Comments

miercuri, iunie 01, 2011

Proiector Home Cinema de la BenQ

Posted by at 14:50 Read our previous post
Cand zic "proiector" ma gandesc automat la perioada facultatii, prezentari peste prezentari, cursuri, ditamai ecranul, schimonoselile colegilor in speranta ca vor si intelege ceva de pe imensul ecran, sunete distorsionate, intuneric. Asta ar fi primul impuls, primele ganduri ce mi-ar trece prin cap. Da, chiar as lasa cinematograful pe locul doi...


Cu toate acestea, cred ca foarte curand o sa am o noua imagine in cap atunci cand spun "proiector":
Da, clar prefer imaginea full HD cu rezolutia de 1080p a proiectorului BenQ W1100; cu alte cuvinte, rezolutia  HD maxima existenta la ora actuala. Pentru o claritate deosebita, pentru a imbunatati substantial calitatea imaginilor si a culorilor redate, W1100 vine cu un sistem optic optimizat pentru imaginile full HD. Nu mai putin de 12 lentile sunt folosite pentru a filtra imaginile pana ajung sa fie redate cu o acuratete extraordinara.

Vorbind de culori, aici proiectorul home cinema W1100 are inca un as in maneca:  reproducerea precisa a culorilor datorita tehnologiei de procesare completa a culorilor pe 10 biti. Cu alte cuvinte, prin procesarea color de 10 biti se obtin peste un miliard de culori! In plus, proiectorul vine cu inca un avantaj in aceasta privinta: management ajustabil al culorilor. Va este permisa reglarea contrastului, luminozitatii, temperaturii culorilor si tonalitatilor de alb, in functie de preferintele fiecaruia.

In privinta claritatii si calitatii imaginii redate de W1100 sunt absolut sigura ca am lamurit treaba, asadar sa trecem la al doilea element cheie ce face diferenta intre proiectorul home cinema BenQ W1100 si celelalte proiectoare: calitatea sunetului. Sistemul audio SRS WOW HD (TM) pus la dispozitie de W1100 va va da senzatia ca va aflati intr-o sala de cinema. Pe langa o gramada de calitati de procesare a sunetului, cea mai importanta mi se pare mie ajustarea frecventelor joase astfel incat sa se obtina rezultate puternice chiar si in incinte acustice mici.

Daca dupa toate aceste aspecte vin si cu unul ce tine de economicitate, deja ar parea prea frumos sa fie adevarat. Ei bine este cat se poate de adevarat: inexistenta unui filtru care sa necesite intretinere sau inlocuire va pastreaza banii in buzunar. Asadar proiectorul W1100 este durabil, fiabil, economic; ba in plus, este flexibil, lucru remarcat prin auto reglaj keystone (dimensiune trapez). Pe langa toate acestea, dispune de quick auto input search si are optiunea "picture in picture" (afisaj simultan a mai multor imagini din surse diferite).

In concluzie, de ce sa mai mergi la cinema cand poti aduce cinematograful la tine acasa?

17 comentarii:

  1. misto misto... mi-ar prinde bine si mie unu` pentru filmele po... politiste :D

    RăspundețiȘtergere
  2. pen'ca-i la fel ca si bautura...de ce sa bei berea , singur, acasa, cand mai misto e cu gasca, la o crasma!
    nu se va compara, ever, filmul de la cinema cu ala vazut acasa, chiar daca, acasa, poti sa-l dai inainte si inapoi...
    parerea mea !

    RăspundețiȘtergere
  3. @ Filip =)) Hmm... Nu stiam ca esti asa mare fan al filmelor po...litiste... =)))

    RăspundețiȘtergere
  4. @ Capca Da, bre, corect, da' pentru oameni carora nu le place sa mearga la cinema? Sau oameni care n-au 25 de lei sa cheltuiasca pe bilet de cinema? :D Eu iti jur ca prefer sa vad filme acasa decat sa merg la cinema. Singuru' motiv pentru care as merge la cinema ar fi doar socializarea. Da' nici asta n-ar merge ca daca as avea un proiector ca asta de-i facui reclama, mi-as chema toti pretenii, tot satu' la mine acasa! =))))

    RăspundețiȘtergere
  5. Nu trebuie sa-i arat articolul asta sotului meu. NU, NU, si iar NU. :))

    RăspundețiȘtergere
  6. Hm.... daca asta e articol publicitar sau o "insertie impusa"... o tratez ca atare, dar vad comentariile tale Andera si "ma bag si eu" ;)
    Bre "fatha" (cat mai esti:P )... treaba asta cu proiectorul... e GRESITA din start!!!!
    In primul rand "firma"... benq asta... nu e firma- nu zic asta din cocalarism, ca unul care se arunca la sony si altele... doar ptr nume, spun asta doar ptr ca nu este un producator axat pe asa ceva, benq produce de toate dar in fond nimic!
    A 2-a... proiector acasa... e ca pe vremea din 90 cand dadea altexul rate... si isi lua tot taranul plasma de 50" in GARSONIERA lui de 24 metri patrati cu tot cu balcon! Ptr a avea un proiector acasa iti trebuie niste conditii standard! nu ma refer la bani, ci la sanatatea ta si la metrii distanta de la care poti viziona, plus sonorizare pe masura ;) si daca tot vrei sa vina pre`tenii trebuie fotolii muuulte si boluri cu cartofi prajiti la greu- sa dus vremea cand stateam 50 intr-o camera si ne uitam la video ;)
    Plus ca... proiectorul este un aparat cu o intretinere costisitoare: lampile au un anumit numar de ore de functionare iar diferentele dintre modele e o treaba intortocheata de lumeni x pixeli si altele!
    Spun asta in cunostinta de cauza, prin 2000 aveam in sufrageria de 30 mp.... un proiector Philips (astia stiu ce inseamna semnal tv, la fel ca Sony si alte marci consacrate care studiaza si dezvolta tehnica de ani buni) iar ca auditie sistemul asta JVC ( http://support.jvc.com/consumer/product.jsp?modelId=MODL027251&pathId=30&page=2&archive=true) cu subwoofer diferit ceea ce urca sistemul la 1000 W (RMS)
    Si tot am ajuns la concluzia ca proiectorul.... nu are ce cauta decat la vila, sau la subsol in camera special amenajata.( asta in urma amenzilor primite de la politie ca urmare a reclamatiilor vecinilor =)) )
    Diferenta dintre film acasa si cinema? Nu am sa regret niciodata cei 10 Eu dati de curand la vizionarea filmului Fast V... sau cei 50 dati la Roma la "Machina del Tempo" unde am vizionat cateva filme 3D pe platforma mobila. Am tras si ptr baiat FastV acasa (nu avea voie sa intre la film) si l-am revazut acasa.... dar nu a fost la fel ca la cinema, iti garantez asta! Am vazut Troia, 300 si altele la proiector dar... nimic nu se compara cu cinema-ul.... (Bineinteles ca: un cinema in care sa nu vezi picioarele "vecinului" puse pe spatarul din fata lui, un cinema unde sa nu iti vina popcorn in cap, sau unde sa nu auzi ragaielile partenerilor de vizionare... exemplele pot continua;)) )

    RăspundețiȘtergere
  7. Ps: pretul????pretul la unchiul Ben???? ca daca tot e reclama.... sa stim cati bani dam.... pe ce anume- deja am citit!

    RăspundețiȘtergere
  8. @ Lillee =))))) Io o sa i-l arat Miresului dupa nunta. Daca i-l arat acu e jale. Sper numa' sa nu intre el de bunavoie p'aci si sa vada... Atunci chiar e grava situatia. =))))

    RăspundețiȘtergere
  9. @ Nimeni Uooooffffff ce-mi plac mie comentariile tale! =)))
    Da, bre, e articol publicitar, e bagat acolo la categoria cu pricina, e etichetat "advertising". =))
    Tu vorbesti in cunostinta de cauza si bineinteles ca n-am cum sa te contrazic. Io stiu doar de proiectoarele de pe timpu' facultatii si inca unu' de-l aveam cand eram mica si bagam diapozitive d'alea... nu mai stiu cum se numeste. =))) Totusi, as tinde sa te contrazic cu o chestiuta: cu produse BenQ am avut de-a face cat am lucrat la Ultra Pro. Am lucrat la singuru' service Ultra Pro din tara si absolut toate produsele defecte din toata tara ajungeau la mine. Astia comercializau monitoare BenQ. Pai in tot timpu' cat am lucrat io la Ultra Pro numar pe degete cate monitoare BenQ au ajuns la mine, in comparatie cu monitoarele Samsung, spre exemplu, care veneau cu duiumu'! N-am avut de-a face cu alte produse BenQ, da' in privinta asta, conform propriilor statistici, au fost cei mai tari. :D
    Apoi, io iti jur ca prefer sa stau acasa si sa vad un film decat sa ma duc la cinematograf. E si o chestie de preferinte aici. Nu neaparat de proprietati tehnice si diferente intre ecranu' de la cinema si ala de acasa, sau intre volumu' de la cinema si ala de acasa. Pur si simplu ca idee... Comoditate, bani, relaxare, fara sa fiu ingradita sa stau locului sau mai stiu io ce. Mie mi-au placut la nebunie zilele cand se strangeau pretenii la mine sa vedem filme pe casete video si acu, chiar daca nu mai folosim videou', tot ne strangem pe la diversi preteni acasa sa vedem filme si sa mancam floricele si seminte. Cu alte cuvinte prefer oricand sa stau acasa cu pretenii sau acasa la un preten sa vad un film decat sa ma duc la cinema indiferent daca vad filmu' la televizor, pri proiector sau la microunde. Sa zicem ca-s mai antisociala asa... si urasc aglomeratia din toate puterile mele. =))) Cam asta-i parerea mea si sa-ti zic sincer, de-aia m-am si bagat sa scriu articolu' asta publicitar pentru proiectoare. :D
    Pentru informatii cu privire la preturi plus informatii strict tehnice, dai click pe oricare din cuvintele albastrite acolo si gasesti toate raspunsurile. :D

    RăspundețiȘtergere
  10. :)) pai... daca "stii" de UltraPro (glumesc- stiu ca ai lucrat acolo si stiu si cat ai "amintesti") deci stii si volumul vanzarilor benq ;)) Si...cred ca mai stii si tara de asamblare a pmonitoarelor Samsung.... sa nu uitam ca tv-urile GoldStar (vandute asa de bine pe vremea lui Roman- sic) erau facute tot de Samsung =)) Fiecare firma producatoare are o politica de productie in functie de zona de desfacere, acest lucru afectand si calitatea- motivatia fiind preturile mici de vanzare in zona respectiva. De aceea nu ai sa gasesti Nike produs in Taiwan la un pret ieftin in RO.
    Ps: decat sa stau sa astept 8 luni sa imi revina un monitor Bq.... de la SINGURUL SERVICE din tara (e motivata asteptarea datorita volumului mare de munca raportat la angajati + transport etc) mai bine IL ARUNC SI IAU ALTUL LA CAT DE IEFTIN ESTE ;) - iata de ce nu erau in service =))=))=)) La Samsung.... dupa ce ai dat o caruta de bani pe sigla.... strangi din dinti ca ai luat tzeapa si.... il trimiti la service, daca ai sansa sa mai fie in garantie, ptr ca asta e ultima optiune ramasa ;))
    Ps: iti inteleg motivul "mai antisociala asa".... chiar il specificasem la sfarsit in paranteza :P Esti indreptatita sa procedezi asa avand in vedere "oferta pietei" in materie de civilizatie. (uneori)

    RăspundețiȘtergere
  11. Transmite si meciuri de fotbal in direct??? :D

    RăspundețiȘtergere
  12. Si Cristi batea apropo la ceva de genul asta, ar merita, zic!

    RăspundețiȘtergere
  13. @ Nimeni Breeee io am lucrat in service dupa cum spuneam; aveam grija ca produsele defecte sa se intoarca la proprietari bune de folosit. =))) Nu aveam io cand sa ma interesez de vanzari. Daca-mi aduc bine aminte nici n-aveam acces la vanzari in Contab, programu' ala de contabilitate in care lucram. Io eram pe bucatica mea si-atat. Totusi, oricat de mic ar fi fost volumu' de vanzari la monitoarele BenQ, tot nu s-ar compara... Imi veneau cel putin 3 - 4 monitoare Samsung sau Phillips sau HP (cel putin produsele HP erau clar la ordinea zilei cu duiumu', nu doar monitoare: imprimante la greu si aparate foto...) pe zi, in vreme ce BenQ-uri daca venea unu' la saptamana era deja ohooo... =))
    De obicei ma miscam destul de repede, sa stii. Adica returnam produsele relativ repede si relativ atunci cand spuneam ca le returnez. Deci omu' stia clar cand sa vina sa-si ridice produsele. In plus, de cele mai multe ori, monitoarele se inlocuiau direct, ceea ce insemna ca omu' primea unu' nou; nu astepta sa fie reparat ala vechi. Aveam o situatie destul de clara a produselor, aveam o relatie destul de buna cu toate service-urile furnizorilor si ttou' mergea bine din punctu' asta de vedere. Asta cu garantia n-ai de ce s-o bagi; daca omu' nu venea cu certificatu' de garantie puteam lua produsu' la reparat doar contra cost. Tocmai de-aia se intampla fooaaaaarte rar sa vina cineva fara documentele necesare sau fara cutia produsului. Nu acceptam produsele aduse fara astea. :D
    Nu-i neaparat vorba de gradu' de civilizatie; pur si simplu nu-mi place mie aglomeratia. Ca sa intelegi si mai bine, eu, femeie, urasc sa merg la cumparaturi. =))))

    RăspundețiȘtergere
  14. @ Cristi =))) Daca ne chinuim nitel, putem sa-l facem sa bage si meciuri in direct! =)))

    RăspundețiȘtergere
  15. @ Roscata Yep yep! Io, cel putin clar as prefera un proiector decat sa merg la cinema... Am io o problema cu aglomeratia si mai sunt si comoda pe de-asupra. =)))

    RăspundețiȘtergere
  16. Escorte Bucuresti si dame de companie care combina serviciile de calitate cu preturile mici. Escorte verificate, escorte in toate sectoarele Capitalei.

    RăspundețiȘtergere
  17. Are you looking for available escort girls in Romania? You have come to the right place. Sexy young and attractive Romanian escorts available for incall and outcall services. Incall and outcall appointments in convenient locations. Enjoy cute companions and your time with hot girls in Romania. All content and photos are regularly checked and updated with real photos. On BestRomanianEscorts you will find a complete list of all best escorts in Romania.
    Iasi Escort - Escorts Ploiesti - Escorts Bacau - Escorts Focsani - Escorts Tulcea

    RăspundețiȘtergere

Comentez eu:

© Andera scrie is powered by Blogger - Template designed by Stramaxon - Best SEO Template