Comments

sâmbătă, noiembrie 12, 2011

Pastila de sambata - Cristi

Posted by at 11:00 Read our previous post
O serie de pastilute cu un sambure (si o parte de fruct) de adevar. Personaje reale, intamplari mai mult sau mai putin reale; mai inflorite, mai pe bune, in functie de inspiratie si de evenimentele de zi cu zi. Pastilutele de sambata.  


- Bineinteles ca ma despart de el! Si-l dau si-n judecata! Pai ce, degeaba am terminat eu Dreptu'? se mandreste Oana, fosta angajata la un restaurant fast-food si actualmente reprezentant al unei firme care incheie asigurari pentru case.
- Asa, fata, asa sa faci! Merita, bou' dracului! pufneste prietena ei in timp ce-si aranjeaza in oglinda decolteul generos. Pai cum isi permite el sa dea in tine? Asta-i prea de tot!... Auzi, n-ai cumva un ruj mai inchis?
Oana incepe sa rascoleasca in geanta continuand sa-si verse oful:
- Am fost la mare si mi-am platit singura cazarea, iti dai seama? Si eram cu el de cateva luni bune, la naiba! Am gasit! Vezi sa nu te dai prea mult cu el ca are o culoare foarte intensa! explica Oana incruntandu-se cand observa ca prietena ei ignora complet sfatul si-si intinde cateva straturi bune de ruj pe buze.
- Auzi, da' Cristi unde e acum? Fi-tu adica. E la maica-ta?
- Pai e si normal! Eu cand sa ma mai ocup si de el? Eu muncesc si am fost si la facultate! Maica-mea e acasa tot timpu'. Are ea grija de el. Si oricum e mare acum. Are 7 ani....
Intre timp, la mine acasa...
- Auzi, da' Oana ce mai face? il intreb pe frate'miu gandindu-ma ca poate i-a venit femeii mintea la cap si poate va incepe sa aiba grija de Cristi.
- O cauta unu' zilele trecute s-o bata... Vreun alt gagic care-o fi prins-o cu altu' la fel cum a facut si ala cu care are copilu'...  
--------------------------
Vezi si: Pastila 1

6 comentarii:

  1. Interesant.
    Sa vina si partea a 3-a :D

    RăspundețiȘtergere
  2. Viaţa e tare încurcată uneori... Câteodată chiar din vina "personajelor"!

    RăspundețiȘtergere
  3. @ Flyerboy Ma bucur ca iti pare interesant. Pastilutele vin in fiecare sambata. Stay tuned! :)

    RăspundețiȘtergere
  4. @ Max Peter Foarte corect... Acum depinde cum o descurcam. :)

    RăspundețiȘtergere
  5. @ Cris-Mary Ma bucur ca-ti place! Da, chiar sunt chestiute reale mai mult sau mai putin. :)

    RăspundețiȘtergere

Comentez eu:

© Andera scrie is powered by Blogger - Template designed by Stramaxon - Best SEO Template