Comments

joi, octombrie 21, 2010

(Ne) Cenzurat

Posted by at 18:01 Read our previous post
E una din zilele alea in care nu pot sa ma abtin si injur cum stiu eu mai colorat pe astia de se vanzolesc pe usile biroului, dar in special pe un anumit personaj de o nesimtire si de un tupeu fantastic. Om cretin si retard si fara dinti in gura si hidos si scarbos si... a da! Mi-e sila sa ma uit la el. Vi s-a intamplat vreodata? Sa va fie sila de o persoana? Handicapat, idiot, cap sec, sper sa faci pana in mijlocu' intersectiei langa o balta prin care sa treaca restu' de masini! Sper sa-ti prinzi degetele in pian, mumie in putrefactie ce esti!

Gata. Ma duc acasa sa mananc. Pa.

3 comentarii:

  1. hahahahahahaha, l-ai blestemat suficient cat sa nu-si mai doreasca sa te intalneasca
    da, mi s-a intamplat sa-mi fie sila de cineva, m-am speriat de sentimentul asta, eu sunt pioasa de felul meu :D (pink)

    RăspundețiȘtergere
  2. Pai mai mananci dupa ce l-ai vazut pe ala?

    RăspundețiȘtergere
  3. @ Pink In postare am fost foarte decenta si sincer nu stiu cum m-am abtinut sa nu-l fac albie de porci si sa-i mai indes in frigider asa cum am facut pe viu. :)))) E un om tampit si necioplit si prost si cu aere de mare vedeta. Cel mai urat tip de om: prost si mandru de prostia lui. Sper sa-l ajunga blestemele mele ca si io am avut destule de indurat de pe urma lui! :D

    @ Uti Am reusit acu si-am mancat. Mi l-am scos din cap complet pe toata durata mesei, asa ca am avut o cina perfecta! :D Bine-ai venit pe aici!

    RăspundețiȘtergere

Comentez eu:

© Andera scrie is powered by Blogger - Template designed by Stramaxon - Best SEO Template