Comments

miercuri, iunie 01, 2011

La multi ani!

Posted by at 10:20 Read our previous post
Nu, nu-i urare de ziua copilului, e urare pentru domn' Mariciu! La multi ani Mariciu!!!

Si-acu poveste: primesc mail de la Cris-Mary cum ca tre' sa ne vedem sa-i zicem "La multi ani" lu' Mariciu si in fata camerei de filmat. Sun pe Veve, Filip si Christi sa ne intalnim in parc la Unirii. Pana sa ajunga baietii, Veve era deja gata trasa pe film. Am cautat disperati o banca libera in tot parcu' ala, pe langa toate fantanile alea, ne-a luat la rost un gardian ca am indraznit sa ne asezam pe marginea unei fantani... astea toate mai ales din cauza ca picioarele mele erau pline de bataturi (jur ca nu mai port papucii aia never again!). Pana la urma a dat norocu' peste noi, gasit banca, asezat, descaltat, aruncat papuci. Am stat desculta cat s-a putut. Adica pana am observat un mutant de gandac mare cat Casa Poporului, cum se tara pe sub banca pe care stateam noi... Prefer sa indur papucii decat gandacii.

Ajung baietii, ne zicem noi urarile (care evident au cuprins si ceva legat de bere, da' asta o sa apara pe filmuletu' de la making-of cel mai probabil) si-apoi vedem un soricel plimbandu-se nonsalant prin boschetii de langa  aceeasi banca... Bine, de fapt am vazut doar cum a fugit dintr-un boschete in altu', da' a fost de ajuns. M-am catarat in carca Miresului (in felu' asta am scapat nitel si de papuci) si-am pornit spre acelasi etern Oktoberfest...

Intrati pe Mariciu.ro sa vedeti filmuletu'!

Deci, oficial, la multi ani, Mariciule!

15 comentarii:

  1. Hai ma ca era si el un biet gandacel! Zi mai bine ca nu stiai cum sa faci sa te duca miresul in carca.
    Traiasca Mericiu! Si noi pe langa el! Asa, sa nu se chinuie cu berea de unul singur.

    RăspundețiȘtergere
  2. @ Christi =))) Biet gandacel? Era mutant din X-Men, Terminator 15, Alien vs Predator si mai stiu io ce alte ciudatenii d'astea! =)))) Era ditamai!! =)) Pai nu trebuia sa ma duca si pe mine nitel in carca? Doar erau gandaci mutanti si soareci pe langa mine! Fara sa mai pun la socoteala bataturile de la papuci! =)))
    Bine zici cu berea!! =))

    RăspundețiȘtergere
  3. Tot e bine ca l-ai vazut soricel. Cred ca era un sobolan!!! :))) La multi ani si din partea mea! :)

    RăspundețiȘtergere
  4. @ Cristi =)))) Dumnezeule, pai daca era mai mare, gen sobolan, as fi lesinat acolo! Mi-as fi dat duhu', zau asa! Cum e posibil sa avem astfel de rozatoare si gandaci in centru' Bucurestiului? Macar acolo sa pastreze si ei curat... Eh, in fine, bine ca nu l-am vazut in toata splendoarea lui... =)))

    RăspundețiȘtergere
  5. hai mai ca era doar fauna si flora bucurestiului... :D

    RăspundețiȘtergere
  6. Uuuu ..! La mulţi ani,Mariciului :)))))))
    Şi la mulţi ani şi de Ziua Copilului. :*

    RăspundețiȘtergere
  7. Deci, de ziua mea ce ma asteapta Bora Bora? Ca aia s-ar putea sa o prin in Bucuresti. :> Sa iti dau lista? :)) Kiddin`, dragut Mariuciu, draguuuut. :) Hai, multz`ani, ai noroc c-ai astfel de prieteni. :)

    RăspundețiȘtergere
  8. @ Filip =))) Te rog, nu iti face o impresie gresita despre capitala! Bucurestiul este un oras frumos si curat si cu oameni draguti si primitori. Ce s-a intamplat la Unirii a fost doar asa... o scapare... =)))))))))))))

    RăspundețiȘtergere
  9. @ Annitu Oooo da!!! La multi ani de ziua copilului!!! :D

    RăspundețiȘtergere
  10. @ Bora Bora =))) Pai Cris-Mary s-a ocupat de toata alergatura cu camera de filmat pe la toata lumea, din ce stiu eu, impreuna cu prietena Mariciului. :)) Poate sa spuna ea cat a fost de munca la realizarea filmuletelui... =)))) Io nu stiu daca as fi in stare sa ma inham la asa ceva, da' daca ziua ta te prinde prin Bucuresti, clar nu ramai nesarbatorita! Mai ales ca o sa fie la putin timp dupa nunta mea, io clar o sa fiu inca in spirit de sarbatoare, deci... party all the way!!! =))))

    RăspundețiȘtergere
  11. @Dragii mei , va multumim (Eu , Kirst Day-a lu Mariciu :D) inca o data pentru faptul ca ati acceptat si ne-ati ajutat sa-i spunem intr-un stil inedit la multi ani lui Mariciu :D Care sunteti in pana de idei si veti surprize inedite ne oferim oricand sprijinul in a planui ceva frumos :D:D:D Contactati-ma :D

    RăspundețiȘtergere
  12. La Multi Ani si din partea mea domnului Mariciu!!!

    RăspundețiȘtergere
  13. @ Cris-Mary Era imposibil sa refuzam! In plus, ne-a facut placere, iar acu ca am vazut si produsu' finit suntem si mai multumiti! Suntem vedete de vedete! =)))
    Pai uite, in septembrie zice Addicted c-ar fi prin Bucuresti si tot p'atunci se intampla si ziua ei... Poate-o punem de-o "supriza". Si ea acu nu vede nimic. =))))

    RăspundețiȘtergere
  14. @ Lillee Sunt sigura ca o sa-ti placaaa!!! :D

    RăspundețiȘtergere

Comentez eu:

© Andera scrie is powered by Blogger - Template designed by Stramaxon - Best SEO Template