Comments

miercuri, octombrie 19, 2011

Soarecii din imprimanta

Posted by at 12:28 Read our previous post
Povestea Kathy intr-un post despre pataniile ei pe cand lucra ca telemarketer si asta mi-a adus aminte de o patanie proprie pe cand lucram la "prestigioasa" firma Ultra Pro - K-Tech Electronics, firma despre care v-am mai povestit io aici (tare bucuroasa eram sa aflu de faliment...)
Sa explic nitel ce trebuia io sa fac acolo: in singuru' service Ultra Pro din tara era o singura persoana la care ajungeau toate produsele defecte. Din toata tara. Iar io eram persoana. Si le trimiteam la reparat. Buuuun. 

Acest post este dedicat special acestor produse defecte care ajungeau la mine. Ca erau pline de praf... n-am zis nimic, desi unele zici ca fusesera uitate intr-un subsol si demolat blocu' peste ele. Ca erau pline de tus imprimantele... treaca si asta. Ca nu veneau in cutiile lor, asta deja era ceva obisnuit. Mai oameni buni, luminati-ma si pe mine ca zau daca inteleg: unde ar trebui sa tii o imprimanta ca sa devina casa pentru un soarece? Da, am gasit un soarece intr-o imprimanta! Un soarece!!! Nu ceva plastic sau praf sau pinguini. Soarece! Cat se poate de soarece! Au circulat pozele alea cu soarecele in imprimanta prin tot K-Techu'... Imi pare rau ca nu mi le-am trimis si io pe mailu' meu... 

Si-asa cu lucru' la service IT... 
Hai pa. 

18 comentarii:

  1. Am mai văzut şi eu chestii din astea, pe vremea când eram (şi) administrator de reţea... :))

    RăspundețiȘtergere
  2. @ Max Peter Fiecare job vine cu surprizele ei, nu-i asa? :))

    RăspundețiȘtergere
  3. Mai traia soricelu'? nu de alta, il puteai lua si tu acasa sa se imprieteneasca cu pisica ta:=))))
    Asta na, ca sa vezi si tu ce se ascunde prin imprimanteleoamenilor, si noroc ca n-am trimis si eu vreo imprimanta, cred ca are praf milenar prin ea:=)))))))))))))))

    RăspundețiȘtergere
  4. @ Thomas Parca din ce-mi amintesc eu, era cam decedat... :)))) Pisica mea cel mai probabil l-ar fi ignorat complet. Nu-i place sa fie deranjata de nimeni. Are tabieturile ei si un calm imperturbabil. N-o intereseaza, n-o fascineaza, n-o surprinde absolut nimic... :))))
    Stai linistit ca nu cred sa fi primit vreo imprimanta neprafuita... :))

    RăspundețiȘtergere
  5. Andera, dear, eu zic ca ai facut bine ca nu ai pus o asemenea poza pe blog, mi-e scarba de soareci, imi pare rau ca ai trecut printr-o asemenea experienta. :(

    RăspundețiȘtergere
  6. Daca as vedea un soarece SIGUR as urla!! :|

    RăspundețiȘtergere
  7. eu i-o trimiteam inapoi plina de branza...

    RăspundețiȘtergere
  8. Iti dai seama ce misto era sa postezi o poza pe blog cu soricelul? :D

    RăspundețiȘtergere
  9. @ Nice =)) Te inteleg perfect! Si eu am o groaza teribila de soareci, dar as fi vrut sa mai am pozele ca sa stea marturie povestii mele. Totusi, am dat de un fost coleg de munca de acolo pe Twitter si isi aminteste si el. Asadar daca-s dubii, el poate sa confirme. =)))) Din pacate (sau din fericire) nici el nu mai are pozele... :D

    RăspundețiȘtergere
  10. @ Kathy Oh cred ca la momentul respectiv si eu am urlat! Iti dai seama: faceam asta de nu stiu cate ori pe zi - luam imprimanta, o desfaceam, cautam codurile si tot asa. Eh si cand ajung la asta, dupa nu stiu cate altele inaintea ei, o desfac io plictisita ca sa-i caut codu' si cand colo ce sa vezi? =))))

    RăspundețiȘtergere
  11. @ Filip =)))))) Numai tu puteai sa te gandesti la ceva asa! =))))

    RăspundețiȘtergere
  12. @ Cristi Pai asta am tot cautat, da' nu le mai am... :(( Cum ii ziceam si lui Nice mai sus nitel, am dat pe Twitter de un fost coleg cu care am lucrat acolo. Isi aduce si el aminte de toata treaba, dar nici el nu mai are pozele. :)

    RăspundețiȘtergere
  13. @ Diverse =))) Sau daca avea clar era una ca a mea pe care n-o intereseaza si n-o pasioneaza si n-o uimeste si n-o fascineaza absolut nimic. Ramane complet impasibila la orice. N-o surprinde nimic. =))))

    RăspundețiȘtergere
  14. Si'a facut si soricelul o casa, offf! :P :))

    RăspundețiȘtergere
  15. @ Roscata =))) Si lumea nu l-a lasat sa traiasca si el fericit. =)))

    RăspundețiȘtergere
  16. @ Mihai =)) Pai cand se pun pe invadat, invadeaza cum se cuvine, nu asa oricum! :))

    RăspundețiȘtergere

Comentez eu:

© Andera scrie is powered by Blogger - Template designed by Stramaxon - Best SEO Template