Comments

joi, mai 31, 2012

Perfect day, perfect motivational, perfect you

Posted by at 11:27 Read our previous post
Am mai avut o postare asa motivationala ca asta aici. Atunci era din cauza starii mele emotionale instabile; acu e din cauza ca am nevoie de motivatia asta in sine.

Urmeaza o perioada aglomerata, plina, fara timp de respirat. Cum bine zicea profa de geografie cand ne pregateam de examenu' de capacitate: in perioada asta nu aveti timp nici sa muriti. Dar mai ales, azi Andera face primii pasi (pe cont propriu) in ITM. Si zau daca ar fi ceva important, da' pentru mine... cam e. Gata ca am luat-o pe aratura. Acu repetati dupa mine, specialilor:

... unde specialii sunt: Bora BoraRoscataRoxanaBlue RiverCLMCapcaCosmin Chera , Cris-MaryCristi,  Dianna,  Florentin,  Alex,  Gabi,  Andrei,  Ioana,  Lillee,  MariciuChristiAndreeaNicePatoPavel, IonutFilipRaduDreamerThomasMihaiVeveVladVlad OlteanuZinnaSoriNAndreea,  Catalina , Camelia, Diverse, Dorina, Grell, Kathy, Miss Green, Stiulete, Roxy, Miss Adri, Vienela, Aniela si tu, cel ce citesti asta acu.

Hai pa.

26 de comentarii:

  1. Eh, tot timpul avem vreme pentru a muri... :)))))

    Dar... ca să te ambiționezi să faci ce trebuie trebuie să știi foarte bine de ce faci ceea ce faci... și dacă pe viitor treaba asta te poate ajuta la ceva.

    Cu siguranță o să te ajute... prin urmare... dă ce ai tu mai bun. Dar nu exagera! Nu merită să mori cu dosare în brațe! Niciodată nu e prea târziu! :)

    Succes oricum, orice ai dori tu să faci! Numai bine! :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Andera draga, iti multumesc si iti doresc sa ai succes in ceea ce ai inceput! Sunt cu gandul alaturi de tine, ca sa ai putere si curaj!

    RăspundețiȘtergere
  3. Daca citeam ieri cu mai mare atentie ce ai scris la descrierea ta, poate azi intelegeam mai repede ce mama ma-sii vroia ala care mi-a intrat pe mess si mi-a scris: un asl? :))

    RăspundețiȘtergere
  4. Nu am timp nici pentru a muri?
    Challenge accepted!=))

    RăspundețiȘtergere
  5. @ Florentin Nu nu nu! Moartea tre' sa-si faca programare daca vrea audienta in perioada asta. =)))
    Nu numai ca nu exagerez, am impresia ca-s prea lenesa si pot face muuult mai multe. If only i'd stick to the plans... da' io nu pot niciodata sa fac planuri si sa le si respect. =))))
    Multumesc frumoooos! :D

    RăspundețiȘtergere
  6. @ Vienela Multumesc frumooos! :D Acum m-am returnat la birou si totul a decurs mult mai bine decat m-as fi asteptat. :D Imi mai ramane ziua de maine cu alte ceva emotii, da' apoi... apoi... apoi weekend!!! :D
    =))) Asa ma enerveaza toate prescurtarile astea messengeriane ca nu pricep ce vrea omu' de la viata mea cand incepe cu ele. Incerc pe cat posibil sa ma tin la curent cu cele mai uzate, da' n-am sa reusesc in vecii vecilor sa le stiu pe toate. :D

    RăspundețiȘtergere
  7. @ Grell =)))) Challenge unsolved. Ii ziceam io nitel mai sus lu' domn' Florentin ca moartea tre' sa-si faca programare daca are ganduri in perioada asta. N-am timp de ea. :D

    RăspundețiȘtergere
  8. Zapacita mea pe care in viitorul apropiat ( cand ne mai aerisim si noi ca se pare ca suntem amandoua ocupate ), vreau sa o vad, acum sunt touchofadream.RO , aiurita miiiiica!!! Bora bora zapacit. :))

    RăspundețiȘtergere
  9. @ Bora Bora =))))))))))) Deci nu mai pot de ras! Ca sa vezi cat de zapacita si de cu capu' in nori am putut fi azi! Si inca mai sunt, da' acu din cauza ca-s happy. =))) Am modificat! :D Oricum se tot discuta vis-a-vis de un nou blogmeet in viitoru' apropiat si atunci o sa ne vedem cu siguranta. Si stii ce mai vreau io? Sa ne vedem intr-o dimineata dintr-un weekend si sa ne bem cafeaua impreuna. Esti singura persoana cu care ma vad clar facand asta. =))))

    RăspundețiȘtergere
  10. Mult succes in noua etapa ! Formula succesului: lucrează ce îți place, alternează munca si odihna, ține-ți gura ! (Albert Einstein)

    RăspundețiȘtergere
  11. Îmi place vorba "n-ai timp nici să mori".
    Dat stoner dog is fabulous, no wonder he loves being him.

    RăspundețiȘtergere
  12. @ Zina Stia el Einstein ce stia... =)) Multumesc frumooos!! :D

    RăspundețiȘtergere
  13. @ Stiulete Mi-a placut si mie la nebunie si de atunci din clasa a 8a am tot folosit-o. Era bestiala profa aia. :D
    =)) Dat stoner dog is my idol. :))

    RăspundețiȘtergere
  14. Nici eu! Treaba cu planurile!... fac o grămadă... da' nu mă țiu... dă niciunul :))))

    RăspundețiȘtergere
  15. Bafta la tot ce intreprinzi si multumesc ca m-ai inclus la categoria "speciali" , dar sper totusi ca nu ma consideri genul ala de "special", cum se fac referiri si cand se vorbeste despre autisti:)))

    RăspundețiȘtergere
  16. Desi nu stiu ce inseamna ITM, iti doresc mult succes. :) Si pentru mine urmeaza o perioada ceva mai aglomerata...plina de emotii.

    RăspundețiȘtergere
  17. ITM= Institutia de Tortura Manageriala....
    Acolo se buchiseste cum sa tortureze viitorii oameni ce purced in campul muncii ;))
    Se invata cum sa "dai cu leuca`n cap" unora de vor sa se incadreze in te miri ce legi si paragrafe... e complicat dom`le.... eu unul nu m-as mai apuca de asa ceva =)) Sa nu mai reamintesc faptul sau.... rapiditatea cu care se schimba legile&normativele in Romanica! Nu uitati: vin alegerile... concluzia? Legi noi.... alte "norme" =))=))=))
    Spor Andera.... te "compatimesc" (important este sa iti faca... si sa o faci cu placere) Bafta!

    RăspundețiȘtergere
  18. @ Florentin Exact asa si eu! :D Ma mir ca am reusit sa ma tin de planurile de nunta si am dus-o la bun sfarsit. :D

    RăspundețiȘtergere
  19. @ Thomas =)))))) Ce-mi place cand imi incep ziua razand! :)) Nu domnu', va consider pe toti speciali in sensu' ala bun al cuvantului. Nici nu se poate altfel. :D
    Multumesc frumooos! :D

    RăspundețiȘtergere
  20. @ Nice ITM inseamna Inspectoratul Teritorial de Munca. Din fericire cu el am terminat. Acu urmeaza... ufff... nici nu stiu cum sa scriu. Muuuult de munca, mai pe scurt. =))) Multumesc frumos si mult succes si tie! :)

    RăspundețiȘtergere
  21. @ Nimeni Uite ca mi-ai dat idee de postare. :D Da, imi place ce fac oricat de greu de crezut ar parea. Intotdeauna mi-a placut sa lucrez cu hartoage. Imi da senzatia ca fac ceva foarte important. =)))) Imi place sa le redactez, sa le sortez, sa le aranjez, sa le descifrez si tot asa. Imi place. Intr-adevar, cu legislatia am ceva probleme din cauza ca pana sa apuc eu sa pun ceva in practica, se si schimba... Acu iar se gandesc astia sa schimbe Codu' Muncii... Mi s-a acrit. Da' chiar si asa... tot imi place. =)))
    Mercic frumos!! :)

    RăspundețiȘtergere
  22. Buna, te contactez in legatura cu un concurs. Detalii aici:

    http://octocat.org/2012/07/concurs-castiga-doua-premii-bani-in-valoare-de-200-lei-si-100-lei-cu-un-articol/

    RăspundețiȘtergere
  23. Daca tu nu ai timp si esti foarte aglomerata e un lucru foarte bun. Asta ma duce cu gandul ca ai de lucru. Mai rau e cand nu ai.

    RăspundețiȘtergere
  24. E foarte nasol cand nu ai de lucru

    RăspundețiȘtergere

Comentez eu:

© Andera scrie is powered by Blogger - Template designed by Stramaxon - Best SEO Template