Comments

marți, mai 03, 2011

Stop

Posted by at 12:47 Read our previous post
Pana acu am tot numerotat zilele de cand m-am lasat de fumat. Am ajuns la ziua 108... Acu ceva timp, Andrei mi-a zis ca treaba asta da impresia ca mi-ar fi greu cu lasatu' asta de tigari. Mai apoi mi-a zis si domn' Capca la fel.

Explicatia pentru care am continuat sa pun numerotarea aia in titlurile postarilor e de fapt alta: imi intrase in reflex si imi dadeau impresia ca am si io o oaresce ordine... Io si ordinea ... noi nu prea ne impacam.

In fine, a venit vremea sa renuntam la numere. Am sarbatorit suta de zile, deci e de ajuns. O sa incep o alta numerotare doar in cazu' in care ma apuc iar de fumat. Ha!

Intrebare: cum e posibil sa racesti de 3 ori intr-o singura luna? Cred ca e si asta vreun record ceva, nu?...

Hai pa.

19 comentarii:

  1. In primul rand, foarte foarte multe felicitari pentru ca ai avut puterea de a te lasa de fumat ! (eu ma chinui sa o scap de viciul asta pe mama de mult timp... vointa si-a pierdut-o de fiecare data ca dupa doua saptamani ...). In al doilea rand: eu n-am mai racit... de nici nu mai tin minte ... Ai grija la sistemul imunitar: da-i cu citrice multe ;))

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu-i adevărat. Numerotarea aia te făcea să te abţii de la a mai trage de ţigară. Ştii cum e cu copii, nu? Faci ceva bine, ai o bulină, îţi pune mama o fasolă într-o pungă. Aşa şi cu numeroatarea ta, acum că nu mai numerotezi şi nu mai dai importanţă lăsatului de fumat s-ar putea să se întâmple ce ai scris tu, apucatul din nou de fumat şi numetotatul zilelor de când ai revenit la acest extrem de prost obicei.

    RăspundețiȘtergere
  3. Insanatosire grabnica si ai mai mare grija de tine! :*

    RăspundețiȘtergere
  4. :)) Felicitari pentru ca ai avut vointa de a te lasa de fumat! Nu-i bun!!! :)
    Tu ai racit de 3 ori?:)) pai explicatia este ca nu te-ai vindecat complet si s-a "intors" raceala :)) ai grija:X te pup:X

    Ms pentru sfaturi:D

    RăspundețiȘtergere
  5. bravo mai, sa nu te mai apuci de numarat ca astfel iti aduci aminte cum trece timpul si nu-i bine. Pai simplu, ca sa nu mai racesti, dupa dragoste nu face dus rece :P

    RăspundețiȘtergere
  6. nu mai spune ca o sa te reapuci de fumat, pentru ca nu o sa te reapuci. nu? :))
    si da, asta cu racitu de 3 ori intr'o luna e cu siguranta record. :))))

    RăspundețiȘtergere
  7. Uuuu, foarte bine, asta da dovadă de ambiţie, întodeauna am apreciat asta, eu spre deosebire de tine, încă nu m-am lăsat, cum spunea Mark Twain: „A te lăsa de fumat este cel mai uşor lucru; eu mă las în fiecare zi!”

    Eu mă las de lăsat:))!
    Zi frumoasă să ai!:D

    RăspundețiȘtergere
  8. acuma, daca tot te-ai obisnuit sa te lasi de fumat, lasa-te de lasat de fumat ! :p

    RăspundețiȘtergere
  9. Sa ne mai zici din cand in cand de cat timp te-ai lasat! :)) Asa stim sigur ca nu te apuci din nou.

    RăspundețiȘtergere
  10. Anderutzo, in curand va veni vremea cand vei incepe sa numeri zilele de sarcina :)

    RăspundețiȘtergere
  11. :)) :))madam Tatu in emisiunea De 3 X femeie... si invitata de onoare Andera: De 3 X ... racita! =))

    RăspundețiȘtergere
  12. E posibil cand ai sistemul imunitar la pamant. Asa sunt si eu so hi5 sweet dear of mine. :))

    RăspundețiȘtergere
  13. Tocmai ma miram cum reusesti tu sa racesti atat de frecvent, ca azi am patit-o si eu. :))
    Multa sanatate. :) Hug. :)

    RăspundețiȘtergere
  14. Cred ca organismul tau si-a impus sa raceasca acum cat pentru tot anul. Sa te lase in pace apoi ca vine nunta, luna de miere... Hai ca e de treaba, nu? :))

    RăspundețiȘtergere
  15. vitamina c si nu mai racesti niciodata :)

    cu fumatul ai facut un lucru foarte bun :) felicitari :P

    RăspundețiȘtergere
  16. @ Dreamer Mercic frumos! :D Eu am reusit cu cartea aia; nu mai stiu daca ti-am spus de ea. Am spus treaba asta atator persoane ca nu mai stiu de capu' meu! :)) In caz ca nu ti-am zis de ea, roag-o pe mama ta sa citeasca "In sfarsit nefumator" de Allen Carr. O gasesti si pe net de downloadat sau ti-o pot trimite eu pe mail. Daca nu poate citi direct din calculator o scoti la imprimanta. :D Eu asa am reusit sa ma las. :)
    Da, am ajuns la concluzia ca am sistemu' imunitar facut varza. Mai ales ca-i primavara si de obicei avem imunitatea scazuta in perioada asta... Eh, m-oi face io bine pana la urma... :)))

    @ Pavel Bre, stii ca noi avem pareri diferite despre toata treaba asta cu lasatu' de tigari. =)) Cred ca intr-adevar, prin numerotarea aia dadeam impresia ca mi-ar fi greu fara tigari, desi nu-i absolut deloc asa si nu mai avea nicio legatura cu tigarile in sine. Tinea doar de blog si titlurile postarilor, atata tot. :)) Singura chestie negativa era impresia pe care o lasam cititorilor. :D In ceea ce priveste fumatu' in sine, io zic ca nu ma mai apuc. Da' nici nu pot sa stiu cu exactitate ce-o sa fac maine... :)

    @ Roscata Mercic frumos! :D :* Tre' sa-mi treaca, ca deja nu mai suport! =))

    @ C.L.M Multumesc frumooos! :D M-a ajutat o carte. :D
    Am racit de 3 ori acu intr-o perioada destul de scurta, da' de la inceputu' anului si pana acu am racit de neeeeenumarate ori! Nu stiu exact care-i treaba ca nu mi s-a mai intamplat niciodata asa ceva! Eh, mi-o trece ea pana la urma. :))

    @ Ionut Eh tocmai asta incercam sa explic! Numerotarea aia nu mai tinea de mult de lasatu' de fumat. Era doar o chestie facuta din reflex... Pentru blog doar. Ceva de genu'. :)) Ideea e ca devenise enervant in ultimu' timp. =)))
    Deci sa nu mai fac dus rece, zici? Priceput priceput! =))))

    RăspundețiȘtergere
  17. @ Burghi =))) Io asa zic acu! N-o sa ma mai apuc vreodata de fumat! Da' io nu stiu nici ce-o sa fac peste cateva ore, d'apoi ce-o sa fac in cateva luni sau ani? =))))
    Sa nu zic de cate ori am racit de la inceputu' anului! De fapt la asta deja am pierdut numaratoarea! =)))

    @ Bianca =)) Adoptasem si eu ideea lui Twain la un moment dat. Pana mi-am dat seama ca nu-mi mai permit sa fumez. Si-atunci am consultat si parerea lu' domnu' Allen Carr si el m-a facut sa ma las de tot. :)) Iti recomand cu caldura cartea lui! :D

    @ Capca Bre, am explicat io acolo, treaba cu numerotarea nu mai tinea de mult de fumat; era doar o chestie specifica blogului si atat. De lasat m-am lasat atunci in primele zile. Era gata de atunci. :D

    @ Dianna Da, asta-i o idee buna! :D Mai vazusem la un moment dat pe un blog - da' nu mai tin minte unde - un fel de cesulet... o numaratoare' d'aia ca la bombe, ceva de genu', care numa zilele de cand se lasase respectivu' blogger de fumat. Si treaba asta nu deranja pe nimeni si ii si permitea lui sa vada cat timp a trecut. :D Poate reusesc sa-l mai gasesc. :D

    @ BlueRiver Dumnezeuleeeeee!!!! Stai asa, lasa-ma sa ma marit si io! =))))) Toata lumea a sarit deja in capu' meu cu treaba asta cu copiii. Pana si Miresu'! El zice ca vrea sa fie tata tanar, nu sa-l duca pe copil la scoala si copiii sa spuna ca a venit cu bunicu'. =)))) Deci nu! Mai are de asteptat copilu'... :D

    @ Nimeni =))) Sa nu-ti zic ca de la inceputu' anului si pana acu am racit de o groaza de ori! =))

    @ Bora Bora Uof... pai tocmai acu? Pana acu nu mi s-a mai intamplat asa ceva! :)) Si chiar urmasem si reteta aia miraculoasa a lu' Tatoiu! =))) Ma gandesc serios sa nu mai ies din casa pana nu vine caldura aia mare... =))))

    @ Nice Pai cica explicatia ar fi sistemul imunitar slabit in perioada primaverii... :(( E prima oara cand mi se intampla asa ceva si sper din tot sufletu' sa nu se mai intample! :)) Insanatosire grabnica!! :)

    @ Lillee =)))) M-am gandit si la asta, da' problema e ca eu de obicei raceam vara! Sper sa nu-mi faca vreo surpriza si sa-i fie de ajuns cat a racit pana acu! =))))

    @ Efemeride Am luat de toate in ultima vreme ca deja nu mai suport! =))) Tot tre' sa-mi treaca pana la urma... :)))
    Multumesc frumos!! :D

    RăspundețiȘtergere
  18. Pai mai sunt si viroze respiratorii in perioada asta... Asa ca poti sa racesti si de mai multe ori intr-o luna...Nu mai merge si tu prin mall-uri ca acolo e cam aglomeratie. :D

    RăspundețiȘtergere
  19. =))) Io si mallurile = pinguinu' si mitraliera! =))) Foaaaarte rar merg in malluri, nu le am io cu astea. Problema e ca nu mi s-a mai intamplat niciodata sa racesc de atatea ori intr-un timp atat de scurt! E enervant! =)))

    RăspundețiȘtergere

Comentez eu:

© Andera scrie is powered by Blogger - Template designed by Stramaxon - Best SEO Template