Comments

miercuri, octombrie 26, 2011

Test la Sinaia

Posted by at 10:01 Read our previous post
Asta-i doar un test. Adica... incerc treaba aia cu programatu' posturilor. Sa vad daca reusesc sa-l fac sa apara maine. Adica azi, marti, sa apara maine, miercuri. Priceput?
Din cauza ca maine, miercuri, nu cred sa-mi pot face datoria internautica, am zis, totusi sa incerc si asta... Si ca tot ziceam ca incep sa pun ceva poze facute de mine, chiar daca nu in cadrul seriilor WW sau Life in pictures, ete ca acu-i o ocazie buna.
La Sinaia. Poza facuta de mine pe la inceputul lui septembrie. 

Hai pa.

14 comentarii:

  1. :)))))))))))))))))))))))))))))))))) Habar nu aveam... nu-i văd rostul chestiei cu postatul cu o zi înainte... Dacă nu poţi... nu poţi. Aşa pare mai omeneşte.

    oricum faină poza! :)

    O zi plăcută! :)

    RăspundețiȘtergere
  2. oamenii isi programeaza tot...asa sunt invatati si asta este normalitatea :) este important sa aia ctivitate pe blog in fiecare zi :)

    RăspundețiȘtergere
  3. şi până la urmă, ce zi e ati, totuşi? Cred că merge, ai reuşit să ne facem să uităm în ce zi suntem, deci prin urmare că n-ai scris azi!:)))))

    RăspundețiȘtergere
  4. Sa stii ca ideea asta m-a incercat si pe mine cand am primit aparatul. :)) Ia hai la mai multe pozne. :D

    RăspundețiȘtergere
  5. Platforma Blogspot permite programarea publicării unui articol pentru o dată ulterioară. E ceva foarte util, mai ales când ştii că vei avea treabă şi vrei ca articolele să-ţi apară după un anumit program.

    RăspundețiȘtergere
  6. @ Andrei =))) E de bine. Acu pot sa "postez" si-n weekenduri! Adecatelea sa le programez. :D

    RăspundețiȘtergere
  7. @ Florentin Pai tocmai, domn' Florentin, tocmai ca de-aia e buna planificarea asta! Ca sa nu ramana blogu' nepostat! :D Io ma bucur ca am descoperit cum functioneaza treaba asta. Acu pot sa ma folosesc de ea. :D

    RăspundețiȘtergere
  8. @ Efemeride Tocmai de-aia... Desi chiar si asa am niste piedici, da' sper sa trec io si peste ele. Ma tot gandeam ca treaba asta cu planificatu' mi-ar fi buna pentru weekenduri cand eu oricum nuintru pe net. :D

    RăspundețiȘtergere
  9. @ Thomas Azi, domn' Thomas, este fix joi! =)))))))))))))))

    RăspundețiȘtergere
  10. @ Bora Bora Pai am tot zis ca am perioada aia de pauza de la sfarsitu' saptamanii si as putea s-o umplu cu posturi programate... :D

    RăspundețiȘtergere
  11. @ Max Peter Corect! Problema mea era cu weekendurile cand eu nu intru mai deloc pe net. Si ma gandeam ca daca eu iau pauza, nu e neaparat nevoie sa ia si blogu' pauza. :))

    RăspundețiȘtergere
  12. adica fuseshi la sinaia si nu ziseshi nimicuta? ;))

    RăspundețiȘtergere
  13. @ Flo :)) N-am zis nimicuta ca ma gandeam sa termin cu luna de miere si-apoi cu mini-excursia la Sinaia imediat dupa. Inca ma chinui sa termin cu luna de miere pe care am lasat-o in pom... da' nici mult nu mai am. :D

    RăspundețiȘtergere

Comentez eu:

© Andera scrie is powered by Blogger - Template designed by Stramaxon - Best SEO Template