Comments

luni, septembrie 27, 2010

Monday mornings...

Posted by at 11:17 Read our previous post

Si asa cu diminetile de luni... N-am facut absolut nimic interesant in weekend. O vizita la sora Miresului pentru a-i asambla biroul de studiu copilului care a inceput scoala - pentru ca al meu Mires e bun la toate, inclusiv la mobila; patu' in care dorm in fiecare noapte e facut de el, birou' pe care am calculatoru' si o groaza de alte chestii nefolositoare in permanenta e tot facut de el, toata mobila de bucatarie e tot facuta de el... Ha! Ma dau mare. Acu vreau sa-mi faca niste cuburi pe perete in dormitor... serios - mancat la parintii Miresului atat sambata cat si duminica pentru ca s-a gatit exact ce-mi place, o harjoneala cu acelasi Mires pentru ca nu mi-a raspuns la telefon cand era afara - de unde era sa stiu ca el mesterea la masina si isi lasase telefonu' inauntru? - , o harjoneala cu mama pentru ca m-a apucat pe mine ieri sa bag masina si n-aveam voie ca era duminca - jur ca nu mai fac niciodata asa ceva; a sarit siguranta de vreo 3 ori, lucru care nu se intampla nici cand merge si televizoru' si calculatoru' si laptopu' si luminile peste tot - si cateva episoade din Supernatural si cateva episoade din FMA (doar pentru cunoscatori asta...).

Si-acu inapoi la munci. Asadar... nimic interesant. Ma duc acu pe alte bloguri la oameni care au facut ceva interesant weekendu' asta...

Real time update:
- Colegu' citeste blogu' lu' Colega (ceea ce o sa fac si io imediat ce postez aci)
- Colega ... a! Era sa fac o prostie si sa zic ca tasteaza de zor. De fapt, superba si harnica si cea mai buna la suflet Colega munceste de zor de cand a ajuns in birou.
- Globu'... mi-ar trebui un glob de cristal sa vad pe unde bantuie...

7 comentarii:

  1. pe cuvantul meu, uite, ma jur, sa n-apuc sa mor daca nu voiam sa scriu o postare despre cat de sila mi-e de dimineata zilei de luni...da' acuma, nah, mi-o luasi inainte, asa ca o sa scriu altadata, in alta zi, pe alt blog(daca o sa-mi fac).

    RăspundețiȘtergere
  2. Luni nici iarba nu creste... "Azi nu..."

    RăspundețiȘtergere
  3. Da' vad ca ai fost pusa serios pe harta in weekend, don'shoara. :))

    RăspundețiȘtergere
  4. @ Capca Stii vorba aia cu "great minds think alike". :)) Da' oricum cred ca se poate face cate un post despre diminetile de luni in fiecare luni. :))

    @ Dorel Foarte corect... Totusi, la noi aci (adica la mine, Colegu', Colega si tot domeniu' Imparatiei) ziua de azi ar trebui sa fie un piculet buna... fie ea si luni. :D

    @ Bogdan Zau ca nu am cautat eu harta! Jur! Ea m-a cautat pe mine! :)))

    RăspundețiȘtergere
  5. Dupa asa un week end, cred ca abia asteptai sa muncesti cu spor pentru faurirea socialismului multilateral dezvoltat.

    RăspundețiȘtergere
  6. diminetile de luni sunt cele mai grele:|

    RăspundețiȘtergere
  7. @ Carbonaru Ooooo bineinteles! Eram atat de nerabdatoare incat am tras de mine si de alarma la telefon de mai aveam nitel si intarziam. :D

    @ Ioana Foarte de acord cu tine. :)

    RăspundețiȘtergere

Comentez eu:

© Andera scrie is powered by Blogger - Template designed by Stramaxon - Best SEO Template