Comments

vineri, octombrie 22, 2010

De-a v-ati ascuns

Posted by at 10:38 Read our previous post
Nu stiu cum si de ce, da' cineva a ajuns pe blogu' meu in urma cautarii: "cum se scrie corect cuvantul dea-vati-ascunselea". M-am simtit oarecum datoare sa raspund... Pai cand vezi acolo asemenea cautare, cum naiba sa te abtii? Arghezi, saracu', cred ca se rasuceste in mormant acu. In primu' rand, draga omule responsabil de cautarea aia, iti recomand sa citesti poezia asta. Varianta corecta a "cuvantului" pe care l-ai cautat tu este "de-a v-ati ascuns", desi copiii, intr-adevar, spun "de-a v-ati ascunselea" sau "ascunsea" sau... cand eram eu mica, am ajuns sa spunem ca jucam "fata". Asta e varianta super simplificata. Iti dau voie s-o folosesti. Iti dau si o idee de cum se joaca. Uite!


Azi dimineata am constatat ca mai trebuie sa dau o gaura curelei. Io nu-s normala, zau asa! Cum naiba acum, cand ar trebui sa ma ingras, eu slabesc si vara pun niste kilograme in plus? In drum spre metrou, desi eram foarte atenta sa ma tin de nadragi sa nu cada de pe mine, n-am putut sa nu observ o... "domnisoara" care m-a lasat cu gura cascata. Cum sa mergi, ma, nene, despuiata pe strada? N-ai pic de minte?? Pai pe frigu' asta?... Practic, respectiva observase, probabil, trendu' cu colantii sau egarii sau ce naiba sunt aia si.... si-a pus ea, draguta, neuronu' la treaba. Totusi, tot probabil, din lipsa de fonduri s-a multumit cu achizitionarea unui dres. Si a iesit pe strada imbracata in dres. Si cu cizme cu sclipici. Si cu ditamai anvelopele in urechi ca "hauru' " nu tre' sa lipseasca, domne! Draguto, mi-ai facut dimineata un calvar. Bine ca n-am luat micul dejun pentru ca ... n-as fi fost raspunzatoare pentru faptele mele... Ca tot s-a vorbit aseara de pitipoance in emisiunea lui Lost....

8 comentarii:

  1. Am un pom... în oraş exact ca ăla!!!! :))) (din poză).. numai că-i într-o zonă cu mai puţină verdeaţă şi mai multe case... şi e şi o biserică pe acolo deci nu cred că e aia!!! :)))))) deşi la început am crezut că e zona aia şi eu nu am prins faza în care apare şi calul...

    Păi, să-ţi spun sincer mie nu-mi prea place să văd fete în pantalonii aceia f strimţi.... pe unele stă bine, dar pe altele nu e aşa... am văzut-o pe una ieri care era îmbrăcată cu nişte egări sau ce-s ăia... streci... nu contează... peste care pusese o fustă scurtă... ce făcea duduia? se tot trăgea de fusta care-i părea prea sturtă :))))))))) deci aş fi urmărit-o toată ziua cum se trăgea ea micuţa de fustă... :)))))) trebuie să vezi faza ca să-ţi dai seama....

    Şi cred că am avut o colegă care în miezul iernii şi-a pus doar dresuri şi o roochie roşie din lână şi asta scurtă... şi se mira de ce băieţii pe scări stau în spatele ei şi se uită pe dedesubt... de aia!!! :))) mie sincer nu-mi plăcea cum e îmbrăcată, iar fata a mai recidivat odată... dar nu mai zic nimic că dacă mă aude mă bate :)))))


    Şi stai un pic!!! poezie lui Arghezi nu se referă chiar la jocul respectiv... ci la ceva mai profund. Care e privit ca un joc!

    Spor şi o zi faină! :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Ia sa-ti cumperi tu o camera foto pe care sa o ai in poseta la orice ora.Uite, ne-ai fi putut vorbi de tipa pe care ai vazut-o in drumul spre metrou :))

    RăspundețiȘtergere
  3. N-ai ce sa ii ceri unei pitipoance infecte...

    RăspundețiȘtergere
  4. Eşti foarte "tăioasă" când lumea este "razna" în jurul tău, cred că este bine să fii aşa.
    Fotografia este genială!
    Despre cei care spuneau în comentarii că nu le plac fetele cu pantalonii strâmţi sau piţipoancele înfecte... ar trebui să fi puţin bărbaţi, ori nu le plac şi atunci să nu se uite după ele, ori să nu o mai "dea de garduri"...

    RăspundețiȘtergere
  5. Ca sa te uiti la tine dintr-o parte uneori este foarte util! Dar unii oameni nu stiu sa faca asa ceva :))

    RăspundețiȘtergere
  6. Nu suport pantalonii foarte stramţi, mai ales colanţii şi mai ales colanţii coloraţi. Aş fi vrut să o văd pe tipă. Data viitoare, i-aţi camera cu tine:))

    RăspundețiȘtergere
  7. Nu mai are voie fata sa uite sa-si ia ceva dimineata ...? :))

    RăspundețiȘtergere
  8. @ Toata lumea Daca mai incerc o data sa raspund la comentarii si mi se inchide rasnita asta, jur c-o dau la "rabla".

    @ Florentin :)))))) Habar n-am unde a fost facuta poza sau cine a facut-o sau orice fel de detalii despre ea. Am primit-o intr-un mail cu mai multe poze amuzante zilele trecute. Primesc o groaza de mailuri de genu' asta. Prietenii mei stiu ca-mi plac. :))))
    Eu... eu n-as putea sa ies in dres pe strada. Acu, zau asa, cum naiba sa iesi in dres pe strada? Asta ca fata. Ca sa pun si din punctul de vedere al unui baiat, gandeste-te cum ar fi sa vezi un baiat in izmene pe strada... sau ceva in genu'. :)))
    Poezia am recomandat-o strict pentru titlu. M-am gandit ca totusi nu-s eu in masura sa dau lectii si poate ar aprecia mai mult daca ar vedea varianta corecta la Arghezi. Totusi... daca stau bine sa ma gandesc, poate nici de Arghezi n-a auzit... Oricum, eu mi-am facut datoria. :D

    @ Danbrasov Am telefonu' cu care fac poze de fiecare data cand mi se pare ceva interesant. Zilele trecute cand mergeam spre birou am dat de o pisica draguta care tot facea ture in juru' unui stalp. I-am facut poze. N-am zis nimic de ea ca nu stiu cand o sa apuc sa downloadez pozele. De asemenea, am mai facut niste poze tot in drum spre munca... si aceeasi poveste. Tre' sa downloadez pozele. :D Am facut poze si la porumbeii aia sinucigasi. :)) De data asta, totusi... n-am mai avut prezenta de spirit sa ma gandesc sa-i fac donsoarei poze... Am ramas socata. Era totusi 7 jumate dimineata. Cum sa te imbraci asa dimineata? Adica ma gandesc ca daca as fi vazut-o seara, poate m-ar fi dus cu gandu' ca... umm... Da. In fine. Nu m-am gandit sa-i fac poze... :)))))))

    @ Sergiulica Pitipoanca, pitipoanca, da' cred ca nici pitipoancele nu ies pe strada imbracate in dres! Asta era o pitipoanca proasta, pur si simplu. :)))))

    @ Brosu Constantin Acum parca ma simt un piculet vinovata. Fiecare se imbraca cum vrea. Ca nu-s nici eu un etalon pentru moda, da' nici nu ies afara imbracata in dres. Asta mi s-a parut absurd. Ca cizme cu sclipici am tot vazut, covrigi de aur in urechi iarasi am vazut. Da' dres?? Oricum, pot sa stau linistita. Nu cred ca respectiva are sa citeasca vreodata ce-am scris eu aici ... :))
    He he! De uitat, si eu, ca fata, ma uit! Sunt unele combinatii vestimentare care implica egarii aia despre care tot vorbeam, care imi plac! Da' totul depinde de fizic. Daca fizicul ii permite sa le poarte, pai sa le poarte! Eu... eu pur si simplu nu ma regasesc in tinutele alea. :D

    @ Alex Cum adica sa te uiti la tine dintr-o parte? Nu pricep. :))

    @ Cristina Cum ziceam un piculet mai sus, n-am avut prezenta de spirit sa-i fac tipei o poza. Eram prea... prinsa in contemplare. :))))) Bine-ai venit pe aici!

    @ Carbonaru :)))))) Asta da! Asta e cea mai buna explicatie. As vrea atat de mult s-o cred... :)))) Ceva imi spune, totusi, ca respectiva n-a avut niciun dubiu in privinta vestimentatiei ei, ba chiar era... mandra de ea. :D

    RăspundețiȘtergere

Comentez eu:

© Andera scrie is powered by Blogger - Template designed by Stramaxon - Best SEO Template