Comments

luni, martie 11, 2013

Maybelline - recenzii, cadouri si vanzatoare

Posted by at 12:53 Read our previous post
Am spus eu de multe ori ca nu-mi plac vanzatoarele, ceea ce duce la faptul ca nu-mi place sa merg la cumparaturi. Majoritatea sar in capu' meu si insista sa-mi bage pe gat lucruri pe care nu le vreau. Eu... am o problema in a spune "nu". Inainte de nunta era chiar grav. Cum vedeam o vanzatoare ca se indrepta catre mine, mintea mea creativa hiperboliza intreg tabloul: femeia capata proportii uriase cu fiecare pas pe care-l facea catre mine, ii cresteau colti si gheare si ii curgeau bale si maraia intr-un fel ciudat de combinatie caine cu urs. Evident, fugeam. 

Dupa nunta, am incetat sa mai fug. Chiar daca si acum imi vine greu sa spun "nu", trec peste privirile lor in care se citeste foamea de vanzare (oare chiar toate sunt platite la comision?) si o usoara tenta criminala, zambesc timid si tamp si le refuz. 

Eh, totusi aseara am spart toate normele si chiar am apelat la serviciile unei astfel de vanzatoare binevoitoare. Mi se pusese pata pe un fond de ten: Maybelline Affinitone cu vitamina E. Impinsa de maini nevazute ce nu-mi dadeau pace, ma trezesc in fata raftului cu produse Maybelline si incerc sa-mi dau seama ce nuanta mi s-ar potrivi. In secunda doi, hop! Si vanzatoarea: 
- Va pot ajuta?
Ma uit la ea. Parea om normal; nici prea insistenta, nici ignoranta. Exact asa cum ar trebui sa fie o vanzatoare.
- Nu stiu pe care sa-l aleg... 
Se uita la mine, apoi la fondurile de ten si iar la mine si iar pe raft si pune repede mana pe unu', mi-l da si zice sa-l testez. Ma declar multumita si continua:
- Daca achizitionati si o oja din gama Colorama, primiti un rimel gratis! 
"Ei, la naiba! De unde stia tanti ca am nevoie si de un rimel? Cat despre oje... nu-s niciodata destule!" gandesc eu si ma pun pe ales o oja. Apai cum era sa refuz?? 

Mi-am luat produsele in primire si am plecat tare multumita. Azi am incercat fondul de ten si rimelul (mascareala de aseara cand am ajuns cu ele acasa si evident ca trebuia sa le folosesc, nu se pune). Initial fondul de ten mi s-a parut prea apos, eu fiind fana a celor cremoase spre solide. Totusi, marturisesc ca sunt incantata de rezultat. Imi lumineaza fata! 

Pensula rimelului, dupa cum vedeti in poza, e tare ciudata. Seamana cu un vierme pe care l-am vazut intr-un episod din Fringe... Nu o imagine foarte placuta. Problema mea e asa: am genele deja lungi; am nevoie de rimeluri pentru volum si mai putin pentru alungire. Totusi, ma gandeam eu ca asta n-ar fi tocmai pentru alungire, cat pentru definirea fiecarei gene in parte. Lots of lashes, d'uh! Totusi... mi le si alungeste pana la Dumnezeu. Il recomand cu caldura celor ce au nevoie de gene lungi. 

Oja inca n-am incercat-o, dar e pe lista de prioritati. Am ales o nuanta corai... oarecum. Am incercat sa gasesc o poza si pentru ea, dar rosu' asta e cea mai apropiata varianta. Poate-i fac eu o poza. 

Eheeeei ostenii mei, ca am vorbit destul pentru o zi de luni. Da' parca as mai avea ceva de povestit... Da' asta intr-un articol nou. N-are nicio legatura cu chestiuni de make-up... Poate va era dor de Geta. Despre ea ma mananca degetele sa zic cate ceva. 

Hai pa. 

Real time update:
- Colegu' priveste contrariat monitoru'. Oare ce-o fi asa interesant?... 
- Globu' ne-a onorat cu prezenta si ne-a udat palmieru din birou... Cel mai probabil respectivu' palmier n-a mai fost udat de cand a plecat Colega acu 2 ani. Ea il uda cu apa minerala... 
- SS-u' sper sa ma ocoleasca cu telefoanele azi... 

18 comentarii:

  1. corai este nuanta mea preferata in materie de oja si ruj :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Imi place si mie nuanta asta foarte tare. Asa ca... chiar daca mai aveam o oja corai, n-am avut nicio problema sa aleg aceeasi nuanta si aseara. :))

      Ștergere
  2. Maybelline colossal mascara este preferatul meu!
    Saptamana faina draga mea cu bucurii! Ce mai face Geta? :)))))))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pe asta nu l-am incercat inca. Am folosit mult timp rimelul pentru volum de la Flormar. Ma inteleg foarte bine cu el, dar am incercat pe langa el si un Bourgeois si alte doua - trei care-mi scapa acu. Acu il folosesc si pe asta de l-am luat aseara. Bine ca nu mai port ochelarii pentru ca n-ar fi avut loc din cauza genelor. =)))
      Am sa bag articolul cu Geta cat de curand. :D

      Ștergere
  3. Uah! Tu ai dat peste specia de vanzatoare rar intalnita. Eu dau peste muieri cu chef de stat. Daca le rogi sa-ti arate ceva, oja, ruj, orice, se uita la tine de parca vor sa-ti faca direct voo doo. :))
    Imi plac ambele oje <3 am si eu nuantele astea, dar de la alta firma.
    Rimelul l-as incerca. Eu am genele scurte si cand le dau cu rimel... oricare ar fi el, nu se curbeaza. Stau drepte =)) am gene sculate, nu curbate. AHEM! in fine.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. I know exactly what you mean, sista'! =)) Nu stiu cum de am avut asa noroc de data asta, dar ea a fost clar una la o mie! :D
      Pai nu mi-am luat nuantele alea; mi-am luat un corai, da' ziceam io acolo ca n-am reusit sa gasesc pe net o poza cu ea, asa ca poate am sa-i fac eu. :))
      Rimelul ti-l recomand din toata inima! Zau de nu mi-a lungit genele cel mai mult dintre toate rimelurile pe care le-am incercat eu pana acu. :)) Asta tinand cont de faptu' ca eu folosesc rimeluri pentru volum, nu pentru alungire. :))

      Ștergere
    2. Sa le folosesti cu drag! :) Nici eu nu suport vanzatoarele insistente si agasante, care, culmea, lipsesc cu desavarsire din piesaj atunci cand realmente ai nevoie de ele, de un sfat pertinent sau de o anumita informatie. De la Maybelline am folosit aproape toate produsele, fond de ten, pudra, mascara, blush, lacuri de unghii, creioane. E una din firmele mele preferate, dar mai nou am migrat spre Margaret Astor(am un fond de ten nou de la ei, a fost extrem de ieftin si sunt super multumita de el).

      Ștergere
    3. :D Eu momentan sunt chiar super multumita de fondul asta de ten. L-am nimerit bine, vanzatoarea mi-a dat culoarea care trebuie si se intinde ataaaat de usor! In doi timpi si trei miscari am terminat cu fondul de ten! :D Cred ca eu abia acum ma reprofilez pe ei. Desi in ceea ce priveste oja, raman fana Flormar. Pentru moment. :D Tot n-am apucat sa incerc oja de la Maybelline, dar o voi face cat de repede. :)

      Ștergere
  4. Eu zic nu din start :)) Imi place sa mi se ofere sfaturi doar daca le cer sincera sa fiu...Si pana la urma..ce rimel folosesti pentru volum dar sa nu a,lungeasca ca am aceeasi problema...doar ca ,pe langa alungire mi se si lipesc ca sunt dese...Si nu dau mult rimel sau ceva..din prima mi se lipesc :(

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Hehe! Avem deci fix aceleasi probleme cu genele! :D Eu am tot folosit multa vreme rimelul pentru volum de la Flormar. Cu el m-am inteles si ma inteleg cel mai bine din punctul asta de vedere. Chiar da volum si nu imi lipeste genele intre ele. Totusi, pentru a avea un rezultat si mai bun, folosesc si o periuta de gene. Asa scap si de excesul de rimel si se si separa genele foarte dragut. Acum sincer... am cam ramas si la rimelul de la Maybelline. Chiar daca alungeste genele, periuta lui desparte genele in asa fel incat nu mai trebuie sa folosesc eu altceva. :)

      Ștergere
    2. Deci sa caut un rimel cu periuta ca aceea pentru gene..Nu pare greu :)) Continutul cred ca este acelas la rimeluri insa se pare ca periuta face totul :D

      Ștergere
    3. Hmm... Cred ca este totusi combinatia rimel + periuta. :D Daca rimelul nu-i bun, nu se intinde cum trebuie pe gene oricat de buna ar fi periuta. In principiu l-as recomanda pe cel de la Flormar inainte de cel de la Maybelline. :)

      Ștergere
  5. Ma enerveaza si pe mine vanzatoarele care ti se baga in suflet :)
    N-am folosit nimic de la firma asta...sunt complet depasita de subiect :))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. :D Nici eu nu mai folosisem produse de la ei pana atunci, dar am avut o surpriza placuta. Majoritatea vanzatoarelor clar sunt o specie aparte... :))

      Ștergere
  6. Sa le folosesti cu placere! Eu ma machiez tot mai rar, aproape ca nu mai stiu ce este pe piata in materie de cosmetice. :)) Noroc cu voi, ca imi aratati... :))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc frumos! :)
      Eu am descoperit de curand pasiunea asta si mi-am tot luat diverse prostioare ... si nu mai pot sa ma opresc! :))

      Ștergere
  7. Vai, chiar azi am avut niste experiente ciudate cu doua vanzatoare... de oje. Una s-a uitat la mine asa de mirata si contrariata cand am intrebat-o de o oja cu sclipici argintiu, de parca ii spusesem sa imi dea un ozn... Greu cu ele!

    Sa folosesti produsele sanatoasa! :) Maybelline este o firma care intotdeauna mi-a inspirat incredere.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. =)))) E chiar asa de ciudat sa ceri oja cu sclipici argintiu? =))) Zau ca nu stiam de asta! :))

      Mercic frumos! Pentru mine a fost prima data cand am folosit produse de la ei, dar ma declar foarte multumita. :D

      Ștergere

Comentez eu:

© Andera scrie is powered by Blogger - Template designed by Stramaxon - Best SEO Template