Comments

luni, octombrie 25, 2010

Blogroll (I)

Posted by at 18:18 Read our previous post
Citesc doar blogurile din blogroll. Si pe alea, pe toate. A! Si mai am cateva bagate la favorite acolo in bara de sus de la google, nu stiu cum ii zice ca nu le am io cu astea. Nu-s Bill Gates, vorba clientului despre care am auzit aici. Buuun. Si-acu m-am gandit io asa sa notez / recomand posturile care mi-au placut mie cel mai tare din unele dintre aceste bloguri. Nu va ganditi ca m-a apucat pe mine altruismu' sau mai stiu io ce. Din contra. Fac asta dintr-un motiv pur egoist: ca sa nu stau sa rascolesc mai tarziu dupa ele cand cine stie de ce vreau sa le citesc din nou. Initial, ideea m-a palit cand am citit un post genial al lui Flaw. Azi, m-a palit din nou datorita unui post al lui Carbonaru. Ca sa n-o mai lungesc atat, lecturati categoria "geniale":

- Bogdan, articolul - Amintiri din copilarie (III) (desi recomand intreaga serie). Pentru ca m-a facut sa ma gandesc la boacanele din copilarie...
- domn' Capca, articolul - Despre culesul merelor sau cum mi-am rupt eu pupatoarea. Domn' Capca e un scriitor desavarsit si recomand fiecare articol de pe blogul lui, da' postu asta intra in categoria "geniale". Am ras cu lacrimi.
- Carbonaru, articolul - Unde se termina libertatea? Articol scris pur si simplu genial. No comment.
- Colega, cu articolul - Fata, fata esti proasta!  Colega ar trebui sa mai bage o noua categorie: geniale. Articolu' asta (ca si multe altele) se incadreaza acolo. Ras cu lacrimi.
- Dan Brasov, cu articolul - Invata de la viata! Genial...
- Flaw, cu articolul - Sa i se taie capul! Cum sa faci din realitatea economiei si politicii nationale, o poveste ...
- Florentin Pavel, cu articolul - Scoala romaneasca scoate tampiti...  Poate cineva sa-l contrazica?

Gata pe ziua de azi. Va avea si partea a doua si a treia si a n-a... In functie de ce posturi mai gasesc si care mi se par geniale. Si tot n-am pus lepsele...

9 comentarii:

  1. da' de durerea mea, hai, la asta nu te gandesti ?! ca am si io o inima, ca orice caruta !

    RăspundețiȘtergere
  2. May trebuie sa recunosc ca cel cu ''Fata, fata esti proasta!'' mi-a placut cel mai mult. Iar titlul e aboslut ''superb'' ;)))

    RăspundețiȘtergere
  3. @ Capca Pai ce sa fac io daca ai povestit cu un asa umor? Zau ca am ras cu lacrimi! :))))

    @ Zuzu Ooooo Colega e cea mai amuzanta ever! Toate posturile ei sunt in genu' celui recomandat. N-a existat niciunu' la care sa nu rad. :D

    @ Kiddo Ma bucur ca ti-au placut! :D

    RăspundețiȘtergere
  4. Merci de comentarii şi pentru faptul că ai ales un text al meu care e reprezentativ. Mulţumesc cititorilor să le zic fideli! :)

    RăspundețiȘtergere
  5. Aaaaa pai nu asa! Trebuia sa bagi d'alea cu: "multumesc fanilor, familiei si lui Dumnezeu. Am ajuns aici datorita voua" :)))

    RăspundețiȘtergere
  6. I-am vazut pupatoarea lui capca1 in w/k-ul ce tocmai a trecut. Abia putea saracu` sa manance micu fara sa nu icneasca de durere :))

    Iti multumesc pentru vorbe si link, esti o scumpa!

    RăspundețiȘtergere
  7. Numai genialități citești, măi? :P

    RăspundețiȘtergere
  8. @ Danbrasov Moaaaaaaaaa pai sper ca v-ati gandit si la noi, astia care n-au mancat mici in weekend, chiar daca domnului Capca ii era destul de greu sa se gandeasca la orice altceva inafara de durerea resimtita in momentul in care incerca sa deschida gura. :)))
    Pentru putin! Multumesc frumos! :D

    @ Pavel Oamenii din blogrollu' meu sunt genii. Drept urmare, posturile lor sunt geniale. :D Inca nu-i gata; asta a fost doar inceputu'! :D

    RăspundețiȘtergere

Comentez eu:

© Andera scrie is powered by Blogger - Template designed by Stramaxon - Best SEO Template