Comments

miercuri, martie 23, 2011

Ziua 67 - Happy?

Posted by at 17:45 Read our previous post
Here's the happiest microwave in the whole wide world!


He's so happy just warming shit up all day!
Nu stiu altii cum sunt, dar eu nu ma pot abtine sa nu zambesc cand ma uit la cuptoru' asta. Momentan nu prea, totusi, ca ma pregatesc sa merg la dentist, da' totusi...

Hai pa.

@photo and comments from Tumblr

18 comentarii:

  1. Hai ca nu este chiar asa rau la dentist :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Lasa ca zambesti si la dentist, n-o sa ai incotro, doar nu vrei s[ bage ala freza prin tine! Asa ca gura mare si zambeste larg:=)))

    RăspundețiȘtergere
  3. Da. amuzant... bună ideea! :) Eh, dentistul?... spuneai că se descurcă... deci sper să fie bine. :) Şi... ştii cum e... dacă se întâmplă să te doară... ai ce povesti :)))) spui o anecdotă! :)

    RăspundețiȘtergere
  4. :)) oare l-au facut intentionat sa fie asa?

    RăspundețiȘtergere
  5. Pana la urma tot trebuie sa ajungi la dentist si decat sa iti scoata maseaua/dintele ca nu mai are ce sa-i faca mai bine te duci acum sa ti-o trateze.
    Hai curaj, nu e chiar asa de rau la dentist :D

    RăspundețiȘtergere
  6. @ Lillee Recunosc, am inceput sa ma invat cu frica, da' asta nu inseamna ca a disparut de tot. Ma chinui, zau ca ma chinui sa scap de ea de tot! :D Ieri a fost chiar bine. Tot m-a durut nitel, da' cica da semne bune un nu stiu ce tratament. =))))

    @ Thomas Am zambit io si la ea, ca este o femeie tare de treaba si draguta si incearca din rasputeri sa ma tina de vorba, sa ma faca sa ma concentrez la ce spune ea si nu la ce-mi face acolo si de fiecare data imi zice: "Io ma chinui sa te fac sa fii atenta la mine, da' vad ca tot acolo te gandesti!" =))) Da' a fost bine ieri. Sambata - o luam de la cap! :D

    @ Florentin Mare dreptate ai! Ar trebui sa invat si eu sa vad mereu partea plina a paharului. :D Numai ca pana sa ajung s-o vad, tre' sa trec prin chinuri! =)) Da, e buna tanti, se descurca si-mi place de ea chiar si asa fara anestezie. Imi dau seama, vad ca incearca sa faca tot posibilu' sa aleaga cele mai bune solutii. Si asta cu toata lumea. E de bine. :D

    @ Glappy Chiar sunt azi!! Hai sa dam la toata lumea! :))) Bine-ai venit pe-aici!

    @ Mihai =)) Habar n-am! Da' e tare amuzant! Cand am vazut poza, n-am putut, pur si simplu, sa ma abtin sa nu zambesc. :))

    @ Alex Tocmai asta e problema: am asteptat pana in ultima clipa si saraca femeie se chinuie sa faca tot ce stie ca s-o salveze si chiar zice ca-i de bine; avem semne bune. :)) Ma doare ca naiba, da'... asta e! Mercic frumos de incurajari!! :D

    RăspundețiȘtergere
  7. Da, deci vreau si eu unul sa-mi faca mancarea vesela, prin urmare sa ma faca pe mine vesela! :))
    Bora Bora, daca il gasesti pe vreo undeva anunta-ma sa ne combinam la o comanda! :))

    RăspundețiȘtergere
  8. La mine zâmbește imprimanta. =))

    RăspundețiȘtergere
  9. Buna aia ce e scris cu negru ingrosat =))

    RăspundețiȘtergere
  10. @ Bora Bora Daca el e vesel, putem sa ne imaginam ca ne face si mancarea vesela, implicit ne face pe noi vesele (cu accentu' unde trebuie acolo :D )! =))) Ne combinam clar la o comanda, fie si la un microwave d'asta nefericit! Ajungem noi sa-l facem sa zambeasca pana la urma! :)))

    @ Diana Serios? :)) Iti dai seama ca, cum am citit comentariu' tau, m-am uitat imediat la imprimanta mea sa vad ce "expresie" are! =))) Din pacate a mea are expresia de "straight face". :)))

    @ Gabi Nu-i asa? Nu te-a facut sa zambesti? :D

    @ Lusio =)) Si pe mine m-au amuzat teribil comentariile astea. Si parca mai erau si altele, da' astea mi s-au parut cele mai amuzante!

    RăspundețiȘtergere
  11. Tare rau poza, tare rau, si mi-a placut inceputul articolului, inceput de Amintiri din copilarie!

    RăspundețiȘtergere
  12. @Cime Ma bucur ca ti-a placut! :D Nu mi-a dat prin cap sa asociez prima fraza cu Amintiri din copilarie, dar acum ca ai mentionat... chiar ai dreptate! :D
    Bine-ai venit pe-aici!

    RăspundețiȘtergere
  13. Inainte sa intru pe blogul tau chiar eram putin trist(oboseala acumulata din timpul zilei), dar vazand poza asta...Multumesc pentru zambete! :)

    RăspundețiȘtergere
  14. @ Baxterius Ma bucur ca postul si-a atins scopul! :D Bine-ai venit pe-aici!

    RăspundețiȘtergere
  15. De fiecare data cand intru pe blogul tau si vad postarea asta ma apuca rasul. Preafericitul cuptor ma face si pe mine sa zambesc. :)))

    RăspundețiȘtergere
  16. @ Dianna =))) Inseamna ca preafericitu' cuptor si-a atins scopu'! E de bine! :D

    RăspundețiȘtergere

Comentez eu:

© Andera scrie is powered by Blogger - Template designed by Stramaxon - Best SEO Template