Comments

joi, martie 07, 2013

Pentru fete speciale. Si pentru mine.

Posted by at 11:29 Read our previous post
Sunt destule momente cand mi-as dori sa fiu barbat, dar in ultima vreme s-au cam schimbat lucrurile. Imi place sa fiu femeie. Imi place sa ma ingrop in farduri colorate si parfumuri cu arome ametitoare, sa bag la favorite toate siturile cu haine si pantofi, sa fac chestii dragute gasite pe tot soiu' de pagini de DIY si mai nou chiar sa ma bag si in bucatarie. Mama ar trebui sa fie mandra... 


Enjoy being who you are and be proud of it!

Hai pa.

post signature



22 de comentarii:

  1. Eu nu am avut nici o data dorinta de a fii barbat! Nici o data! Curios, nu? A fii femeie mi sa parut grozav de frumos!
    Zi faina!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Felicitari! :D Eu am fost ceva mai baietoasa de cand ma stiu. Abia dupa nunta m-am schimbat si in privinta asta. :D
      Zi frumoasa sa ai! :)

      Ștergere
  2. Eu nu mi-am dorit niciodata sa fiu barbat, spre deosebire de sora mea, care asta a visat mereu si care mult timp s-a si purtat ca un baiat, cu parul scurt si gesturi repezite. :))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ii ziceam un picut mai sus si lui Minnie ca eu am cam fost baietoasa pana dupa nunta. Nu imi tundeam parul scurt, dar in rest... :D

      Ștergere
  3. Ador că sunt femeie și mă bucur în fiecare zi!

    RăspundețiȘtergere
  4. Mă bucur că ai devenit conștientă de feminitatea ta, mai ales când îmi amintesc ce prăpăstii ai scris tu cândva... :D
    Dacă tot a început să-ți placă bucătăreala, hai la blogul meu cu secție de retete culinare, să iei una ușoară și grozav de bună !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Hmmm... Nu stiu la care prapastii te referi. :D
      Vin, vin! Mai ales ca diseara fie ca vreau fie ca nu, chiar trebuie sa gatesc! :D Merciiic!

      Ștergere
    2. Când o să am puțin timp liber, o să caut postarea ta. Cred că era din voiajul de nuntă, dar nu sunt foarte sigură. Sper că nu am încurcat borcanele ! :D

      Ștergere
    3. Voiajul de nunta? Acu chiar ca m-am pierdut de tot ca nu stiu exact despre ce-i vorba. :))) Sunt cam pe dinafara! :))

      Ștergere
  5. eu sunt mai haiduca asa , cand eram mica jurai ca-s baiat :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Hihi! Asa si eu! Si-am tot fost asa pana destul de recent; dupa nunta, in 2011 mai exact. :D

      Ștergere
  6. Nici eu nu am invidiat niciodata baietii/ barbatii pentru ceea ce sunt! :-D
    O zi minunata iti doresc! :-)
    ☆★☆★☆★☆★☆

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Whoa! Incep sa cred ca am fost singura cu astfel de porniri! =))
      Zi colorata si vesela sa ai! :D

      Ștergere
  7. Cand eram mica am fost foarte baietoasa. Aveam si gasca mea de baieti cu care-mi pierdeam vermea. Apoi din liceu am inceput treptat-treptat sa-mi descopar latura feminina. Sa prefer un tricou stramt fata de unul mai larg si barbatesc. :)) Imi place sa fiu feminina,ador toate lucrurile descrise de tine. Inclusiv gatitul!
    Sunt sigura ca mamica ta e mandra!Pupici!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. La mine a durat mai mult perioada asta baietoasa. Pana acu 2 ani mai exact. I'm a late bloomer! =))) Mama imi zicea ca-s "salbatica" si "prinsa de pe garla", cu citatele de rigoare. =))) Inca am asa accese "salbatice", ca s-o citez in continuare pe mama, dar se intampla rar si atunci se manifesta sub forma unui vocabular colorat. Da' aici chiar n-am ce face. Pana si domeniu' in care lucrez il incurajeaza! =)))
      Pupiiici!

      Ștergere
  8. To blog or not to blog, that is the question. :))

    RăspundețiȘtergere
  9. Pai e un inceput pentru toate. Eu am descoperit fardurile, cosmeticele in general pe la 25 de ani si de atunci sunt mare fana. Iti inteleg perfect entuziasmul. :D Baietoasa nu am fost, doar ceva mai naturala. :)) Dar ma prefer asa, cu make-up-ul on. :))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Hihi! La aceeasi varsta s-a intamplat si la mine. :D
      Zi frumoasa si la multi ani!! :)

      Ștergere
  10. Includeti-ma si pe mine in gasca voastra de baietoase, abia descoperind feminatatea :))
    La mine abia de pe la jumatatea facultatii a inceput sa apara dorinta de culori, volane, oje si alte asemenea... si totul a inceput destul de agale, abia de vreun an incoace m-am mai dat si eu pe brazda, cum ar zice mama :D
    Cand eram mica, eram toata ziua scai dupa verisorii mei, care jucau fotbal, se catarau prin copaci, sareau toate gardurile si asa mai departe.
    Nu-mi pare rau, asa le-am experimentat pe toate. Acum insa imi mai doresc sa fiu baiat doar in perioada aceea nefasta a lunii!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Daaaa!!! Suntem fix pe aceeasi lungime de unda! :D Am inceput si eu cu chestii feminine dupa nunta, acu 2 ani, da' inca am momente ... baietoase. :))
      Si eu eram la fel cu fotbalu' si cataratu' in copaci. :)) Da' era amuzant rau. Apoi, cam prin clasa a 6a - 7a cand am inceput sa fac handbal, ne adunam si spatele blocului si incercam sa incingem o partida de handbal, dar veneau baietii si incercau sa ne dea afara de pe teren ca sa poata juca ei fotbal si pana la urma ajungeam sa jucam impreuna o combinatie de handbal cu fotbal. =)))
      Cu perioada aia a lunii te inteleg perfect. Dar in ultima vreme am inceput sa nu-mi mai doresc nici atunci foarte tare sa fiu barbat, cat sa... ii urasc? Din cauza ca-i invidiez, nu de alta. =)))

      Ștergere

Comentez eu:

© Andera scrie is powered by Blogger - Template designed by Stramaxon - Best SEO Template