Comments

luni, noiembrie 22, 2010

Jimmy, Moise, Bin Laden si Gemenele

Posted by at 17:33 Read our previous post
Cred ca intr-un final am ceva timp liber sa povestesc despre weekend. Ziceam eu vineri ca ma speriase Colega foarte tare cu pregatirile de nunta si intrasem in panica. Drept urmare, ca sa simt ca fac ceva, tot incercam sa dau de aia de la restaurant pentru a stabili o prima intalnire in care sa-i fac creierii tandari cu ideile mele. Vineri seara am reusit sa dau de ea - tipa care se ocupa de aranjamente - si incep io: "Buna seara... stiti... am si io nunta... " Ea, foarte degajata si draguta: "Sigur, nicio problema! Cand e nunta?" Io, cu o oarecare ezitare in glas: "Pai... la anu' in august..." Pauza. Ea - in stare de soc: "Pai si ce sa discutam de acu?? Mai incolo, prin februarie - martie sa incepem sa discutam ceva idei despre aranjamente si flori..." Io, inca nesigura: "Pai io am ales deja aranjamentele. Si florile. Si buchetele. Si tortu', si invitatiile si marturiile si fotografu'!" Ceea ce a urmat se poate rezuma in cateva cuvinte: ea incercand sa ma faca sa inteleg ca-s isterica fara sa-mi spuna pe nume... Asadar, m-am mai linistit nitel.

Sambata am avut "programare" la un super-tratament impotriva caderii parului. Programare la viitoarea soacra acasa. Nu aveam eu cine stie ce asteptari, desi stiam ca mama Miresului le are cu astea. Totusi, am avut o surpriza... A fost primu' tratament d'asta la care am vazut cu ochiu' liber un rezultat imediat. Mierea si scortisoara fac minuni pentru par! Acu mi-am facut abonament la tratamentu' asta in fiecare sambata.

Duminica am mers in vizita la nasi si l-am cunoscut si pe popa care o sa ne cunune. E de treaba. Nasii au doua fete. Gemene. Nu stiu daca am mai pomenit io de treaba asta. Desi nici in ziua de azi nu pot sa le deosebesc dupa fizic, ca si caracter sunt complet diferite. Una dintre ele a stat cu noi tot timpul, chiar si afara pe frigu' ala care a fost ieri, in timp ce cealalta abia de ne-a bagat in seama. Totusi, amandoua au concluzionat in cor: "Mami, il ador pe Ovidiu!" (Ovidiu = Miresu')


Dap, ele sunt!

Cand sa plecam de la nasi, stand in poarta casei sa ne luam ramas bun, mai sa-mi sara 10 inimi din piept! Un motan nebun sarise pe o punga de gunoi si-a daramat tot de-acolo. Nasa, linistita: "Stai fara grija, e doar Bin Laden, motanu'!" In tot timpu' asta, Jimmy - motanu' familiei de... nici io nu mai stiu cand; eram io mica atunci cand l-au luat - il pandea dintr-un colt si-a tasnit imediat dupa Bin Laden cand a fugit. Imi plac show-urile astea de pisici si numele ciudate ce le sunt atribuite. La Mires la bloc e un motan pe care-l cheama Moise. O frumusete de motan de altfel...

Gata ca am scris destul si mi-e somn. Hai pa.

13 comentarii:

  1. Intr-adevar, un week-end plin!:) "Stai fara grija, e doar Bin Laden, motanu'!" Tare.:)

    RăspundețiȘtergere
  2. daca iti torni miere in cap nu-ti mai cade paru? .. sa-l sun pe basescu sa-i spun

    p.s. cu benzina o merge?

    RăspundețiȘtergere
  3. Vezi tu fată, vezi că nu-i nicio grabă? :P

    RăspundețiȘtergere
  4. Super dragute fetitele :D . Si vorba lui Pavel, ai vazut ca te panicasei degeaba, ca 9 luni sunt mai mult decat suficiente pt a organiza o nunta... :D . Capul sus, fii fericita ca la anu` te mariti si nu vrei sa iti apara riduri pana atunci, nu? :-w Apropo, pe cat august? :D

    RăspundețiȘtergere
  5. @ Gabi :)) M-a amuzat si pe mine teribil faza cu Bin Laden, mai ales spusa asa calm ca si cand era ceva normal ca pe un pisoi sa-l cheme asa. :))

    @ Bibabum Nu nu! Stai asa ca e o intreaga procedura de preparare! Tre' sa pui mierea intr-un castronel si amesteci cu scortisoara si apoi pui castronelu' cu totu' intr-o oala cu putina apa ca s-o incalzesti la foc mic. Adaugi cateva picaturi de sampon ca sa se intinda mierea cum trebuie si apoi... la treaba! Am stat cu amestecu' asta in cap vreo 20 de minute si-apoi m-am spalat. Ideea e sa nu cumva sa dai cu amestecu' ala pe fata ca io credeam ca raman asa cu dungi ca indienii! Nu se mai lua! =))))
    Cu benzia nu stiu, da' cu gaz merge. Se dadea bunica mea la tara cand eram eu mica si-avea ea un par luuuuung! :D

    @ Pavel Vad, bre, vad, da' tot mi-e cam frica asa nitel si inca nu-s io pe deplin linistita. Dupa ce-o sa arvunesc cum trebuie fotografu', cameramanu' si dj-u' o sa pot sa me declar linistita cam 80%. :D

    @ Spiridusha Pai n-am putut sa ma abtin cand imi povestea colega ca are deja totu' pregatit si arvunit si... si... :)))) Si, cum ii ziceam si lui Pavel, dupa ce-o sa dau avansurile la cei 3 crai, atunci o sa fiu oarecum linistita. :D Avem nunta pe 20 august. :D

    RăspundețiȘtergere
  6. :)) Foarte tare dialogul cu tipa care se ocupa de aranjamentele, m-am amuzat copios. Ai un stil foarte haios de a povesti. :) Eu cum sunt noua pe blog...

    RăspundețiȘtergere
  7. :)) Daca ai fi fost de fata cand am vorbit cu ea te amuzai si mai tare! :))) Mai ca-mi venea mie sa rad in timp ce vorbeam la telefon. :D Ma bucur ca-ti place!

    RăspundețiȘtergere
  8. De ziua meaa, tu te mariti :"> :X

    RăspundețiȘtergere
  9. Uwaaaaaiii foarte tare! :D Schimbam impresii despre evenimente la anu'! :D

    RăspundețiȘtergere
  10. Daa :D asa tin si eu minte cand te-ai maritat, asa tii si tu minte ziua mea de nastere =))

    RăspundețiȘtergere
  11. Vei fi singura persoana inafara familiei a carei data de nastere o s-o tin minte! Am o grava problema cu datele de nastere. Nu pot sa le tin minte! Si pe-a mea o mai uit uneori... =))))
    In cazul tau, totusi, stiu sigur ca nu exista nicio posibilitate sa uit! :D

    RăspundețiȘtergere
  12. Şi eu fac acelaşi lucru ca tine :)) Degeaba are săracul motan numele lui că eu tot cum îmi trece prin cap îl fac :))

    RăspundețiȘtergere
  13. @ Catalina =)) Pai mi-a placut atat de tare de celalalt motan si mi-a placut atat de tare numele lui, iar cum motanu' asta nou seamana cu celalalt atat de mult n-am cum sa nu-i spun tot asa. :)))

    RăspundețiȘtergere

Comentez eu:

© Andera scrie is powered by Blogger - Template designed by Stramaxon - Best SEO Template