Comments

joi, aprilie 26, 2012

Guest post Colegu'

Posted by at 15:05 Read our previous post
Din cauza faptului ca am tocit blogul meu, trebuie sa scriu si pe la altii. Salut toti cititorii Anderei, in special cuplul "micutzocecur(n)ai" si Nimeni si Capca1, ca de ei am auzit mai des. Nu stiu exact ce sa scriu acum, deoarece scriu la comanda, comanda Anderei, evident, care simtea o nevoie acuta de "Guest post" pe blogul ei. Nu-i nimic, luni vine Imparatia, si o ajut sa se lipeasca si de un "Boss post" daca tine neaparat :)) In alta ordine de idei, va invidiez pe toti cei ce lasati comentarii la posturile gazdei, eu am incercat o data, si mi s-a parut tare incurcata treaba, asa ca m-am rezumat la citit. Ne apropiem de final, dar nu incheiem fara ceva cu care v-a obisnuit gazda:

REAL TIME UPDATE:
- Andera: ma hartuieste dupa ce ma obliga sa scriu! cica sa nu fac vreo prostie, hmm.
- Globu: bantuie prin alte dimensiuni, nush exact pe unde.
- Eu: ma chinuie talentu', cred ca v-ati dat seama singuri.

Va doresc tuturor cat mai multe post-uri si celor care participa, blogmeet-uri cu multa multa bere!
       

14 comentarii:

  1. Hai ca a iesit bine :D Andera ..lasa omu ..nu-l mai hartui :P

    RăspundețiȘtergere
  2. @ Cris-Mary =))) A mintit!! Io nu l-am hartuit cu nimic! Nu i-am zis nimic, nu l-am obligat sa faca nimic. El singurel a zis asa deodata ca ar avea chef de scris pe blog... Si atunci m-a traznit ideea, ca doar... na, ce era sa fac? Daca statea in puterea mea sa indeplinesc dorinta omului, l-am lasat sa scrie pe blog. :D

    @ Colegu' Fara "boss posturi"!!! Mai ales ca luni am si io o zi libera... :D
    Si aveam dreptate sa-ti zic sa nu faci vre prostie ca ai vazut cum a aparut postu' pe blog: nearanjat, fara semnatura etc etc. :D

    RăspundețiȘtergere
  3. Mde, curat aberatii, scuzati coane Fanica...

    RăspundețiȘtergere
  4. Coleguuuuu: trebuia sa bagi niste "scheme" de sah linistit.... in felul asta nu intelegea Andera ce scrii si sigur scapai "data viitoare"
    Salutari si de la mine....
    Ps: Astept cu nerabdare un....... The Globe Post =))=))=))=))
    Distractie placuta de 1 Mai... (inutil sa iti mai spun Andera ca... de ieri (joi) si pana dupa 1 Mai.... am "liber")

    RăspundețiȘtergere
  5. Actiunile se intampla intr-un univers paralel? :))

    RăspundețiȘtergere
  6. Trebuie să fie o plăcere să lucrezi cu el :P

    RăspundețiȘtergere
  7. Frumos guest-postul... Andera, baby, tu in loc sa ai grija de colegu, sa se simta cat mai bine aici la tine, tu il hartuiesti? rusinica doamna (era sa zic domnisoara, da' esti maritata)

    RăspundețiȘtergere
  8. Am creat un forum special pentru blogeri, dar si pentru cititori de bloguri. Forumul este la inceput si am mare nevoie de ajutorul vostru sa va inscrieti. Va multumesc si va astept cu drag.

    RăspundețiȘtergere
  9. @ Zina E la inceput de drum! Tre' sa se acomodeze nitel cu trebile, da' io zic ca a fost un inceput cel putin mai bun ca al meu. =)))

    RăspundețiȘtergere
  10. @ Nimeni Naaaa... De cand ne-a parasit Colega, Colegu' baga maxim un poker online, da' altfel... Solitaire si Minesweeper sau cum naiba se numeste. :D
    Un "the glob post" din pacate mai mult ca sigur nu va fi pe blogu' meu, insa in eventualitatea in care respectivul glob isi va deschide ea insasi un blog, voi putea sa va directionez acolo... =))))
    Zau ca nu mai vreau sa stiu de zilele libere din Finlanda. Ca nu mai vreau. Ca am avut, nene, si io liber de vineri pana azi. :D Desi... n-am prea simtit zilele astea ca fiind libere. ;(
    Tu ce zici, domnu', bagi un guest post aci la mine acasa? Ca si-asa pe al tau l-ai lasat balta... :(

    RăspundețiȘtergere
  11. @ Cristi =))) Cum, bre, sa se intample intr-un univers paralel? Se intampla toate cat se poate de aievea! Numa' ca din perspectiva Colegului... :D

    RăspundețiȘtergere
  12. @ Catalina :D Chiar este. Colegu' model. :D

    RăspundețiȘtergere
  13. @ Kathy =)))) Pai am si io grija cum pot, da' uneori... ce sa fac? Mai am anumite iesiri, da' si Colegu' exagereaza cand zice "hartuire". Io i-am facut o primire calduroasa la mine aci, zau! =)))
    Stai linistita, ca inca mi se intampla sa semnez cu numele vechi, inca mi se zice "domnisoara" etc etc. Inca sunt in perioada de acomodare. Si totusi sunt norocoasa ca mi s-au schimbat doar 2 litere in nume! Daca era vorba de-o schimbare radicala, deja imi lua si mai mult... :)))

    RăspundețiȘtergere
  14. @ Capca Vezi domnu', ca ne gandim la tine? :D Inca asteptam vizita de la tine! Cafeaua e gata oricand! :))

    RăspundețiȘtergere

Comentez eu:

© Andera scrie is powered by Blogger - Template designed by Stramaxon - Best SEO Template