Comments

miercuri, mai 25, 2011

Lectii de viata in imagini (2)

Posted by at 10:30 Read our previous post
Continuam seria cu lectii de viata inceputa aici. Azi avem un "special request" venit din partea lui Lillee care ar vrea sa invete cum sa inchida gura sotului. Asadar lectia de azi este dedicata femeilor care au nevoie de o replica de inchis gura sotului/logodnicului/prietenului in orice situatie ... neconvenabila... So here we go! Tadaaaaa!




Dragelor, sper ca sunteti multumite si as vrea sa aud cat de bine a functionat replica intr-o situatie reala, da' mai ales cat de bine v-ati simtit voi.

Special ping: Bora Bora, Bianca, Roscata, BlueRiver, Nice, Roxana, RedApple, C.L.M, Cris-Mary, Diana Emma, Dianna, Ioana,  Dreamer, Veve

16 comentarii:

  1. Tare de tot replica! La fel si poza! O zi buna, Andreea! :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Foarte tare asta :)) E de ținut minte :)) Special ping pentru ce? Eu nu mă confrunt cu situația asta, dar dacă (ferească cerul) m-aș confrunta aș scăpa imediat de persoana care vorbește așa mult :)) Al meu e calm și nu vorbește prea mult. De fapt, aș putea să mă plâng de inversul situației prezentată de tine :))

    RăspundețiȘtergere
  3. @ Cristi =)) Daca, Doamne fereste, ti se va spune, ve sti de unde a invatat! :D
    Zi cu soare sa ai!! :)

    RăspundețiȘtergere
  4. @ Rox =))) Si la mine situatia sta tot cam asa, desi uneori il apuca bazdacii si se pune de-a curmezisu' si nici ca-l mai scot din ale lui. Are momentele astea de o incapatanare fantastica! =))))
    Special ping asa... ca-i pentru fete articolu'. =)) Ma tot gandeam de ceva timp sa bag la sfarsitu' postarilor niste pinguri d'astea si-am zis ca acu-i o ocazie buna. :D
    Ma bucur ca ti-a placut!! :D

    RăspundețiȘtergere
  5. Mă simt acuma atinsă să răspund... :lol: de la ping-ul ăla special.
    Toată viața am dat de bărbați mai vorbăreți ca mine... dacă le mai atrag atenția să mai tacă... oricum nu o s-o facă... de fapt unii n-ar avea timp nici să mă audă. :lol:

    RăspundețiȘtergere
  6. Ahahaha, multumesc frumos. P-asta nu o stiam. :)) Gata, o bag la cap. De obicei ridicam eu palma si ii spuneam: staiii, talk to the hand :)))

    RăspundețiȘtergere
  7. Foarte amuzant dar si putin rautacios. xD Pacat ca nu intotdeauna merge, ca cine vrea sa trancaneasca, poti sa ii zici orice ca nu te asculta.

    RăspundețiȘtergere
  8. Al meu vorbeste foarte mult, cand ma prinde in preajma... ce fac? il las sa vorbeasca sa nu zica ca il intrerup... tot trebuie sa oboseasca la un moment dat :)

    RăspundețiȘtergere
  9. Buna, buna asta! Doar ca prietenul meu nu vorbeste mult, in schimb eu... o mana nu ar fi de ajuns sa mi'o pui la gura, ar trebui un fermoar, ceva! :))

    RăspundețiȘtergere
  10. @ Diana =))) Nu nu! Pinguiala aia nu-i vreo obligatie sau ceva asa. Din contra! Am preluat treaba asta de la 4 bloggeri; mi s-a parut dragut. Ceva gen salut pe blog, cam asa ceva. :D
    =)) Numa' barbati vorbareti? Deci e clar: replica aia ar fi utila. :)) La mine-i cam invers... Io sunt aia cu vorbaria. :))

    RăspundețiȘtergere
  11. @ Lillee Oooo da! Pai asta-i replica d'aia clasica si poate fi folosita cel mai usor in cele mai diverse situatii. =)))))))

    RăspundețiȘtergere
  12. @ Dianna Hi hi! Dap, toata seria asta de replici e rautacioasa, da' si amuzanta in acelasi timp. =)) Ma gandesc ca daca as opri o persoana din trancanit si i-as spune o chestie de genu', ar fi atat de perplex incat n-ar mai sti ce sa spuna; nu si-ar mai gasi cuvintele. Ar tacea... =)))

    RăspundețiȘtergere
  13. @ BlueRiver =)))) Pai uite acu ai putea face o incercare; vezi ce iese! =))))

    RăspundețiȘtergere
  14. @ Roscata =)))) La fel si la mine! Io vorbesc ca o moara stricata si el sta si asculta. =)) Cred ca s-ar putea sa invete el replicile astea si sa mi le aplice... =)))

    RăspundețiȘtergere
  15. @ Annitu =)) Ma bucur ca ti-a placut!! :D

    RăspundețiȘtergere

Comentez eu:

© Andera scrie is powered by Blogger - Template designed by Stramaxon - Best SEO Template