Comments

joi, noiembrie 10, 2011

Andera recomanda

Posted by at 12:21 Read our previous post
Am mai avut io niste recomandari acu ceva timp si ma tot tineam sa va vorbesc despre iaurt cu biscuiti...

Deci fratilor, daca n-ati incercat Danone cu biscuiti opriti orice faceti acu (puteti sa nu mai cititi mai departe) si dati fuga la magazin, cereti Danone cu biscuiti (minim un patrat d'ala a cate 4 borcanase), cereti si-o lingurita si incepeti sa mancati de-acolo. Pana ajungeti inapoi in fata calculatorului le terminati...

A doua recomandare la fel de importanta ca cealalta: fratilor, daca aveti cea mai mica problema cu dintii, n-o mai dati la intors, nu va mai faceti ca ploua (chiar daca acu chiar ploua), nu asteptati durerile alea mari ca sa faceti ceva in privinta asta. Nu mai amanati. Cautati un dentist in care sa puteti avea incredere (eventual mergeti la unul recomandat de un apropiat), luati-va inima-n dinti si faceti pasu' ala mare!

Ultima recomandare: din cauza ca-i frig si toamna si au zis astia ca incepe sa se faca si mai frig, din cauza ca starea de somnolenta se acutizeaza, din cauza ca peisaju' e si-asa destul de mohorat, recomand culorile vii! Ha! La asta nu va asteptati, nu-i asa? Nene, pe mine culorile vii ma fac sa ma simt mai bine toamna. Imi dau o stare de veselie si-mi alunga somnu' mai ceva decat cafeaua!

Hai pa.

PS: Asta NU e articol publicitar. Chiar imi place Danone cu biscuiti.

17 comentarii:

  1. Propunerea aia cu dinţii e foarte, foarte bună! Vă spune unul păţit! :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Uite ca Danone cu biscuiti n-am incercat pana acum. :D

    RăspundețiȘtergere
  3. Si mie imi place iaurtul cu biscuiti, dar le combin eu pentru ca urasc Danone, mi se pare prea plastic! Recunosc nu l-am incercat pe asta!

    RăspundețiȘtergere
  4. Nici eu n-am incercat Danone cu biscuiti... nici nu stiam ca exista, dar pe seara am sa incerc! :)
    Chiar daca iti este frica de dentist pana la urma tot la el ajungi daca ai probleme cu dintii... eu am vrut sa-l ocolesc... dar n-am reusit! :)
    Si mie imi plac culorile vii! :)
    Zi frumoasa in continuare!

    RăspundețiȘtergere
  5. Buei! M-aaaaaaai spart!!! Si eu care credeam ca "recomanzi" si tu metoda traditionala!
    Revenind la iaurtul "tau"... eu recomand iaurt cu miere... in rest NIMIC :) :) :) stiu prea multe despre arome alimentare, indulcitori, emulgatori, stabilizatori, agenti de afanare... ca sa mai am increde in ceva si sa spun: mananc "sanatos"....
    In schimb NU RECOMAND... COCA-COLA :P:P:P feriti-va de asa zisele "arome magice" : tot ce este aromat are in el si un pic de "rahat" ;)

    RăspundețiȘtergere
  6. Ps: iaurt cu miere: adica se ia iaurtul "ordinar" (cel mai ieftin posibil - asa ai garantia ca nu este "tratat" cu fel si fel de tampenii) se pune in el miere de albine (de la bunica sau de la "piata" dar si aici este alta poveste) si se serveste ca atare!
    Sau.... se ia acelasi iarturi ordinar.... se zdrobesc biscuiti in el si.... se amesteca bine pana ajungi la computer!
    Avantaj? Macar odata ajuns la comp... stai si savurezi iaurtul, nu te duci "iar" sa iei altul din frigider (ptr ca Danone pana la comp... e gata, nu?) ;))

    RăspundețiȘtergere
  7. @ Max Peter Tot din cauza multiplelor mele patanii cu dentistii am facut si eu recomandarea... Vai de maselele mele! :)))

    RăspundețiȘtergere
  8. @ Cristi Trebuie! Macar o singura data si-apoi nu-l mai lasi! :D E prea bun! :D

    RăspundețiȘtergere
  9. @ Doricica Eu am asa o atractie fata de tot ce-i nesanatos... =)) Macar am scapat de tigari. Da' cola si fast food nu prea reusesc sa le dezlipesc de mine. Si stiu ca nici danonele asta poate nu-i el natural, da' evident ca-mi place! :)))
    Bine-ai venit p'aci! :)

    RăspundețiȘtergere
  10. @ Diverse Incearca! Macar un borcanas d'ala! :D Apoi nu te mai saturi! :))
    Exact! Ca vrei, ca nu vrei mai devreme sau mai tarziu tot ajungi la dentist. Si-i infinit mai bine sa te duci mai devreme decat mai tarziu... Ca daca te duci mai tarziu, apai sa te tii! Cate vizite n-o sa trebuiasca sa faci... :)))
    Iuhuuuu! Ma bucur ca si tie-ti plac culorile vii! :D
    Zi frumoasa sa ai!

    RăspundețiȘtergere
  11. @ Nimeni =))))))) Nu, bre, nu! Daca eram barbat in mod sigur as fi recomandat metoda traditionala, dar cum nu sunt... raman la recomandarea culorilor vii. :))))
    Bre, ia mai lasa-ma cu astea nesanatoase si cu e-uri si mai stiu io ce. Io n-am recomandat iaurtu' asta spunand ca asa mananci sanatos. L-am ercomandat pentru ca-i bun! =)))))))) La urma urmei, sa fim seriosi: ce mai gasesti natural la oras? Si io la tara nu ma mut de tot. :D
    Ghici ce am langa mine? Un pahar cu cola! Bwuahahahaha! =)))
    A! N-am incercat iaurt cu miere, da' e de retinut treaba... :D

    RăspundețiȘtergere
  12. Gonna try danone cu biscuiti someday :3

    RăspundețiȘtergere
  13. @ Andreea You have to! At least once! :D

    RăspundețiȘtergere
  14. Abia astept sa-mi cumpar Danone cu biscuiti, eu sunt indragostita momentan de Cremosso Stracciatella. :D As manca zilnic...daca mi-ar permite bugetul :( :P
    Culorii vii? Gen rosu, portocaliu, galben? Mai precis, unde la recomanzi? La imbracaminte?

    RăspundețiȘtergere
  15. @ Nice Heeee? Io nu l-am incercat pe asta! Trebuie sa incerc si eu! :D Acu abia astept sa plec de la munca si sa ma opresc in primu' magazin care-mi iese in cale! :D A inceput sa-mi placa la nebunie sa incerc mancaruri noi. :D
    Exact asa! Culori vii gen galben, rosu, portocaliu, verde aprins, roz... :D Si la imbracaminte, dar mai ales la accesorii. In momentu' de fata eu am o curea cu alb si galben aprins, bluza rosie, blugi albastri si nu plec niciodata fara cel de-al doilea cercel roz din urechea stanga. :))) Ma binedispun trebile astea. :D

    RăspundețiȘtergere
  16. Nu imi plac produsele de la Danone si nici nu mai vreau sa incerc

    RăspundețiȘtergere

Comentez eu:

© Andera scrie is powered by Blogger - Template designed by Stramaxon - Best SEO Template