Comments

miercuri, martie 14, 2012

Aerobic anyone?

Posted by at 11:38 Read our previous post
Am zis io ca revin cu detalii dupa prima sedinta la sala, da' au trecut deja 3 sedinte si n-am apucat sa zic nimic despre.
Inainte de toate, tre' sa mentionez faptu' ca de vineri cand am fost prima data febra mea musculara a crescut progresiv, semnificativ. In momentu' de fata ma doare fiecare particica din corp si merg de parca as fi un pinguin teleghidat... Sa explic:
- vineri, ora de step aerobic. Daca stiam ce-i ala nu incepeam cu el, la naiba! O luam si io mai catinel, cu d'alea mai usurele si apoi ajungeam si la asta hardcore. De la acea sedinta m-am ales cu niste dureri ingrozitoare de gambe, care durere persista si acu. 
- luni, ora de pilates. Cu asta ar fi trebuit sa incep, probabil... La asta a fost mai usurel, mai normal, mai... mai fara sa-mi scoata toti plamanii din mine. Dragut si relaxant.
- ieri, ora de zumba. Iuhuuuu! Asta da! Asta mi-a placut cel mai mult: haos si destrabalare. Exact pe gustu' meu. Si instructoarea de zumba e tare draguta. O mana de om cu o nesecata energie si cu plamani seriosi ca tipa asa cum am tipat io la nunta mea. Bine... la un moment dat, in febra dansului si exercitiilor si topaielilor, incepuseram toate sa urlam... Dupa cum ziceam: haos si destrabalare! 

Dar am dureri groaznice... Sper din toata inimioara si din toata pipotica mea sa mi se obisnuiasca corpu' la un moment dat si sa nu devina durerile astea si mai acute ca deja o iau pe camp.

Pierdut destul timp; il declar nul. Sa ne intoarcem la invatat... ca nu se mai termina odata!
Hai pa.

16 comentarii:

  1. Acuma o sa intervin eu fara nici o finalitate dupa ce ca faptul a fost deja consumat: pentru un incepator intr-ale fitness-ului sau miscarii in general, se recomanda repaus de trei zile dupa prima sedinta.
    Altfel e posibil ca febra musculara sa tina mai mult, ceea ce presupun ca deja ti s-a intamplat.
    P.S. Poate ca sfatul pare sa vina de la un sportiv adevarat, dar sa stii ca subsemnatul a devenit in ultima vreme o persoana sedentara. Shame on me :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Antrenamentele astea se fac gradat, usor la inceput... Sau vrei sa participi la Jocurile Olimpice? :))

    RăspundețiȘtergere
  3. @ Gabi Rotaru :D A fost vina mea ca nu m-am documentat corespunzator inainte si am ajuns acu sa am durerile astea. :)) Ceea ce a fost surprinzator pentru mine a fost faptul ca, desi au fost primele sedinte de aerobic la o sala, avand instructori, am reusit sa tin pasul! Chiar am facut miscare toata ora neintrerupt! Chiar daca il privesc io ca pe "motiv de lauda", de fapt si asta a contribuit la durerile mele de acu... =))
    Acum iau pauza pana vineri. Daca tot e faptul consumat, macar sa-mi pedepsesc corpu' la maxim! :))
    Am fost sedentara pana acu, da' am decis sa pun capat. :D

    RăspundețiȘtergere
  4. @ Cristi =))) Deh, nene, ce sa fac si io? Ma arunc asa cu capu' inainte. Pe de-o parte imi si place, da' pe de alta, durerile astea ma dau gata! :))

    RăspundețiȘtergere
  5. Haos și destrăbălare :)) Ce fain ai descris zumba :P Și mie îmi place foarte mult acest gen de aerobic!

    RăspundețiȘtergere
  6. @ madMe :D Pai exact asa a fost aseara! Si mi-a placut la nebunie! Abia astept urmatoarea sedinta de zumba! :D

    RăspundețiȘtergere
  7. Da'ce te impinge sa te chinui in halul asta ? Vorba lui Cristi, mergi la Olimpiada cumva ?!

    RăspundețiȘtergere
  8. @ Zina =)) Pai planu' a fost cam asa: mergand pentru prima oara la sala, avand abonament pentru 12 sedinte intr-o luna, am zis sa le incerc pe toate si cat mai repede ca sa nu-mi expire abonamentu' si sa raman cu sedinte neefectuate! =))

    RăspundețiȘtergere
  9. Si eu vreau sa merg la zumba:X pentru ca aerobicul clasic nu prea ma atrage:-s si nici sala...

    RăspundețiȘtergere
  10. @ Andreea Vino vino! Daca esti din Bucuresti, vino cu noi (cu mine si pretena)! :D E super fun si mai dai si neste calorii jos. :))

    RăspundețiȘtergere
  11. @ Andreea Acu am citit la descrierea de pe blog ca esti din Bucuresti. Vii cu noi? :D Sala la care mergem noi e pe undeva pe Vergului. :)

    RăspundețiȘtergere
  12. Exact ce-mi spune şi prietena mea :))
    Asta înseamnă că nu mă apuc de aşa ceva prea curând.

    RăspundețiȘtergere
  13. @ Catalina Ba daaa!! :D Chiar daca si acu am io ceva dureri si diseara ma duc iara, e chiar foarte fun si-ti da o senzatie de buna dispozitie. Bine... mai putin stepu' aerobic probabil, ca ala mi-a scos toti plamanii... =))) Da' la zumba zau ca se merita! :D

    RăspundețiȘtergere
  14. Scuze, nu am vazut comentariul :"> Vergului?:o glumesti:o e pe langa mine:o

    RăspundețiȘtergere
  15. @ Andreea Seriooos? Foarte tare! :D Mergi mergi? :D

    RăspundețiȘtergere
  16. ;;) Merg merge;;) dupa Paste:-s ca pana atunci am niste treaba cu facultatea;;) pastram legatura :>

    RăspundețiȘtergere

Comentez eu:

© Andera scrie is powered by Blogger - Template designed by Stramaxon - Best SEO Template