Comments

marți, aprilie 06, 2010

Hmmm... Adormita

Posted by at 12:07 Read our previous post
Ma enerveaza la culme atunci cand cineva imi spune sa fac ceva "pentru ca asa e bine." Aici nu ma refer la chestii de genu' : "Nu-l omori pe ala, pentru ca asa e bine!", ci la treburi care neavand o explicatie logica, mi se par absurde. Majoritatea sunt puse pe seama traditiei si lumea se eschiveaza spunanad: "Asa m-a invatat mama pe care a invatat-o bunica pe care a invatat-o strabunica... etc. Asa e traditia."

Nu mai stiu de la ce a pornit toata treaba asta, da' tot ma gandeam sa scriu despre acest subiect de pe la inceputu' saptamanii trecute. Aveam mai multe de spus, da' numai atat mi-a mai ramas in cap.

Assaaaa. A venit si Pastele, a trecut si Pastele, ne-am intors la munci, nu stiu daca au inceput deja scolile, dar, in caz ca nu, vor incepe si ele in curand... Mama ma intreba ieri foarte mirata: "Pai cum, munciti maine?" Muncim... ce sa facem? Sambata noapte m-am dus si eu ca tot romanu' sa iau lumina si eventual sa aud ceva din slujba. Am mers pe jos, ca in fiecare an, biserica fiind destul de aproape, desi nu am mers la aceeasi biserica la care mergem mereu. Am ajuns pe la 23:30. Nu stiu daca imi imaginez eu cai verzi, sau acest lucru este valabil doar la biserica la care mergeam de obicei si cea de langa locul meu de munca, dar credeam ca odata ce ai boxe afara, ar fi normal ca lumea care nu intra in biserica, sa poata asculta slujba prin boxele alea. In fine, asta nu ar fi problema pentru mine, dar pentru oamenii care erau de ceva timp acolo si stateau ca idiotii in turma , ma gandesc ca ar fi o problemuta... Asta pentru ca ei evident au venit pentru slujba. Eu doar pentru lumina si "Hristos a inviat!" Trecand peste, la miezul noptii, ies vreo 4 - 5 popi ca nu vedeam foarte bine din locul in care eram, dau lumina, se urca pe o scena improvizata si incep slujba. Cand au inceput boxele alea sa urle si sa tiuie si sa scoata niste sunete menite sa te faca a-ti pierde auzul, am zis clar ca e momentul potrivit sa plecam.

Am uitat complet care era concluzia pe care vroiam s-o trag povestind treaba asta. Inca nu m-am trezit complet, asta e clar. Inca nu-s pregatita sa reiau rutina zilnica de la munca. Mai vreau sa dorm...

Un comentariu:

  1. Felicitari pentru munca depusa ,totul e foarte bine organizat si interesant,salutari si continua asa,iti voi urmari articolele
    Nehoiu online Marketing Asesinos seriales Directorio web SEO

    RăspundețiȘtergere

Comentez eu:

© Andera scrie is powered by Blogger - Template designed by Stramaxon - Best SEO Template