Comments

luni, octombrie 11, 2010

Colegi, meciuri si frig

Posted by at 11:42 Read our previous post
Colegu' is gone. Long live the new Colegu'!

Nu va speriati. Colegu' cu care s-a invatat toata lumea nu a disparut de tot. E doar temporar disparut in misiune. Datorita spiritului de petrecere ce a pus stapanire pe Colegu' in ultimu' timp (vezi bauta de saptamana trecuta din cauza careia nu s-a putut trezi si a ajuns la birou pe la 11 parca), datorita sezonului nuntilor (care se pare ca nu s-a incheiat inca) si datorita faptului ca nu poate refuza nicio astfel de oferta, Colegu' se reface momentan dupa o alta nunta ce a avut loc sambata si azi absenteaza. In locul lui, avem parte de un nou coleg... temporar. Daca s-ar pricepe si la sah, cred ca Colega ar fi multumita.

In weekend am reusit sa ma trezesc si sambata si duminica la ora 3. Adica la 15:00. Sambata nimic special, vizita la viitorii socrii ca sa punem la punct ultimele detalii inainte de plecarea lor; eu si Miresu' trebuie sa le tinem gospodaria in regula cat timp sunt ei plecati. Asadar, nicio postare seara saptamana asta din cauza ca nu voi avea acces la niciun calculator. Tot atunci, eu si viitoru' socru am pus pariu pe meciu' Franta - Romania. I-am zis ca Franta bate cu 2 - 0 sau 3 - 0. El zicea ca bate Romania!!! Am primit sticla de vin pe care pusesem pariu. Am zis ca daca tot reusesc sa nimeresc atat de bine scorurile astea, o sa pun si eu un bilet la pariuri. Prea le nimeresc... Cu ceva timp in urma, intr-una din serile cand stateam cu prietenii afara, vorbeam cu Cristi si Sava despre meciuri si scoruri si le-am zis ca io de obicei nimeresc scorurile. Mai putin si meciurile din Anglia. Astia sunt al naibii de imprevizibili! Le-am zis sa ma sune cand mai pun bilete. Nu m-au ascultat si au pariat amandoi pe Romania. Uoooffff... Cred ca o sa fac un nou business cu pariurile astea pe meciuri.

Duminica, o ciondaneala grava cu Miresu', de unde rezulta intalnirea evidenta cu a mea prietena, Ana (cea care a avut nunta de curand). Ne-am inteles de minune. Eu vorbeam de problema certurilor cu Miresu', ea vorbea de dilemele ei sentimentale de femeie proaspat maritata. M-am simtit mult mai bine. Si-am si rezolvat problema cu Miresu'. Oarecum.

Frig ma, nene, ma! Frig! Dardai si-mi clantane dintii. O alta zi mirobolanta de luni...

5 comentarii:

  1. Frigul aduce.... meciuri intre colegi :))
    Sambata iti scrisesem un post la "troienele" alea de zapada... voiam sa iti "multumesc" printre dinti... ca mai "blestemat" pe motiv de wekend prelungit: cand savuram si eu linistit zilele libere ascult la stiri ca anunta renii ZAPADA! imediat m-am gandit: m-a injurat Andera! Ptr ca renii astia ai mei sunt meticulosi si prevazatori ca nemtii, iar daca au anuntat deja din septembrie iarna grea de nu a mai fost in ultimii 1000 ani... pai e jale! Stateam si ma gandeam cat de jale poate fi, daca deja sunt obisnuit sa fumez in tricou la -23 grade??? Am vazut cum e sa faci jogging la -35 grade.... Daca a zis renul ZAPADA... pai a dat zapada! Aici zapada vine cam asa: inchipuieti tara pe fundul unei galeti... si pe barbosul suprem aruncand o lopata plina cu zapada in ea! Asa ca.... "mersi"... se pare ca nu numai rezultatele la meciuri le nimeresti.... ci si prognoza meteo =))
    Ps: ce te-a apucat sa pui poze cu zapada de anul trecut? Nu stii ca nemultumitului i se ia darul? Parca vad ca anul asta faceti revelionul in tricou in Piata Revolutiei =))

    RăspundețiȘtergere
  2. Frig... la naiba frig!!!!
    Ai fost foarte comică atunci când ai spus că de obicei nimereşti rezultatele finale, dar mai puţin la cel din campionatul englez de fotbal... :)))

    Cât despre vin... păi să faci cinste!!! că nu merge aşa!!! :)))

    Avem un coleg tot aşa îmătimit cu pariuri... şi el punea în fiecare săptămână... îi ieşeau rezultatele o dată la câteva luni, dar cân dîi ieşeau scotea câte 2 milioane :))) cel puţin 600 mii!! deci scoate banii investiţi pe parcurs... ca la asigurări! :)))

    RăspundețiȘtergere
  3. @ Nimeni Pai deh, nene, acu le vrei pe toate? Si weekend prelungit si vreme buna? Io tot nu-mi pot imagina de ce-ai ales tocmai Finlanda dupa ce te-ai preumblat prin atatea tari. Io clar alegeam una calda. Calda tot anu'. Fara zapada si frig si mocirla si ... toate cele care vin cu iarna. As vrea io sa fac revelionu' in tricou in Piata Revolutiei, da' cica e incalzire globala si asta inseamna la noi racire la -789 de grade. :)))

    @ Florentin Culmea e ca la campionatu' englez toate ies pe dos decat spun eu! Poate si asta e o treaba. Sa pun la pariuri invers decat as crede eu ca iese scoru'... :)))
    Ce sa mai fac cinste ca s-a dus sticla de vin in secunda doi! :))))
    Aaaaa io nu le am cu astea. Nici nu stiu de fapt cum se pune un bilet. Io zic doar scorurile. Atat. Ce e mai departe... rezolva Miresu'. :)))

    RăspundețiȘtergere
  4. "Io tot nu-mi pot imagina de ce-ai ales tocmai Finlanda " =))=))=)) nici nu ai putea :)) in fond.... nu am ales eu! Se spune ca fiecare om in viata are o ursita. Iar eu.... pe 31 Dec la ora 12 fac fix 1 an de cand am spus DA ursitei mele si am si semnat ptr asta. Cand e vorba de "inima" si de linistea sufleteasca... se duce omul si la dracu`n praznic, totul e sa merite efortul ;)
    Cat despre toate cele scrie mai sus.... RETRAG TOATE CUVINTELE spuse cu "ciuda". Aseara am ajuns sa VAD pe post tv national cum se mira renul de zapada din ALTE TARI!!! Si aratau imagini tocmai de acasa din Neamt =))=))
    Bun asa... monopolizam jurnalul tv al Finlandei :)) la stirile politice au prezentat legea CONTRA CERSETORILOR ROMANI.... la actualitati interne 4 ROMANI ARESTATI PTR FURT (in aceaasi luna au furat de 2 ori in acelasi loc)... iar la meteo... cand deja vorbeam cu sotia ca sunt arhisatul de stiri naspha despre Romania... arata traficul blocat si conditiile meteo din ... ROMANIA =))=))=)) asa ca Andera... retrag tot ce am zis: In tara intradevar e greu, frig, zapada, viscol... intr-un cuvant te asteapta zile supernaspha :P
    Ps: ti-am zis ca aici nu a nins si chiar e soare?:)):)) Aaaaa: azi a inceput vacanta de toamna =)) 5 zile ;) Servici usor!!!

    RăspundețiȘtergere
  5. Eeeee pai deh, nene, atunci aproape ca inteleg de ce ai ales Finlanda. Aproape. :D E bine ca ti-ai imbratisat destinu' si ai spus "da" ursitei si ca a meritat efortu'. :D
    Pai vezi ce tara e Romania? Atat de mediatizata, toata lumea vorbeste despre ea si cetatenii ei. :))) Partea buna e ca e atat de frig incat nu mai simt nimic. Daca as fi simtit intepaturile alea ar fi fost muuult mai urat. Asa... asa e bine. Numai ca ma gandesc cu groaza ce-o sa se intample cand temperaturile vor scadea si mai mult si apoi si mai mult... O sa-mi inghete si inima-n mine, zau asa! :)))De-aia vreau io intr-o tara calda tot timpu'. Romania sa ramana asa... Numai io sa plec intr-o tara calda. Sau cel putin sa plec intr-o tara calda doar cand aici e frig. :D
    Pai nici aici n-a nins. Adica nu in Bucuresti, ca la munte a nins. :D Momentan cica e soare afara acu si la mine. Da' tot nu ma imbie sa ies afara. Nu ca as putea...
    Vacanta de toamna???? Pai bine, bre, da' ce-i asta? Sau esti profesor si ai parte de vacantele de care au parte elevii? :D Asa inteleg. Da' atunci cum de scoala se face de luni pana joi?... Nu mai inteleg nimic. Vad verde. :))

    RăspundețiȘtergere

Comentez eu:

© Andera scrie is powered by Blogger - Template designed by Stramaxon - Best SEO Template