Comments

miercuri, martie 21, 2012

Am furat, parinte...

Posted by at 18:44 Read our previous post
Da, zau ca am furat... Eu, adica. Mai bine zis si mai corect este "am devenit cleptomana".

Am de respectat lunar o programare si, de regula, asta inseamna sa ma trezesc cu noaptea-n cap. Eu nu functionez bine dimineata. Adica nu functionez dimineata. Punct. Buuuun. Azi dimineata iau metrou', pun mana pe-un ziar d'ala free, da' pana sa intru in cabinetu' cu pricina, bag ziaru' la cosu' de gunoi. Dupa ceva timp, apare si persoana programata dupa mine. Termin sedinta, facem programari pe urmatoarele nspe luni, pun geaca pe mine, geanta pe umar, ziaru' la subrat si o iau din loc, fiind deja in intarziere la munci.... Ummm wait a tick... Ziar??... In momentu' in care am coborat la metrou mi-a picat si fisa: am plecat cu ziaru' femeii intr-un mod atat de natural si cu atata nonsalanta, incat am pandit scarile s-o vad cand apare si ea. 

Coboara scarile. O vad si ma vede. Ma uit insistent la ea sa vad daca are burta ca initial nu bagasem de seama altceva decat faptu' ca-i gravida. Ca o paranteza, zau ca e una dintre cele mai dragute gravide pe care le-am vazut in ultimu' timp. O fi zis ca-s cel putin ceva stalkerita, ca imi zambeste incurcata si da sa mearga mai departe. Si atunci incep si io sa turui toata povstea, la final intinzandu-i femeii ziaru'... 

Ce mai incolo si-ncoace? Iarta-ma, parinte, caci am pacatuit. Am furat ziaru' dat gratis la metrou de la o gravida... 

Hai pa. 

13 comentarii:

  1. Curioasa viata asta: uneori ne cerem iertare pentru lucruri pe care noi le consideram greseli iar altii nu le-au remarcat ca fiind greseli, iar alterori nu ne cerem iertare pentru lucruri pecare nu le consideram greseli, dar altii asteapta a fi rugati de iertare pentru ele. Greu cu omul!

    RăspundețiȘtergere
  2. Te iartă Domnul roaba lui D-zeu! :))))

    RăspundețiȘtergere
  3. Ce sa-i faci, nimeni nu e perfect...

    RăspundețiȘtergere
  4. eh, daca era un ziar d'ala gratis, pe care oricum nu da nimeni 2 bani(nici la figurat, nu numai la propriu) nu s-a suparat nimeni, da' daca cumva ii luai femeii "Libertatea" sau "Click"-ul, iti garantez ca se lasa cu paruiala;=)))))))))))

    RăspundețiȘtergere
  5. Na ce cascat sunt, mi-am gresit si numele:))))))))

    RăspundețiȘtergere
  6. E amuzant, dar facem multe traznai in viata de zi cu zi, se iarta. Mie imi placea reclama aia cu tipa care infuleca nu stiu ce dintr-o punga si se uita urat la cel de langa ea, care lua si el tot din punga aia. La plecare a descoperit ca mancase din punga lui si a ei era intreaga !!! Funny, nu ?

    RăspundețiȘtergere
  7. @ Marius Bota Foarte corect ce spui. Aci doar am povestit despre una din intamplarile pentru care mi-a fost usor sa-mi cer scuze si mi-a fost la fel de usor sa impartasesc. Trebile despre care zici, alea cu adevarat importante... Parca nu-mi mai vine asa usor sa vorbesc despre ele. :)

    RăspundețiȘtergere
  8. Bora Bora, esti doomed!! :)) Ti-ai facut rezervare la cazanul cu smoala din randul 1.

    RăspundețiȘtergere
  9. @ Florentin =))))))) Multumesc, parinte!

    RăspundețiȘtergere
  10. @ Cristi Corect corect! Si macar am apucat de mi-am cerut scuze... :D

    RăspundețiȘtergere
  11. @ Thomas =))))) Daca era unu' d'ala nu aveam io cum sa-l iau pt ca io nu-mi cumpar niciodata ziare. :D
    Si cu numele scris gresit, tot as fi stiut cine esti! :)))

    RăspundețiȘtergere
  12. @ Zina Da da da stiu reclama! Foarte tare! Si din ce imi aduc eu aminte, era de fapt o povestioara cu rol moralizator pe care o aveam in manualu' de engleza din nu mai stiu ce clasa... :D

    RăspundețiȘtergere
  13. @ Bora Bora =))))) Macar o sa fie la fel de cald ca in Bora Bora! Ma descurc! =)))))

    RăspundețiȘtergere

Comentez eu:

© Andera scrie is powered by Blogger - Template designed by Stramaxon - Best SEO Template