Comments

vineri, aprilie 15, 2011

Ziua 90 - Seriozitate?

Posted by at 13:56 Read our previous post
Gata, domne! Hai cu seriozitatea ca nu se mai poate asa! Dupa modelu' prezentat acu ceva timp de domn' Christian, a venit momentu' sa fac si eu curatenia de Paste, de primavara, de toamna-iarna, de trefla, de ... whatever. Curatenia pe blog si-n blogroll.
Am inceput aseara cand mi s-a pus pata pe rubrica de "Despre", asta dupa ce am citit postul asta la Ionut. Am scos-o de tot pe aia veche si am pus pagina separata ca deh, daca tot am invatat... Inca nu-i ea definitiva, da' merge pentru moment.

Urmeaza sa-i fac blogului pagina de facebook ca merita si el. Si de cand ma tot gandesc la asta... cred ca a venit momentu'.

Tema n-o schimb ca-mi place. Mai ales ca din cauza ei am ajuns pe blogu' lu' Bora Bora. Daca stiti cum sa pun data in bulina aia dinaintea postarii, luminati-ma si pe mine! In rest n-am probleme.

Eeeei si-acu vine partea dureroasa. Am citit o groaza de posturi cu si despre blogroll si parerile sunt impartite. Blogrollu' meu e alcatuit din oameni pe care-i citesc de cate ori am nitel timp liber. Nu fac schimb de link si n-am cerut niciodata schimb de link. Mi s-a cerut de cateva ori, am acceptat de 2. Daca-mi place blogu', il bag acolo sau la favorite. A venit totusi momentu' sa-l mai periez nitel ca lista-i lunga si timpu' liber... oha! Tare mi-e teama ca iar o sa ma trezesc cu o lista si mai lunga, in loc s-o micsorez p'asta... De fapt cred ca modificarea pe care vroiam s-o fac blogroll-ului era adaugarea de bloguri descoperite recent... Cum naiba sa scurtez blogrollu'??

Gata. La treaba! Hai pa si weekend placut!

22 de comentarii:

  1. Esti o dulcica... putin cate putin se face timp pentru orice, spor!

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu-l scurta ca ne omori!!! :)) Noua ne place de tine, deci tine-ne la caldurica acolo,da? Ca si noi avem grijuca de tine,te bagam la inghesuiala! :>
    Hai ti pup sora de tema! :)))

    RăspundețiȘtergere
  3. Tablou de bord - Design - Elemente de pagina - CITESC...
    Si la setari alegi ce iti place.
    Sper ca am fost de folos :D

    RăspundețiȘtergere
  4. @ Roscata Uof cateodata simt ca n-am timp nici sa mor si cand vad ditamai blogrollu' si nu stiu din ce parte sa m-apuc... Cred ca pana la urma fac o repartizare pe zile ca altfel n-am sanse. =))) Luni citesc de la a pana d, marti de la d pana la m si tot asa. :))) Mercic frumoos!

    @ Bora Bora =))) Am zis de o sota de ori ca scurtez blogrollu' si de fiecare data am facut exact ce am facut si-acu: imediat ce am postat articolu' asta am adaugat repede inca un blog. Si mai am o groaza de adaugat! De sters nu ma lasa inima sa sterg niciunu'! =)))
    Bafta la dintolog! :*

    @ Alex =)))) Daca ar fi atat de simplu... Ideea e ca nu ma lasa inima sa sterg din ele! Pe toate le citesc cu placere si-mi plac oamenii care le scriu si nu vreau sa le sterg. :)
    Cum sa pun data in bulina aia de sus ai idee? :D
    Weekend placut!!

    RăspundețiȘtergere
  5. Nu intri o săptămână pe nici un alt blog și apoi te gândești pe cine ți-a fost dor să citești. :D

    Sau mai aștepți să se mai curețe singuri. :P

    Sau lași așa dacă toți îți plac. Și mai adaugi, dar îi citești mai rar.

    RăspundețiȘtergere
  6. Eu pun in blogroll pe cine citesc, si de cine imi place si nu astept sa mi se intoarca favoarea :)

    RăspundețiȘtergere
  7. @ Diana Prima varianta nu cred ca ar merge pentru ca mi-ar fi dor de fiecare blog in parte, fiecare dinrt-un alt motiv! =)) De curatat singuri, Doamne fereste, sper sa nu se intample! :))))
    Ma gandeam ca varianta pe care i-o spusesem mai sus Roscatei ar putea sa mearga. Impart blogurile pe zile in functie de alfabet. =))))) Suna aiurea, da' mi se pare cea mai buna varianta... :D

    @ Alex Bre, m-ai pierdut pe drum! =))) Daca intru acolo nu pot decat sa adaug sau sa sterg bloguri. Ce mai pot sa le fac? :))

    @ Daninho Exaaaaact asa fac si io! Numai ca tot gasesc o groaza de bloguri pe care mi-ar placea sa le citesc si sa le bag in blogroll, da' cand?? N-am timp deloc deloc! =)))

    RăspundețiȘtergere
  8. imi place filosofia ta despre blogroll:)) si da se apropie Pastele deci trebuie sa facem curatenie, eu am facut curatenie cand m-am mutat pe noul domeniu.

    RăspundețiȘtergere
  9. Eu m'am confruntat cu aceeasi provocare, diferenta fiind ca la mine in blagroll am blagurile aranjate in functie de cea mai recenta postare, lucru foarte important pentru ca putui sa fac rostogolirea sa'mi arate numa cele mai recente 10 blaguri care au postat, in loc sa mi le arata pe toate. Desigur, pot da click sa le arate pe toate, dar nu sunt sigur ca poti sa faci asa daca e lista alfabetic aranjata.

    RăspundețiȘtergere
  10. si eu la fel ca daninho si ca vlad. adica east, pardon.

    eu te'am găsit la andreea (never knows best) şi te citesc de prin ziua a 42-a, cred, dar abia miercuri am oficializat totul. adică te-am băgat in b'roll. şi nu am făcut-o ca pe o favoare sau ca să mă bagi şi tu, am făcut-o pentru că îmi place blogul tău.

    uichend plăcut şi tie! >:D<

    RăspundețiȘtergere
  11. Acum te adaug la mine in lista de bloguri! Multumesc!:) Bafta si pe FB!

    S-ar putea sa ne intalnim si acolo, dar nu m-am hotarat inca daca sa fac o pagina pe FB pt. blog.

    RăspundețiȘtergere
  12. Ti-am mai zis: daca ma mai domnesti mult, nu mai ciocnesti cu mine nicio bere! Zi 'mnealui daca chiar nu poti Christi.
    Altfel, imi pare rau dar cu Blogspot, nu prea...

    RăspundețiȘtergere
  13. Cred ca trebuie sa fac si eu ceva curatenie prin blog... nu de alta, dar unii au renuntat la blog si ii tin degeaba acolo :)

    RăspundețiȘtergere
  14. Spor la treaba si...fii dura, taie in carne vie. :))
    Cum a decurs intalnirea cu stomatologul?

    RăspundețiȘtergere
  15. Grea misiune, draga mea, pentru ca tu i-ai pus acolo, pentru ca iti plac, pentru ca ii citesti...
    Chiar nu vad, in cazul asta, la cine ai putea renunta. Poate doar sa-ti dea ei o mana de ajutor si sa-si inchida blogul... :P
    Eu ma uit dincolo de ceea ce scrie fiecare, imi place sa vad OMUL. Daca acela rezoneaza cat de cat cu mine, daca avem ceva in comun, si mai presus de orice, o buna comunicare, atunci e prietenul meu pe vecie. :D Dar, trebuie sa recunosc, ca de cele mai multe ori, ceilalati ma aleg pe mine, rar cand fac eu primul pas. Exact ca-n viata. Cand am ales eu, s-a dovedit a fi...total neproductiv. :D

    RăspundețiȘtergere
  16. Pai de ce sa-l scurtezi? Baga-l intr-un widget ca pe blog archive si gata. :)

    RăspundețiȘtergere
  17. @ Pato Am facut cateva incercari vineri, m-am enervat, am bodoganit nitel si m-am lasat pagubasa. Tot mai tre' sa adaug bloguri si de sters tot n-am sters niciunu'. Pai ce curatenie fac io aici? =))))

    @ Vlad M-am gandit si la varianta asta, da' tot nu m-ar ajuta cu nimic ca 99% dintre bloggerii din blogrollu' meu posteaza chiar si de mai multe ori pe zi, deci oricum ar fi tot ar trebui sa-i vizitez pe toti. Ca o paranteza, recunosc, as vrea mai multe posturi de la tine in special. =))) Cred ca pana la urma raman la varianta cu cititu' pe zile in functie de prima litera. =))) Luni de la a la d, marti de la d la g si tot asa. Mi se pare singura solutie ok. =)))

    @ Burghi Asaaaa!!! Nu reuseam sa-mi dau seama de pe ce blog sa te iau! =))) Citisem mai multe comentarii ale tale pe blogul Andreei si ma simt de parca te-as cunoaste de ceva timp! :)))) Am intrat pe blogu' tau, mi-a placut ce-am citit si n-aveam decat sa te bag in blogroll! :D Inca nu stiu io d'astea cu motive aiurea de a adauga pe cineva in blogroll. Imi place, adaug. Nu-mi place, nu adaug. :)))
    Sper ca ai avut un weekend placut!! :D

    @ Cristi Cum am terminat cu postarea asta, primu' lucru pe care l-am facut a fost sa-ti adaug blogu'. Io cica scurtez blogrollu'. =)))))) Sper sa am timp sa fac si pagina aia de fb ca ma dispera! =)))

    @ Christian =))) A ajuns sa-mi intre in reflex si o sa scap mai greu de asta, da' zau ca nu o fac intentionat ca sa te supar! E mai mult un termen afectiv. Merge? Merge? :D
    Tre' sa mai ciocnim; a cam devenit imperios necesar ca a trecut ceva timp... :D

    @ BlueRiver =))) Eh, la mine nu-i deloc asa! Toti continua sa scrie cu regularitate si tocmai de-aia mi-ar fi si atat de greu sa scurtez blogrollu' asta. Imi place de fiecare in parte! =)))) Asadar, am recurs la varianta pe care stiam c-o s-o aleg in final: blogrollu' se mareste.... :D

    @ Lillee Deci am fost atat de dura incat s-a marit blogrollu' mult mai mult si inca tot mai trebuie! =))))
    Surprinzator, a mers binisor. Adica asta doar asa comparativ cu toate celelalte dati cand am fost si am explodat de durere, acu m-a durut o idee mai putin! Tot m-a durut, da' mai putin! =))) Mi-a scos nervu' cu acele alea si iar mi-a pus acolo o pasta ca banuiesc ca asta nu-i definitiva. Nu stiu ce urmeaza acu ca nu mi-a zis. Miercuri seara ma duc iar sa vad ce si cum. Ma pregatesc pentru o noua runda de chinuri. =)))

    @ Nice =))) Uofff eu clar prefer sa nu-si inchida niciunu' blogu'! Ma apuca de obicei chefu' de citit un anumit blog in functie de starea mea de spirit. Si stiu exact la care sa ma duc si stiu exact ce impresie imi vor lasa articolele respective. :D Pe langa asta, exact acelasi lucru il fac si eu: caut sa vad omul din spatele postarilor. Eh si aici e problema: imi plac toti oamenii din blogroll si tot as adauga! =)))) In concluzie, am ajuns sa fac exact ce ma asteptam ca o sa fac: am marit blogrollu' fara sa-l reduc in prealabil deloc... =)))

    @ Gabi M-am gandit io si la teaba asta, da' ideea nu e cu lungimea blogrollului propriu zis, ci mai mult faptul ca n-am timp sa citesc fiecare blog de acolo! Asta nu stiu io cum s-o rezolv! =))) Da' cum ziceam si mai sus nitel, cred ca o sa recurg la ideea cu cititul pe zile in functie de litere: azi de la a la d, maine de la d la g etc. :D E singura varianta care mi s-ar parea mie buna. :D

    RăspundețiȘtergere
  18. Mi-ai amintit ca si eu am de facut curat in blogroll... :))

    RăspundețiȘtergere
  19. @ Malli Daca si la tine merge ca la mine, atunci e clar! Pregateste-te sa mai adaugi circa 800 de bloguri! =))

    RăspundețiȘtergere

Comentez eu:

© Andera scrie is powered by Blogger - Template designed by Stramaxon - Best SEO Template