Comments

marți, mai 31, 2011

Ten bloggers i read every day

Posted by at 11:41 Read our previous post
Ca sa nu cumva sa-mi ies din mana cu lepsele (Dumnezeule, iar am scris "lespe"! Care-i faza??), nu puteam sa las sa treaca o zi fara sa mai onorez una.

Azi m-au mancat degetele sa aleg una grea. Leapsa venita de la domn' Ionut imi cere sa enumar 10 bloggeri pe care-i citesc in fiecare zi. Sa explic de ce-i leapsa asta grea: nu stiu io cu google reader, deci un "top" cu exactitate n-am de unde sa iau; si-apoi io citesc zilnic 99% din blogurile din blogrollu' meu, iar blogrollu' meu e kilometric. Da, fratilor, chiar nu pot sa renunt la niciunu' dintre bloggerii de-acolo. Nu pot sa scurtez blogrollu'. Am incercat, zau!

Bun, deci acestea fiind spuse, cei 10 bloggeri pe care-i voi enumera acu is alesi random doar ca sa pot sa bifez leapsa asta onorata. Sa vedem:
1. Bora Bora
2. Roscata
3. Pavel
4. Nice
5. Lillee
6. Christian
7. Cristi
8. Cris-Mary
9. Mariciu
10. Snick (welcome back! Ia o leapsa!)

Voi de v-am nominalizat io acolo, daca n-ati facut deja leapsa asta, acu chiar trebuie s-o faceti!
Hai pa.

35 de comentarii:

  1. Iar mă faci să mă simt onorat! :D Mulţumesc!

    RăspundețiȘtergere
  2. Esti mortala! :-)
    Stiu si eu cum e cu un blogroll ce a depasit greutatea normala, si nici mie nu-mi place sa citesc din readere. Pana la urma, dupa ce sa-ti mai faci design la blog daca toti te citesc din reader? :-D

    RăspundețiȘtergere
  3. merci pentru leapsa. o sa ma ocup de ea deseara, ca nu am timp la birou.

    RăspundețiȘtergere
  4. Mersi, Andreea! Reciproca e valabila! :D

    RăspundețiȘtergere
  5. Multumesc frumos. Se vede treaba ca tre' sa scriu iar zilnic. ;)

    RăspundețiȘtergere
  6. :* Ma ocup diseara de lepsutza! Mai am odatorie la tine , se mareste si a mine lista , o sa-mi fac blog de lepse :D:D Yuhuu :D Asa , multumesc frumos, je suis tres onorata :*

    RăspundețiȘtergere
  7. Doamne'ajuta, de data asta m-ai sarit, nu stiu cum de am scapat:=))) iar imi dadeai batai de cap daca nu ma sareai:=))

    RăspundețiȘtergere
  8. eu sunt in topul negativ:)) cel in oglinda!... pe aceeasi pozitie cu NICE

    RăspundețiȘtergere
  9. Merci mult, dear. >:D< Am si eu niste lepsute dragute pentru voi...stay tune! ;) :D
    Nu am inteles comentariul lui Pato... :P

    RăspundețiȘtergere
  10. Am facut lespa deja, leapsa scuze scuuuze!!! :> Desigur stii si tu ca esti in topuletul meu.

    RăspundețiȘtergere
  11. Multumesc scumpilici :*, si eu zilnic, aproape, iau tot blogrollul la citit iar tu cum esti la inceputul listei nu scapi niciodata de ochiul meu :D, chiar daca nu comentez foarte des, citesc mereu frumoasele tale articole! :* hugs:*

    RăspundețiȘtergere
  12. @ Mariciu La multi ani, domnu'! :D Pai cum sa nu te citesc? Dupa filmuletu' ala am in cap numa' "Citesc Mariciu.ro!!" =))

    RăspundețiȘtergere
  13. @ Ioana Io chiar ... adica pe bune ca nu stiu ce-i ala reader si cum se foloseste si cum arata si cu ce se mananca. Da' la ce-mi foloseste daca am blogroll? Adica are si alte utilizari? Mai foloseste si la altceva? =))))) Zici ca-s picata de pe luna, da' ce sa fac? Nu le am io cu astea... :))))

    RăspundețiȘtergere
  14. @ Daniel Pai nu trebuia asa un cadou de "bine-ai revenit in blogosfera"? =))) Ocupa-te de ea!! :)))

    RăspundețiȘtergere
  15. @ Cristi Multumesc frumos si eeeeeu!!! :D

    RăspundețiȘtergere
  16. @ Christi Asta clar! Clar clar! De cand cu Filip in Bucuresti v-ati lasat amandoi de meserie. Nu-mi convine! =)))

    RăspundețiȘtergere
  17. @ Bianca :D Daca ai vrea s-o preiei, chiar te rog!! :D

    RăspundețiȘtergere
  18. @ Capca Breeee, tu esti undeva asa... deasupra noastra a tuturor. Pai cine mentine buna desfasurare a activitatii blogosferice daca nu un politist cu blog? :D Pentru tine tre' sa fac post special, nu asa oricum. =))

    RăspundețiȘtergere
  19. @ Cris-Mary =)) Lasa ca nu-i problem! Cand oi fi in ceva lipsa de inspiratie sau pe fuga sau ceva asa, mai tragi un ochi, vezi ce lepse ai de facut si bagi acolo postu'. :D Treaba cu blogu' de lepsute e chiar o idee buna! :D Chiar ar merge... =))

    RăspundețiȘtergere
  20. @ Thomas =))))) Sa stii ca la tine m-am gandit prima data sa te trec pe lista, da' inca am frigideru' plin. Mai stau nitel. Da' sa stii ca mai am o groaza de lepse de facut, deci asteapta-te in curand... =)))))

    RăspundețiȘtergere
  21. @ Pato =))) Cum naiba sa fii in topu' negativ? Esti in blogrollu' meu, deci n-ai cum sa fii pe minus. =)))

    RăspundețiȘtergere
  22. @ Nice =))) Tocmai ce-am fost anuntata ca am mai primit inca o leapsa! Nu mai fac fata! E clar sezonu' de lepse. =))))
    Cred ca Pato zicea ca el se afla in topu' negativ pe aceeasi pozitie cu tine, adica -4, sau cel putin asa am inteles eu. =)) Lucru care-i clar departe de adevar. :D

    RăspundețiȘtergere
  23. @ Bora Bora =)))) E molipsitoare treaba cu "lespele" sau doar vroiai sa-mi amintesti ca nu mai stiu sa pronunt si sa scriu cuvantu' asta? =)))) Multumesc frumooos! :D

    RăspundețiȘtergere
  24. @ Roscata Hi hi! Am avut noroc de nume care sa inceapa cu prima litera din alfabet; la fel si tu si la fel procedez si io cu blogrollu'! =))) cateodata ma ami apuca de-l iau de jos in sus ca sa nu discriminez. =))))) Ma bucur ca-ti place si multumesc frumoooos! :D

    RăspundețiȘtergere
  25. Waaaaaai, ma simt onorata!! Gata, am rosit, ma bag cu capul in pamant. Da, stau cu fundu' in sus, da' am chiloti de tabla. :D

    RăspundețiȘtergere
  26. @ Lillee =))) Noroc cu chilotii de tabla ca altfel riscai sa capeti unii din material aspru d'ala de-ti zgarie pielea. =))

    RăspundețiȘtergere
  27. @ Gabi =)) Am scris io acolo in post ca pur si simplu am dat cu banu' pentru ca as fi trecut tot blogrollu' daca era dupa mine. =))

    RăspundețiȘtergere
  28. Incredibil! Cineva a vizitat azi blogul meu, accesand linkul din aceasta postare. :))

    RăspundețiȘtergere

Comentez eu:

© Andera scrie is powered by Blogger - Template designed by Stramaxon - Best SEO Template