Comments

luni, aprilie 18, 2011

Ziua 93 - Cadoo de Iepuras

Posted by at 11:21 Read our previous post
Ete ca veni vremea sa vorbim nitel despre cadouri, despre Paste, despre lenjerii, femei si din nou cadouri (pentru ca cele despre care vom vorbi azi sunt printre putinele care sa fie folositoare si pentru femei si pentru barbati). Daruiti-i femeii o lenjerie sexy si zau ca profitati amandoi de pe urma cadoului astuia!
Recomandare? Corsete! Nu trebuie decat sa aruncati un ochi. Restul / imaginatia vine de la sine.

Asadar, cadoo de Iepuras sa fie, dar sa ne bucuram cu totii de el! Si apropo de poza din stanga: Don't bother looking for eggs. Look for lingerie!

Hai pa.

7 comentarii:

  1. @ Cristi Hi hi! No more Easter bunny! :))

    RăspundețiȘtergere
  2. Sa inteleg ca e doar o subtilitate la adresa Miresului? :=))))))))))) Ceva de genul "ia-mi lenjerie altfel o sa ai acelasi sfarsit!":=))))

    RăspundețiȘtergere
  3. Sfaturi bune dai tu p'acilea :D Bune de luat in calcul :)

    RăspundețiȘtergere
  4. Nu zici și de pantofi? Merg de minune și niște pantofi cu toc noi la combinația asta.

    RăspundețiȘtergere
  5. Hmmm, eu nu am primit niciodata cadou de iepuras :D nu prea se obisnuieste aici, decit ciocolate :))) Poate primesc anu asta. Si mie imi place aceasta idee cu lenjerie :->

    RăspundețiȘtergere
  6. @ Thomas =)))) El imi citeste blogu' din an in Paste... A! Stai! Vine Pastele, nu? =))) Io sa ti-o zic p'aia dreapta prefer un tricou lung de-al lui cu care sa dorm si atat. :))) Da' uneori mai merge si-o dracovenie d'aia... :D

    @ Lillee Eeeeee nu-i asa? Macar asa de fantezie merge o chestie d'asta, nu? :)))

    @ Diana Ooo da! Uite ca asta mi-a scapat desi in mod normal ar fi trebuit sa ma gandesc automat la ei. Miresu' are o manie sa ma puna sa ma incalt cu tocuri si io sa refuz. =)))

    @ Strumf Stai linistita nici la mine nu se prea practica treaba asta cu cadouri de Paste, da' asta chiar ar fi o idee buna, asa-i? :)))

    RăspundețiȘtergere

Comentez eu:

© Andera scrie is powered by Blogger - Template designed by Stramaxon - Best SEO Template