nevoie. Da, vreau laptop roz!

Spuneam la inceput ca printre produsele comercializate de Itgalaxy.ro se numara si o serie de jocuri. Va recomand sa incercati Age of Empires si asta vine din propria experienta. Pe de alta parte, din ce in ce mai multa lume se indreapta catre Console WII, iar magazinul online Itgalaxy.ro pare locul ideal pentru achizitie: preturi foarte bune, calitate, garantie, informare.

Te-ai hotarat sa incerci, dar inca ai nelamuriri? Nimic mai simplu! Optiunea "Click to call" vine in ajutor: completezi formularul cu numarul tau de telefon si vei fi contactat de un reprezentant Itgalaxy.ro. Si ca tot suntem la acest capitol, roaga respectivul reprezentant sa iti confirme urmatoarele avantaje prezentate de utilizarea cardului de credit CardAvantaj:
- posibilitatea de a plati in rate cu 0% dobanda
- cumperi acum, platesti mai tarziu - 30 de zile perioada de gratie!

In sprijinul prezentarii mele veti gasi sumedenie de reactii pozitive de la numerosi clienti multumiti ai Itgalaxy.ro chiar pe blogul lor. Iata un exemplu concret:
"O echipa profesionala, cu servicii ireprosabile. Produse pe stoc sau in depozit propriu, sfaturi si recomandari utile. Interfata magazinului este foarte bine gandita, foarte usor de gasit un produs in functie de criterii. Preturi mult mai mici decat la alte magazine. Recomand!"
 In concluzie, aruncati o privire si faceti o incercare! Tot vine sezonul sarbatorilor, puteti face surprize placute fara sa spargeti de tot pusculita! Asadar... spor la cumparaturi!

Un comentariu:

  1. Si mie imi place IT Galaxy au produse de calitate, o gama variata si preturi convenabile. Il recomand cu drag.

    RăspundețiȘtergere

Comentez eu:

© Andera scrie is powered by Blogger - Template designed by Stramaxon - Best SEO Template