Comments

vineri, septembrie 24, 2010

Articole serioase - muzica!

Posted by at 15:18 Read our previous post
Am tot vorbit eu despre niste articole serioase pe care am inceput sa le scriu. Adica sa-l scriu, ca momentan abia ce-am intrat in "bransa" si am scris primul articol si-am si aflat ce trebuie sa fac exact. Ei bine, acum e gata. Pot sa dau sfoara-n tara si sa-l arat intregii lumi.

Primul articol pe care l-am scris acolo a fost mai mult de acomodare, asadar am ales un subiect care sa ma pasioneze pe mine, sa-mi placa mie si sa-mi faca placere sa ma documentez. Si chiar am aflat o groaza de lucruri interesante pe parcursul culesului de informatii. Am reusit, zic eu, sa comasez atata amar de detalii intr-un rezumat scurt si la obiect. Va spun doar ca este vorba despre muzica. Restul il cititi in articol.

Unde gasiti acest articol? Intrati aici: http://www.afladespre.ro/ , introduceti in caseta de cautare numele meu - Savu Andreea - si poof! Apare articolu'! Am pus si in bara din dreapta treaba asta si pe masura ce voi publica articole acolo, voi anunta si aici.

M-am gandit sa initiez si un mic sondaj in care sa va dati cu parerea in ceea ce priveste viitoarele subiecte ale articolelor ce urmeaza a fi publicate acolo. Da' mai intai sa-mi dau seama cum functioneaza toata treaba cu pollurile astea si-apoi vedem.

Lectura placuta!

9 comentarii:

  1. Pop japonez... moama da ce gusturi exotice avem. :P

    RăspundețiȘtergere
  2. Mda... Nimeni nu se pune cu Japonezii =))=))=))
    si nici ei cu Nimeni (ca nu ai doare capu de asta)
    Concluzii la articolul tau:
    - scurt bre, a dreacului de scurt (pana si spatiu la comm tale are 4000 de caractere) ce ai scris tu acolo e.... cum sa zic... o miniprezentare.
    -Ce am inteles au ca cititor din articol?... Ca Japonezii sunt nationalisti rau de tot! Au insula LOR... Au banda LOR de GSM... Au propriul lor BIOS :)) nu am sa uit in viata mea experienta de a "umbla" si seta un BIOS la un laptop japonez... (daca ai "dubii" intreaba pe Miresù`cum e sa intri in bios si sa VEZI HIEROGLIFE!!!)
    - Au stilul LOR de muzica.... si ANUME:
    J-pop
    J-rock
    J-jazz
    J-folk
    J-house :)
    j-tango
    J-manele
    Explicatia micului J ar fi de la JAPAN, prin urmare: pop japonez,rock japonez,tango japonez, manele japoneze (nu radetzi.... am avut ocazia in Nagoya (mai bine zis in GI FU) sa ma amuz teribil ascultand niste "orezari" care prestau incantatzi pe "Ooooooof viata meeeeeeea" cu un superaccent gaijin =))=))
    - Fiind o tara "exclusivista" cu ghilimelele de rigoare bineinteles, au o cultura aparte, un stil de viata aparte, o perceptie a lucrurilor diferita de a noastra a Europenilor. Era obligatoriu sa isi creeze propriul lor stil de muzica deoarece din start urma sa .... fie doar de EI inteles! Spuneai andera de albume aflate in topul vanzarilor, te intreb 2 lucruri: topurile CUI? si mai ales.... cumparate de CINE? Logic ca sunt cumparate tot de japonezi, iar vanzarile mari se datoreaza faptului ca.... sunt MULTI, iar in cultura lor.... cuvantul "piraterie" ori nu exista, ori este asociat cu alte lucruri! ;)
    Ar fi multe de spus dar vorba aia: mortii cu mortii si vii cu vii.... asa ca
    SAYONARA... mortilor!si un TERVETULOA... viilor!

    RăspundețiȘtergere
  3. Chiar interesant... nu m-am informat nicioadată în legătură cu stilurile de muzică japoneză. Aflu acum, ceva, de la tine. Mulţumesc!

    RăspundețiȘtergere
  4. eu sunt Zeul poll-urilor...ask me...pick me...
    eu as dori sa vad un articol despre "MANAGEMENTUL FIRMEI MELE"

    RăspundețiȘtergere
  5. Pai ce mai astepti Micutzo??? Apuca-te si scrie articolul....
    Nu e totul in viatza SA VREI (doresti)... totul E` SA POTI!!!

    RăspundețiȘtergere
  6. Păi... interesantă idee cu colaborarea cu comunitatea online... şi Bv ţie că te-ai implicat în acest business. Spor! :)

    RăspundețiȘtergere
  7. fata, "a da navala" era o gluma !!! cum DOAMNE IARTA-MA SA TE SUPERI PE ASA CEVA?! io am crezut "ca-ti iei jucarelele si pleci" era o figura de stil...
    sa nu te manance sa nu mai vii pe la mine acum , cand mam obisnuit...intru-n sevraj si fc urat!
    so, rezumand, va astept !
    cat despre articolul tau, mie-mi place si daca scrii despre cresterea viermilor de matase...
    stiu ca j-music e cam ciudata...acuma io, care am piercing, iti dai seama ca nu-s chiar intreg, nici io!

    RăspundețiȘtergere
  8. evident ca se scrie corect "m-am obisnuit" si nu asa cum scris-am prima data!

    RăspundețiȘtergere
  9. @ Bogdan Imi place la nebunie! Asta ascult in fiecare zi in drum spre munca si numai asa imi pot incepe ziua bine. :D

    @ Nimeni Intr-adevar, si mie mi s-a parut scurt si da, il puteam face atat de lung incat sa necesite impartirea in doua articole. Totusi, am vrut sa fie cat mai simplu tocmai din cauza ca absolut tot ce am gasit despre subiectu' asta era foaaarte stufos si lung si incalcit si abia reuseam sa descifrez care unde cum vine si-n ce ordine. Cat despre coloana aia de comentarii, la aia nu mai am io acces. Asa e de la mama lor. :D
    Da, japonezii sunt nationalisti si mi-ar placea sa fiu si eu... Hieroglifele alea incerc eu sa le invat. :))
    Da, au stilul lor de muzica, dar momentan se cunosc doar j-pop si j-rock din cele enumerate de tine. :D Neoficial, vad ca au si j-manele. :)))
    Stilul lor de muzica nu este doar de ei inteles. Din contra. Nu trebuie decat sa incerci sa asculti fara sa te gandesti din start: "Ascult degeaba. Nu inteleg nimic, nu-mi place." Asculta KAT-TUN sau Gackt. Cel putin in cazu' melodiilor lui Gackt incearca sa gasesti traducere. Vei avea o surpriza. :)
    Nu este vorba doar de topurile Oricon, ci de topuri facute in SUA, gen Billboard. Nici in asta n-ai incredere? :)) Intr-adevar, cele mai mari vanzari sunt in Asia (nu doar Japonia), dar asta nu inseamna ca pe celelalte continente nu sunt vanzari. Daca nu erau, atunci de ce se mai tineau concerte la care participa o groaza de lume?
    Noroc cu gugalu' asta ca de finlandeza nu m-am apucat inca. :)))

    @ Dorel Ma bucur ca ai gasit articolul interesant. Oricum, fiind primul articol scris acolo, am zis sa aleg pentru inceput ceva ce-mi place mie. Mai apoi... ne conformam dorintelor lumii. :))

    @ Colega Ai vazut ca nu l-am mai intrebat pe Colegu'? Si am intrebat pe toata lumea deodata. Ca sa fie bine, sa nu fie rau, zic. :))) Deci... Managementul firmei mele? Asta ar fi intr-adevar interesant... mai ales daca facem studiu pe caz pe MXC. :))))

    @ Anonim Pai spusesem io acolo ca o sa fac un poll cu ce subiect sa aleg pentru articolu' viitor si Colega nu facea decat sa-mi dea idei. :))

    @ Florentin Mercic frumos! Acu sper doar sa ma pot tine de ea asa cum trebuie. Mai ales ca imi si place... :D

    @ Capca Pai nu trebuia si io sa ma "bosumflez" nitel? :))))) Bineinteles ca a fost o figura de stil. Chiar daca ai vrea cu tot dinadinsu' sa nu mai dau navala, tot n-as sta deoparte. :)))
    Cresterea viermilor de matase?? Hmmm... la asta nu ma pricep absolut deloc. Asadar, o sa mergem pe niste subiecte ... hmmm... care nu tin de viermii de matase. :)))
    Si io am piercing! Adica ... ma rog, am doi cercei intr-o ureche, da' n-ai vrea sa stii cat a stat sor'mea cu acu' dupa mine sa-mi dea gaura. :)))))

    RăspundețiȘtergere

Comentez eu:

© Andera scrie is powered by Blogger - Template designed by Stramaxon - Best SEO Template